Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
2038

MOON BOOT: FRA MÅNEN LANDING INSPIREREDE ELEFANT FØDDER

20 juli 1969 forlod Neil Armstrong, Michael Collins og Buzz Aldrin, rumfartøjet Apollo 11, at komme ind i månen. De mærker, der forlod deres plads støvler blev det første menneske i rummet autograf - et historisk øjeblik. Millioner af mennesker så det skuespil hjemme på skærmene. En af de seere var Giancarlo ZANATTA. Den unge forretningsmand fra den italienske by Montebelluna var på en rejse gennem USA. Han deltog i en begivenhed i New Yorks Pennsylvania Station, hvor Månen landing blev fejret. Overalt var der billeder af de tre astronauter i deres rumdragter. Giancarlo ZANATTA var inspireret af udformningen af ??deres mærkelige udseende sko, der havde til opgave at modvirke den lavere tyngdekraft på månen.

Tilbage i Italien, han designet hans legendariske sko, der kunne bære et navn: Moon Boot. Hans prototype var et par "elefant fødder", hvor venstre lignede den rigtige, og for hans far erklæret ham sindssyg. Og alligevel mange butikker Bådforhandlere var straks til Månen: I det første år solgte 6.000 par, følgende år 20.000, så 40.000, derefter 100.000 - til de stormfulde krav fra Månen boot salg til at bygge en ny fabrik bygge sit firma Tecnica, Be far havde grundlagt i 1960, er påkrævet. Og succesen fortsætter. Sne støvler, online eller i butikken, er blevet solgt på verdensplan over 25 millioner gange.

MOON BOOT: 100 FORSKELLIGE FORMER, FARVER OG MØNSTRE

Det karakteristiske form, der er både ergonomisk og praktisk, blev kun et hit på skiløjperne og endda internationalt symbol på italiensk design. Sne støvler er lavet af plastik og ydersiden er internt opskummet eller polstret. Den plastiske sål er vandtæt, holdbar og skridsikker. Til dato, mere end 100 forskellige former, farver og mønstre: nylon eller læder overflade. En eller flere farver. Matt eller skinnende.

Høj eller semi-høj. Den oprindelige Moon Boot blev forenet til en af ??de største kommercielle succeser i historien om den prestigefyldte Tecnica, som dermed også blevet en af ??de store aktører i sport modebranchen stige og i dag firmaet Blizzard, Nordica, Lowa og Rollerblade under sin paraply. Og virksomheden er stadig i familiens hænder: fungerer som Tecnica præsident Giancarlo søn Alberto ZANATTA i dag.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1960
 • Grundlægger: familie ZANATTA
 • Headquarters: Giavera del Montello
 • Antal Medarbejdere: 1400
 • Årsalg: 370 millioner euro (Tecnica)
 • Websted: moonboot.com
 • Sports: Outdoor

3 GODE BEGRUNDELSE TIL MOON BOOT

 • Design: Til dato, mere end 100 forskellige former, farver og mønstre fra Moon Boot.
 • Awards: Louvre valgte Moon Boot en af ??de "100 vigtigste design objekter" i det 20. århundrede.
 • Lang Levetid: Sne støvler er lavet uden for høj kvalitet plast og er meget holdbare.

MOON BOOT SHOP PÅ KELLER SPORT: VARME FØDDER GARANTERET!

Det bedste ved Moon Boot produkter: De garanterer varme fødder og i store naturoplevelser! Om vinteren er der endelig noget bedre end en tur i vandtæt og behageligt varme sko gennem sneen. Den faste snøring og skridsikker ydersål af de ikoniske sne støvler beskytte dig helt pålidelig mod is og sne - og overbevise os som Moon Boat forhandler. Lang Månen Boot er en uundværlig del af ski. Hvad enten brede eller smalle fødder, vinterstøvler holder i enhver situation. I vores Moon Boot Store du både de ikoniske afterski model finde, og det fashionable Monaco lav variant med sin forkortede silhuet og den varme pels.

PURISTISKE ELLER ORNAMENTEREDE - MED MÅNEN STØVLER DU HAR VALGET

Månen Boot i 1980'erne havde næsten forsvundet, den klassiske i øjeblikket oplever en reel genoplivning. De vinter støvler er efter mere end 50 år, mere populær end nogensinde blandt sportsfolk, berømtheder, fashionistas og mode bloggere. De Moon Boot poster for kvinder er karakteriseret ved deres farver og mønstre: Uanset om puristiske hvid eller sort eller ornamenterede med pels eller metalliske toner - bringe den plads støvler ikke bare kvinders fødder varme gennem vinteren, men også garanterer mændene altid perfekt greb af ydersålen i gummi med profil.

MOON BOOT - SKO MED KULTUREL OG HISTORISK BETYDNING

Blot to museer i verdensklasse har analyseret den kulturelle og historiske betydning af Moon Boot i store udstillinger. Louvre kaldte ham i 2000 som en af ??de "100 vigtigste design objekter" i det 20. århundrede. Og i MoMa udstillingen "Emner" af støvlerne var en af ??111 genstande af mode og design, der har formet verden, i henhold til de kuratorer. "I anledning af udstillingen hele vores familie til New York har rejst, og min far viste os præcis, hvor han så så plakaten af ??astronauterne," ZANATTA sagde i et interview. MoMA har månen støvler derefter selv permanent integreret måde, i sin samling.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.