Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
312

NATHAN - GENNEMBRUD MED EN SKO TASKE

Hans gennembrud kom i brand Nathan sport over to årtier siden med et enkelt produkt - en vandafvisende og reflekterende sko taske, som blev spændt fast direkte i snøring. var atleter så sikkert transport nøgler, noter eller andre småting under træning. Den innovative sko taske kom i 1994 på markedet kort efter grundlæggelsen af ??virksomheden. Siden de tidlige dage Nathans produkter har taget et gigantisk udvikling. I dag, den præmie producenten er markedsleder inden for Running tilbehør i Nordamerika.

Etiketten, som nu er en del af United sportsmærker, sælger Nathan artikler i øjeblikket i mere end 46 lande. Sortimentet roterer omkring de tre centrale ideer til store serier: vandforsyning, synlighed og performance forbedringer. Nathans produkter er specielt designet til langdistance-løbere, ultra marathon løbere, triatleter og dedikerede fritidsatleter designet.

NATHAN ER OPMÆRKSOM PÅ SIKKERHEDEN FOR LØBERNE

Ud over den legendariske sko taske har et bredt en bred vifte når Nathan forhandlere og Nathan salg: Fra hydrering vest, kører rygsække, -belts til flasker og sikkerhed veste er kernen løbere alt, hvad han har brug for. Kroppen-cut produkter er undersøgt og testet intensivt af succesfulde atleter i praksis. Producenten lægger stor vægt på optimal synlighed i mørke og udstyrer sine produkter altid med mange reflekser.

Kunderne kan i sidste ende lade alle Nathans produkter til en høj kvalitet og sikkerhedsstandarder. Nathan SaferRun Ripcord Siren, en nødsituation alarm for solo løber, er derfor blevet taget direkte fra Time Magazines årlige liste over de 100 bedste opfindelser, der forbedrer verden.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1994
 • Grundlægger: M. Nathan
 • Headquarters: Fountain Valley, Californien, USA
 • Antal Medarbejdere: 150 (United Sport Brands)
 • Årsalg: 170 millioner dollars (United Sport Brands)
 • Websted: nathansports.com
 • Sports: Løb

3 GODE BEGRUNDELSE TIL NATHAN

 • Faglige Input: Sportsman Team Nathan omfatter nogle af de bedste ultraløbere i verden ligesom Rob Krar.
 • Awards: Nathan SaferRun Ripcord Siren blev hædret af den prestigefyldte Time magazine.
 • Til Hobby & Professionel Sport: Nathan produkter atlet fritid er designet til langdistance-løbere, triatleter og dedikeret

ALL-ROUNDER NATHAN SHOP PÅ KELLER SPORT

Da Nathan forhandler Keller Sports tilbyder dig en bred vifte af køre artikler i Nathan butikken. En af dem er reflekterende hurtig snøring "Lock Laces". Så du spare dig en maraton eller triatlon den tidskrævende snøring skoene. Du fädelst Lock Laces let og derefter montere dem med et tog på - allerede de giver en ensartet pasform i løbesko. Det sparer dig værdifuld tid, især i triathlon i overgangen området og skoene ikke går, mens den kører endnu mere.

For at finde mere fantastiske produkter fra Nathan online? Et must-have er primært unisex Fanny pack "The Zipster". Dette særligt bløde all-rounder, der er ekstremt elastisk og derfor passer komfortabelt omkring taljen, har i alt fire lommer. To af dem er vejrbestandigt og kan lukkes med en lynlås. Essenzielles som smart telefon, nøgler eller energibarer kan være heri under kørslen forsvarligt.

MERE SYNLIGHED MED NEUTRON FIRE FORLYGTE NATHAN

Udover fremragende funktionalitet af produkterne Nathan er altid sikkerheden for atleterne på hjerte. Så du - hvad enten løbere, triatleter og cyklister - kan også træne i skumringen eller mørket, Mærket tilbyder blandt andet, at "Neutron Fire" forlygten. De lette og holdbare 115 lumen lysstyrke mirakel sikrer RGB lys: To sidemonteret strobes udsender rød, grøn eller blå lys, optimerer din generelle synlighed. I skumringen eller meget tidligt om morgenen er også den kører vest "Streak" med 360 graders refleksion eller "VaporAir" -Trinkrucksack, med mange reflekterende elementer anbefales. Dette overbevist af den ideelle balance mellem kapacitet, funktionalitet og vægt. Udstyret er meget åndbar hydrering pack med en 2-liters blære med hurtig slange stik, der giver en nem rengøring.

NATHAN UDSTYR TIL NOGLE AF DE BEDSTE ULTRA-LØBERE I VERDEN

Det bedste ved alle disse produkter er: Før de lander på Nathan Sports handlende, er de allerede grundigt testet på de hårdeste løberuter i verden. For atleter inkluderer Team Nathan eksempel nogle af de bedste ultraløbere i verden. Rob Krar er blandt dem, der to gange har haft den "vestlige stater Endurance Run" for at vinde over 100 miles, ligesom Stephanie Howe, Michael Wardian eller Paul Giblin. De alle gå med den høje kvalitet tilbehør fra Nathan i år på rekord jagt.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.