Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
2256

MONTURA - SAMMEN I NATUREN

Bjergene, skoven, naturen alene for at udforske, hjælper indre fred, men lukket for delene. Delte panoramaudsigt. Fælles evaluering. Bundfald. begynde at køre med andre, øger underholdning - menes Montura og er således ikke alene. Sammen med workframe, vildmark og Forandring er ilden del af Tasci Srl Group, som blev grundlagt i 1987 i Rovereto. omkring bjergbestigning og udendørs udflugter til tilbud kræsne kunder alle: i midten af ??fusionen.

Montura tager sig rollen som innovator til udendørs udstyr. Ergonomisk Beklædning til bjerget tour, Freeride, cyklen, flugt - Montura tilbyder altid de rigtige produkter. Den afgørende faktor er altid at støtte dig bedst; Du netop for at tillade, at flytninger af dit behov for at nyde naturen til at udforske frit. at give dig den støtte, du har brug for at logge på det fuldt ud koncentrere sig om sport, visning og indtryk.

MONTURA ARTIKEL - FUNKTION EFTER NYE MÅDER

.. Lad "Søgning en ny måde" gamle veje til at finde nye måder at sænke dette mantra brand skabt deres innovative produkter Montura artikler bør ledsage dig, når du går derud, opdage nye ruter -. Fordi de har set det hele. Montura produkter opstå situationer, hvor det trækker dig: klatring, på skiløjperne, på vej til den næste 5.000 point.

Der, ilden finder sine idéer. Fra denne erfaring vil de forbedre henvendelser fra fagfolk, arbejde dem ud og senere i ny Montura artikel ét. Dette etableret i samarbejde tilgang giver maksimal funktion med perfekt ergonomi for en behagelig pasform. Lagt til praksis tanke kommer. Montura designet sit udstyr, så at hver gang du har på hånden, hvad du har brug for på hånden.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1987 (Tasci Srl Group)
 • Grundlægger: Tasci Srl Group
 • Headquarters: Rovereto, Italien
 • Antal Medarbejdere: 70 (Tasci Srl)
 • Årsalg: omkring 41 millioner euro (2017 / Tasci Srl Group)
 • Websted: montura.it/de/homepage.php
 • Sports: Outdoor, Løb

3 GODE BEGRUNDELSE TIL MONTURA

 • Fairness: Når det er nødvendigt, støttet af Montura udendørs arrangementer for naturkatastrofer voldsramte områder.
 • Faglige Input: Før design og fremstilling Montura ledsaget inspiration professionelle på deres ekspeditioner.
 • Til Hobby & Professionel Sport: Montura produkter tjener både at opleve samt kravene i bjergguider.

MONTURA AT KELLER SPORTS

Perfekt ergonomi og komfortable snit gøre en begyndelse. Kort tid derefter, funktionen følger. Vandafvisende membran og UV-beskyttelse er også funktion i mange produkter Montura hvor effektiv isolerende Pertex Quantum® materiale. Præcis hvad du leder efter? Hos os kan du finde Montura online. Fordi Keller Sport tilbyder dig som forhandler Montura hele udstyret vifte af italienerne. Softshell jakker, hyggelig fleece, funktionelle skjorter, cykel- og funktionelle bukser for trekking. Disse shorts til gåtur i sommeren, tank tops til varme, isolering jakker til kolde dage. Alt, du vil modtage i vores Montura butik - i Montura Sale ofte ved særligt attraktive priser.

INSPIRERET AF EXPEDITIONS, SOM ER FØDT I NATUR

Montura Produkt ledsage professionelle atleter som bjergbestiger Hans Kammerlander på deres klatreruter, ekspeditioner og skiture. Hertil kommer, at brand workshops organiseret med fagfolk, der har til formål at tilskynde til udveksling af ideer. Under hvilke nye perspektiver dukke op, der skal udveksles i slutningen af ??nye ideer. Det afgørende er altid den erfaring, der gør det nemmere at søge efter nye måder og baner vejen for en sådan innovation.

En intensiv proces, Montura punkter ikke stadig er naglet til et par sportsgrene. Udstyret i den italienske brand vil du modtage både dine vandreture udflugter og skibakken, din cykel og klatring ture og kanoture. Når du ønsker at udforske naturen, Montura giver dig passende Beklædning med nye på vej.

MONTURA PRODUKTER: NOD AF BJERGFØRERE

Monturas fremgangsmåde fungerer ikke kun i teorien. De, der har brug for at vide det, egnetheden af ??jakker og funktion Wear understregning ilden bæredygtigt. De er simpelthen afhængig af det. Så Montura opgraderet ikke kun mange atleter og eventyrere, og bjerg redningsfolk og endda bjergguider bruger Montura artikler til daglig styrke med naturen og væbne sig så uanset vejret. Du har tillid til innovation af den ambitiøse brand og kan stole på. Kompromiser udelukket. En mere effektiv kvalitetsstempel er sjældne.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.