Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
1553

MARTINI SPORTSWEAR: OP TIL TOPMØDER

Med højteknologisk funktionstilstand og en frisk, sporty design Martini sportsartikler trumfer i det udendørs område. Power Stretch jakker, multisport bukser eller funktionel Kunstdauenen er kun en del af den interessant vifte af det østrigske selskab. Gennem konstant innovation og fremragende kvalitet til Martini kender at hævde internationalt i årtier. Hvad enten sommer eller vintersport, Martini giver den matchede dertil funktionelle tøj til enhver udendørs sport.

FRA SKIHOPPER FAVORIT TIL FORSKELLIGE FORRETNINGSMÆSSIGE

I 1958 succeshistorien om Martini Sportswear begyndte i Østrig Annaberg ved at grundlægge en sports bukser brugerdefineret skræddersy. Med engagement og kvalitet tænkning Martin Hornegger Senior gjort allerede i 60'erne til de hoppe passer det østrigske landshold. I 70'erne, han fejret med sin nyskabende jethose stor international succes og indført i de følgende år kursen for den næste generation. Siden 1991 har søstrene Lisa Moser-Hornegger og Martin Hornegger Junior føre den moderne og innovativ familie. Med nye impulser og varig længere de øget bevidsthed om brand og virksomhed støt. Her Martini Sportstøj inspireret af oplevelsen af ??velkendte professionelle atleter og har for hver enkelt kunde et åbent øre. Resultatet er en samling af høj kvalitet kombineret med et design fuld af lidenskab i sporten.

Som Østrigs ski jumpere besat hele podiet i 1960'erne, fans fejrede ikke kun de atleter i Bischofshofen. "Martini, Martini," råbte de og ulønnet derfor siren Egger sen. behørig respekt. Efter alt, havde selskabet forsynet sportsfolk med spillet-vindende hoppe jakkesæt. Det, der begyndte i 1958 som en sports bukser skræddersy blev så endelig ankom i toppen af ??konkurrencesport - og havde fundet hans nu næsten legendariske firmanavne ad gangen: Hornegger tog opfordringer skihop fans som inspiration, MARTINI blev født.

SPORTS VIRKSOMHEDERNE FINE EYE FOR KUNDEN

Alone konkurrenceidræt ikke er dedikeret til den østrigske tradition varemærke, der er stadig familieejet, dog. MARTINI SPORTSWEAR er lige så meget om funktionalitet og innovative materialer såsom at style og funktionalitet. Innovation og kundefokus er uadskillelige, børn og motionister som vigtige som professionelle atleter. Med alle de højteknologiske krav de østrigske tradition brand sæt i alle dets aktiviteter til en velkendt behandling - både i selskabets hovedkvarter i Annaberg, midt i bjergene i Salzburg, samt i samarbejde med leverandører og forhandlere og ikke mindst gennem direkte kontakt med kunderne.

Specielt vigtigt er - i traditionen for den første time - sports- og især skibukser. For MARTINIS største modesucces kom et par år efter Bischofshofens store triumf, da virksomheden i slutningen af ??1970'erne bragte den mangeårige Jethose på markedet. Med sin stramme pasform satte hun en ny modstandard på skiløjpen. Vinterjakkerne fra Martini har en ekstrem høj varmekapacitet og er derfor ideelle til alle vinterens udendørs aktiviteter. Den brugte syntetiske dun er åndbar og tørrer hurtigt. Fra det samme materiale fremstiller Martini Sportswear også kvinders nederdele og multisportbukser til mænd og kvinder.

Toppe og udendørs jakker fra Martini Sportswear forhindrer ikke kun optimalt tab af kropsvarme, de kan også nemt foldes til en minimumsstørrelse og ledsage dig på lange trekkingsture. For alle udendørs fans tilbyder Martini funktionelle beanies lavet af Technofleece og pandebånd lavet af Technostretch for optimal klimakomfort under enhver sportsaktivitet. Dette holder hovedet rart og varmt. Polartec Wind Pro er et andet højteknologisk stof, der bruges af Martini Sportswear. Dette stof giver dig fire gange mere vindbestandighed end fleece og reducerer dråbe vindafkølingseffekten drastisk. Varmetabet minimeres, hvilket er især vigtigt for alpin udendørssport.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1958
 • Grundlægger: Martin Hornegger sen.
 • Headquarters: Annaberg / Salzburg (Østrig)
 • Antal Medarbejdere: > 25
 • Årsalg: K. A.
 • Websted: martini-sportswear.com
 • Sports: Vintersport, Cykel, Outdoor

3 GODE BEGRUNDELSE TIL MARTINI

 • Awards: MARTINI vundet mange priser, herunder som en top Sportlartikel leverandør til Østrig og Tyskland.
 • Bevaring: Korte afstande: MARTINI virker kun med producenter og leverandører fra Europa.
 • Fairness: Vurdering og respekt er de grundlæggende søjler i corporate filosofi MARTINI.

CYKLING, SKILØB, SKI, KLATRING - VIGTIGSTE TING I BJERGENE

Med al den fokus på stilfuldt design, men ilden fulgte en meget simpel mål i slutningen. På en måde, bør tøjet fungere som bindeled mellem naturen og dig, mellem vejret og dine aktiviteter. Til en enkelt sportsgren, familien ville det ikke angiver. komme med MARTINI SPORTSWEAR både løbere og mountainbikere, klatrere, skiløbere eller -Tourengeher funktionelle tøj lavet af høj kvalitet innovative, tilpasset individuelle behov materialer. Etiketten har fokus på høj kvalitet materiale mix, der overbeviser dygtigt med konsekvens, pålidelighed og total fleksibilitet - og når som helst, hvor som helst. Ved at bruge flere lag af brandet producenten kombinerer forskellige fordele med hinanden. Hvis du kombinerer en Funktionshoodie med en hybrid jakke fra Martini Sportswear, du er vindtæt klædt og sikkert beskyttet mod kulden.

De lette og bløde materiale, der føles på huden altid behagelige og tilbud jogging, cykling eller ubegrænset på lange treks bevægelsesfrihed. Med en vinterjakke til vandreture eller en ski jakke til din freeride du er klædt åndbar og vejrbestandig. I resten af ??året giver dig Martini Sportswear klatring, vandring eller terrænløb optimal vejrbeskyttelse. For at sikre, at ikke kun stil og funktion enige om, at de enkelte dele af samlingerne også er knyttet til de enkelte sportsgrene, at medarbejderne afprøve nye kreationer personligt under virkelige forhold. Takket være koordinerede farver og tal-hugging nedskæringer sidder også både materialer og udseende. at skulle gå direkte til byen uden jakken fra bjerget, eller skråninger. Så vær skal athleisure.

VIND, VEJR, KULDE? MARTINI SPORTSWEAR

I materialevalg MARTINI SPORTSWEAR anvendelser vende sin lange tradition og rødder i konkurrenceidræt. Det afgørende er den ekspertise. Martin Hornegger, som overtog familievirksomheden med sin søster Lisa Moser-Hornegger, vælger sit hold et materiale mix, der er nøje afstemt med behovene i professionelle og motionister. Det skal være holdbart, nem at passe, vejrbestandig, åndbar og alsidig. Så MARTINI har udover vind og vandafvisende, foruden isolerende og robuste materialer og en meget speciel kunst ned tilbuddet. Primaloft er kendetegnet ved sin lave vægt kombineret med respiratorisk aktivitet. I modsætning til den gåsedun, at materialet bevarer også sin form, selv når det er vådt, holder fugt, isoleret og giver ved afslutningen, at du gør not're koldt selv under ugunstige forhold.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.