Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*

Only available to you as a Premium member:

1730

MARKER: "POSSESSED" AF TANKEN OM SIKKER FASTGØRELSE

Alpenblick Hannes Marker havde ikke i første omgang. For meget jord mellem visningen af ??Berlin på topmøderne forhindret omkring Garmisch-Partenkirchen. Ikke desto mindre opsummerede MARKER, der var stationeret under Anden Verdenskrig i den senere olympiske by Lillehammer i Norge, en beslutning Han ønskede at Garmisch, i bjergene -. Og gjorde i 1945 præcis MARKER var en skilærer, arbejdede som en sports reporter for den lokale avis og blev til sidst en følelse fra dybet af hans underbevidsthed mere og mere plads, "jeg var besat af tanken for at konstruere en skibinding at modstå at være i stand ville have de hårdeste betingelser for væddeløb," MARKER sagde engang.

MARKER bindende, men det skal skabe stadig åbne pludselig i et nedbrud og påbegyndelsen af ??dette impulsmoment og frigivelse som foden og dermed den tid stadig alt for ofte bryde skinneben af ??skiløber. Denne indskydelse var at få kraft og begunstiget ikke mindre end ved afslutningen af ??en revolution. I 1952, den internationale udstilling af sportsudstyr Wiesbaden havde netop åbnet, Hannes Marker gjort det pioner. Som den første nogensinde, præsenterede han en automatisk udløst skibinding. Ved åbnet i et fald, skal de reducere risikoen for skade, mens skiløb og derfor brød hurtigt det hidtil populære kabel binde off. Grønt lys for en af ??de mest legendariske Skibrands historie.

MARKER PRODUKTER: SYMBIOSE MELLEM FORSKNING OG PROFESSIONEL SPORT

Længe siden gjort MARKER produkt er ikke længere kun fra obligationer. Gennem årene blev beskyttere, beskyttelsesbriller, hjelme og tilbehør tilføjet. I midten af ??branden er grundlæggelsen myte selv i dag. Til sine højteknologiske bånd til at udvikle mere og mere, og mere intens at nærme behov skiløbere, MARKER forskere arbejder derfor tæt sammen med topatleter. Denne dialog fremmes teknologier såsom Sole.ID hvorigennem du kan bruge den samme obligation med både alpint og med touring støvler.

Desuden kan du finde MARKER forhandleren og den lokale MARKER Salg og X-celle teknologi. Takket være hende, støvlen forbliver konstant foran i midten og beats effektivt sluges, som i sidste ende øger din kontrol over ski. Dette vil til gengæld hjælper dig med at mere præcise gynger og øget kraftoverførsel.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1952
 • Grundlægger: Hannes markør
 • Headquarters: Penzberg
 • Antal Medarbejdere: K. A.
 • Årsalg: K. A.
 • Websted: marker.net
 • Sports: Vintersport

3 GODE BEGRUNDELSE TIL MARKER

 • Til Hobby & Professionel Sport: Verdensklasse skiløber Felix Neureuther også stole på MARKER elementer såsom rekreative ryttere.
 • Faglige Input: MARKER stoler ekspertise forskere og topatleter for sine udviklingsprocesser.
 • Teknologi: X-celle teknologi fra MARKER absorberer stød effektivt og hjælper med at holde støvlen centreret.

HØJTEKNOLOGISKE OBLIGATIONER I MARKER SHOP PÅ KELLER SPORT

MARKER online? Du får på Keller Sports. Bindunden med Sole.ID f.eks. Teknologien gør forbindelsen ved hjælp af en justerbar i højden glidende plade du passer din MARKER obligation inden for meget kort tid fra Alpine til skosål på turné. Med bevaret ydeevne. Samtidig med at en sikker tur. Så er der de Freeride bindinger af branden, herunder Jester og Griffon.

For ture du opgraderet vores MARKER butik med den længste legendariske, ekstremt let, kulstof-forstærket Kingpin fra. I vores butik finder du derfor MARKER alle kendte bindende nyskabelser i den ikoniske mærke med alle dens tekniske funktioner - fra Griffon på Baron og Kingpin igennem til Alpinist.

MARKER ARTIKEL: INSPIRERET AF SKILØB LEGENDER

Når Her kan du gå vejen til pisterne, i en bjergside, op ad bakken, ledsage dig MARKER produkter. Branden har specialiseret til at berige dit skiløb erfaring gennem innovative bindende ideer - både på tour og freeride eller på pisterne. For at sikre, at ingen MARKER Salg sker uden at ilden er blevet udvekslet i udstrakt grad med elite sportsfolk og eksperter. Tilsvarende store og fremtrædende er det hold. Skiløb legende Felix Neureuther tæller lige så vigtig som slalom specialist fritz Dopfer og freeridere Jess McMillan eller Nadine Wallner.

MARKER OBLIGATIONER: PÅLIDELIG OFF-ROAD

MARKER mener obligationen til enden. Derfor har hver bindende model har en anti-friktion anordning, som sikrer, at den ski i en nødsituation udløser præcist - selv med snavs, is og sne. Derudover kan du tilpasse systemet til din personlige kørestil profil, både på pisterne og kalibrere for Freeride. Sidstnævnte letter dig MARKER Inter-Pivot hæl konstruktion, der fokuserer pres på skosål og optimerer dermed kraftoverførsel. Hertil kommer på åben MARKER en sofistikeret forreste mursten byggevarer holde takket være dig MARKER pålideligt i bindingen - på trods af deres lave vægt.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.