Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

MIZUNO - TRADITION AT TRÆKKE GO

Det startede succesen med den japanske sportsudstyr producent MIZUNO med ren lidenskab. de mere end hundrede års succes virksomheden har haft en varig indflydelse, men derefter udøvelse af ekspertise, innovation. MIZUNO solgte brødrene, selv ivrig baseball fans, fra 1906 til baseball udstyr i Osaka og det omkringliggende område, de udvidet med stigende erfaring og sin produktportefølje konstant. Af egne golfkøller på at drive, indendørs og fodboldstøvler igennem til run-tøj MIZUNO nu dækker en bred vifte af høj kvalitet sportsudstyr.

MIZUNO: PERFORMANCE LØBEKUGLE & SPORTS

Allerede i 1930'erne MIZUNO var begyndt at gøre i golf scene et navn og udvidet sin produktportefølje til også at omfatte golfklubber. I dag er virksomheden producerer yderst funktionel udstyr til mange andre kører sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold, rugby, judo, atletik, bordtennis, badminton og volleyball. Selv baseball er stadig én, men der har været i Europa, især med Running sko og tøj et navn for de kæpheste af japanerne.

Frem for alt producerer de løbesko på områderne trail løb og ydeevne kører på vejen verdensomspændende opmærksomhed i den løbende scene. Specielt udviklede materialer giver med henblik på vægttab og avancerede teknologier for endnu mere sjov, når du kører. Kernen i denne nyskabelse er 1997 udviklede bølge teknologi, der går ind næsten alle løbesko fra Mizuno i dag. Af bølget plade i sålen dæmpning og fremdrift er optimeret, mens den kører og opnår optimal stabilitet.

PÅ ET HURTIGT BLIK

  • Grundlagt: 1906

  • Grundlægger: Rihachi og Rizo Mizuno

  • Headquarters: Osaka (Japan)

  • Antal Medarbejdere: Mere End 5.300

  • Årsalg: Mere end 1,5 milliarder euro

  • Websted: mizuno.eu

  • Sports: Løb

3 GODE BEGRUNDELSE TIL MIZUNO

  • Bevaring: Med Crew21 MIZUNO 1991 kaldte sit eget miljøprogram på plads, der vil bestemme den etiske kode af branden.

  • Faglige Input: Udviklerne af MIZUNO arbejder tæt sammen med succesfulde professionelle sportsfolk til at forbedre produkterne.

  • Til Hobby & Professionel Sport: Med deres egne ideer som Wave plade giver MIZUNO sin innovation igen og igen.

MIZUNO MED KELLER SPORTS

I kælderen Sports Shop koncentrerer vi fuldt ud på nuværende kernekompetence MIZUNO - Running: Den enorme udvalg af specialiserede og forskelligartede designet løbesko - for hver løber typen, de rigtige par sko. Det træning eller konkurrence, hvad enten kortere afstand eller maraton, stabil i vejen, eller i det mindste bygget til sporet. Ved at bruge materialer modernster Mizuno real premium produkter indeholder bestemmelser om køre-segmentet. Til dette formål, det japanske selskab er afhængig af innovative dæmpning teknologier som de såkaldte bølge plade skift i løbet af rullende ind hinanden og spreder stødkræfter i en fremadrettet bevægelse. Hertil kommer, at løbesko med Wave-systemet opnås ved en god mellemfoden, som kan kompensere for en svag pronation. Alt, hvad vi tilbyder dig i MIZUNO lager af Keller Sports.

MIZUNO: OM GRÆNSER

Bæredygtighed og miljøbevidsthed er en integreret del af virksomheden filosofi MIZUNO. Allerede i 1991 sportsudstyr producenten derfor kaldte sin miljøprogram Crew21 til livet. Så du reagerede som en af ??de første virksomheder til nye miljøspørgsmål og udarbejdet en Code of Conduct, de foranstaltninger til beskyttelse af miljøet indebærer. Til dette formål, brugen af ??genbrugsmaterialer er en ligesom den energi-effektiv produktion. Siden ikrafttrædelsen af ??Crew21 MIZUNO udgiver også en årlig Corporate Social Responsibility Rapport, der opregner enhver involvering af virksomheden i denne henseende. I tråd med det overordnede tema af koden: "Alle virksomhedens aktiviteter skal være miljøvenlig på globalt plan."