• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

HÅNDVÆRK MØDER SPORTS INSTINCT

Fundamentet for succes Merrell blev placeret i en campingvogn i Utah. Firma grundlægger Randy Merrell skabte der i halvfjerdserne, hans første håndlavede cowboystøvler. Han først solgte sine produkter kun til pårørende og glæde. Men ved den store interesse i sine sko, han snart begyndte med kommercielt salg under navnet "Merrell". Endelig besluttede han at teste hans fingerfærdighed også vandrestøvler - og nyheden spredes som en steppebrand. I 1981, Randy Merrell gjorde med to tidligere ledere af Skiunternehmen sammen: Clark Matis, en amerikansk Olympian, og John Schweizer.

Merrell fremragende håndværk, kombineret med industrien erfaring og de sportslige instinkter Matis og schweiziske viste sig at være en perfekt kombination. Holdet kombineret teknologien cowboystøvler med en fremstillingsproces af italiensk skotøjsindustrien tradition. Den tykke hæl sørget for, at skoene holdt godt over ti år. Denne "Wilderness båd" med de karakteristiske blå snørebånd er forblevet i området. Den "Backpacker Magazine" beskrev boots af Merrell engang kaldt "den mest komfortable og mest funktionelle båd i Nordamerika."

MERRELL PRODUKTER: DESIGNET TIL ALLE UDENDØRS AKTIVITETER

Siden da har Merrell konstant udviklet: så tidligt som 1985 - lige før Randy Merrell trak sig ud af virksomheden - tilbydes til de første Gore-Tex sko. Og selvom blev brugt materialet på det tidspunkt næsten udelukkende for premium sportstøj og ikke til sko. Begyndelsen af ??halvfemserne, etiketten endelig introducerede sin første multi-funktionelle sko. Siden 1997 Merrell del af den gruppe af virksomheder Wolverine Worldwide og er i dag repræsenteret i mere end 170 lande. Produktsortimentet i udførelsen område omfatter segmenterne Multi-Sport, Vandring, Barefoot og aqua sport. Kvaliteten sikres ved samarbejde med kendte producenter som Vibram, Polartec eller Gore-Tex.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1981
 • Grundlægger: Randy Merrell, Clark Matis, John Schweizer
 • Headquarters: Waitsfield (Vermont), USA
 • Antal Medarbejdere: 230
 • Årsalg: 500 millioner USD
 • Websted: merrell.com
 • Sports: Outdoor, Løb, Fitness

3 GODE BEGRUNDELSE TIL MERRELL

 • Teknologi: Merrell er i produktion på de nyeste teknologier og avancerede materialer.
 • Awards: Shoes af Merrell tildeles regelmæssigt med udmærkelser på grund af deres præstationer.
 • Til Hobby & Professionel Sport: Produkterne fra Merrell er egnede til alle niveauer - fra amatør vandrere til ultra trail runner.

MERRELL BUTIK I KÆLDEREN SPORTS

Hvem ønsker at gå langt i udendørs sport er først og fremmest afhængig af gode sko. Vi som handlende Merrell derfor fokusere på terrænløb og vandresko fra Merrell. Disse er alle forsynet med de nyeste teknologiske landvindinger. Således, inkorporeringen af ??den arktiske-Grip ydersål med vandresko, for eksempel en fast tilstand og absolut skridsikkerhed, selv på barske terræn som is eller sjap.

De Løbesko overbevise anden side garanterer en 0 millimeter kløft mellem hæl og bold, som du fuld kontakt med jorden og dermed en optimal fornemmelse. Så du er altid i fuld fart på vej - de bump opstår absorberes af specialudviklede spor Protect pad i sålen. Ud over alle de tekniske funktioner, der giver de udendørs sko af Merrell, gør de takket være deres farverige design, men også i bymiljøet en god figur - ægte bjerg livsstil op.

FIELD TEST I GRØNLAND

I produktudvikling, har Merrell gravet årtier tilbage til viden om topatleter. Således er den aktuelle vinterstøvler Thermo Rogue eksempel blev udsat for 6 GTX en felttest på Arctic Circle Trail i Grønland. Denne ene har udviklet en helt ny form for vinter vandrestøvle, den bedste beskyttelse og giver skridsikkerhed, men det er også meget nemt. på trods af al innovation Merrell er kendt i princippet med alle sine produkter til holdbarhed, maksimal komfort og høj funktionalitet. Selv under ekstreme forhold. 2018 VM skyrunning og Ultra-Trail - som den spansk-hollandske top runner Ragna Débats vandt - Merrell udstyret. I dette tilfælde måtte vi overvinde 85 km med over 5.000 meters højde. Mere bevis på kvalitet er næsten umuligt.

MENNESKER INSPIRERET NATUREN TIL GO

Kør. Vandring. Jogging. Efterår og komme op igen. Du skal blot gøre hvad du vil. "Gør hvad der er naturligt," sloganet for Vermont baserede selskab, hvis ambition er at denne dag er sportslige udfordringer i naturen er så behageligt som muligt. Tro mod den amerikanske fortolkning af "udendørs" designet Merrell hans sko, men ikke kun for professionelle bjergbestigere og trail løbere, men for alle udendørs aktiviteter. Også for campingtur med familien "Vores passion er at inspirere flere til at gå ud i naturen," siger Merrell-præsident Sue regnemaskine.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.