Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
804

MARMOT PRODUKTIDEER TIL 2.500 METER

Det hele begyndte i 1971, opdagede, da de studerende Eric Reynolds og Dave Huntley på et universitet ekskursion til Alaska Juneau Icefield Glacier, at der ikke er nogen ideel tøj for udflugter i løbet af ekstreme vejrforhold. På toppen af ??gletscheren, de fik den idé at Murmeldyr klubber. De studerende startede i hendes lille kollegieværelse gøre ned produkter. Deres første produkter var en dunvest, en trøje, en parka og tre ned soveposer.

Hjørnestenen i virksomheden Marmot blev lagt. Kun 2 år senere de to sit første butik i dynejakker og soveposer åbnet i Colorado, "Murmeldyr Mountain Works". Fra små detail-center en innovativ virksomhed, de særlige bjergbestigere har stadig tillid hurtigt. Som Logo Marmot anvendt silhuetten af ??en bjergtop, der er toppet med en gletsjer - (. Engelsk "Murmeldyr") den naturlige alpine habitat for murmeldyr.

MARMOT: MED "GOLDEN KAPPE" I BIOGRAFEN

Et tilfældigt møde i en klatring ferie i Peru gav den nydannede selskab indtil da største ordre. Producer Mike Hoover planlagt filmen "The Eiger Sanction" hovedrollen Clint Eastwood og behov for 108 tykke polstrede jakker. En uge senere, de murmeldyr præsenterede "Golden Mantle". førte en ned-foret ekspedition parka, den store første succes af den unge ild.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1974
 • Grundlægger: Tom Boyce, Eric Reynolds, Dave Huntley
 • Headquarters: Rohnert Park (Californien), USA
 • Antal Medarbejdere: Omkring 200
 • Årsalg: $ 75 millioner
 • Websted: marmot.eu
 • Sports: Vintersport, Outdoor

3 GODE BEGRUNDELSE TIL MARMOT

 • Fairness: Fair trade, respekt for etiske principper og støtte regionale projekter, der er fastlagt i forretningsplanen.
 • Bevaring: Marmot involveret dom for miljøvenlige produktionsmetoder.
 • Lang Levetid: Branden udvikler robuste, holdbare produkter til alle vejrforhold.

SOVEPOSE-UDHOLDENHEDSPRØVE I KØLERUM

1976 Eric Joe Tanner lært af firmaet W.L. Gore & Assoc., Kend og anerkendt som en af ??de første i USA, potentialet i GORE-TEX®. fascineret af begrebet den nye, højtydende udendørs membran Eric syede nogle sovepose prototyper af nye væv. Disse blev derefter først udsættes for en udholdenhedsprøve. Til dette, de to grundlæggere tilbragte syv nætter i et kølerum til kød og sammenlignet sove med og uden GORE-TEX® ved temperaturer lige over frysepunktet. Også under sprinkleranlæg, de nye produkter skulle bevise. Den usædvanlige praksis test var overbevisende: Den passionerede klatrere var begejstret fra starten, og præsenterede den komplette samling af GORE-TEX® materiale til.

MARMOT FILOSOFI: FOLK - PRODUCT - PLANET

Den drivende filosofi i selskabet er baseret på tre principper: folk, produkt og planeten. Marmot er overbevist om, at udviklingen af ??flere og bedre produkter af exceptionel kvalitet, den bedste måde er at reducere vores påvirkning af miljøet som helhed. I sæsonen 2018 er der to vigtigste teknologier, der illustrerer det aspekt af bæredygtighed. De EVODRY produkter er PVC-fri og som fuldstændig, hvad der udgør Eco fjerløs en teknisk Daun udskiftning.

Stoffet er fremstillet af genbrugsplast er både fri for animalske produkter og også lettere at vedligeholde som naturlige ned. Med disse tilgange, viser Marmot at det er muligt at bringe maksimal funktionalitet og økologisk bevidsthed i harmoni. De ekstreme-sportsentusiaster og freeridere Gilles Sierro og Milles Smart, klatrere og bjergbestigere Abbey Smith og Brad Clement og den tyske bjergbestiger Stefan Glowacz er kendt udendørs størrelser er udstyret med Marmot.

MARMOT TIL SÆSON SPORTSFOLK

I 1995 Californien virksomheden udviklet vandtæt og vanddamp uigennemtrængeligt materiale Marmot Membrain. Den specielle membran sikrer perfekt åndbarhed. Ved at arbejde med professionelle bjergguider produceret udendørs tøj, der tåler selv den stærkeste vejr. Hos Keller Sports er et udvalg af de bedste udendørs og vintersport mærkevarer med Marmot. En regnfrakke eller en hardshell jakke fra Marmot er vokset enhver udfordring. Dette er også den påstand, at fabrikanten har til dig selv: Murmeldyr produkter udvikler alle de udfordringer er vokset, før os, det naturlige.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.