Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

NEW BALANCE - JUST UNSTOPPBAR

Under mottoet "Vi er født til at flytte" driver Boston-baserede label New Balance allerede siden sin oprettelse i 1906. På trods af sin turbulente historie, virksomheden holder fast ved sin overbevisning og etableret sig i de sidste 100 år til den absolutte global aktør i sports scene. Tøj og sko New Balance fremstillet udelukkende i vores egne fabrikker, som brandet opfylder de højeste kvalitetskrav og sine egne standarder for første klasses kvalitet og funktionalitet.

NEW BALANCE SPORTSWEAR - KYLLING TIL SKO

I begyndelsen kyllingerne var. William Riley ser hende i gården, 1906 i Boston: sine tredelte fødder, forsynet med en krumning, der gav dem en særlig god balance. Når observere arbejderne kom til ham ud af byen i hovedet. Ligesom sine ubehagelige deres sko, hvor meget hendes fødder, men måtte lide. Riley designet dem en indsats; én med tre støttepunkter, arrangeret til at danne en trekant - ligesom med kløerne på kyllingerne. Fremover arbejderne lærte om en hidtil ukendt balance. New Balance.

I første omgang begrænset til de patenterede indskud, Riley designet 32 år senere, i 1938, hans første sko. Han gjorde dem ud af kænguru læder og præsenterede det til en kørende hold fra Boston, Boston Brown Bag Harriers. Riley hyret Arthur Hall, en sælger, der har specialiseret sig på indlån og sko fra New Balance til at sælge til folk, der er meget nødvendige. Ny markedsføring. Med Trackster virksomheden skabt en klassiker for den verdensomspændende fitness branchen, den første atletiske sko nogensinde haft en bølgende sål. Konceptet er løbende blevet udviklet i de seneste årtier for at tilbyde sportssko og sneakers for mænd og kvinder med forskellige applikationer og design.

NEW BALANCE CONQUER VEJ

Det endelige gennembrud som producent af sportsudstyr lykkedes New Balance 1960. De bragte den Trackster på markedet. Skoen var intet mindre end en revolution: Det var de første løbesko med ribbede såler - for bedre greb og en mere behagelig tur. New Balance tilbudt Trackster i forskellige bredder. Hver sko perfekt afstemt til kunden. Ny individualisme. Den legendariske "N" som et logo på skoene af mærket dukkede første gang op i 1976 på New Balance 320. Fra da af var det slående "N" tegn for de bedste sko i kvalitet, funktion og pasform til enhver situation.

Med udbruddet af fitness boom i firserne lykkedes New Balance springet ud på gaden. Deres sko kendte ingen grænser. Sport og livsstil kombineret. Den ikoniske New Balance designet 574 (eller ML574 for mænd og kvinder WL574) som en løbesko, sneaker som en del af tidsånden var. Kunstnere bidrog til 574 samt modeller på modeshows i Paris på grund af det klassiske retro design og ekstravagante farvekombinationer. I 2018 New Balance 574 fejrede sit 30 års jubilæum med genudgivelsen af de klassiske grå colorways.

PÅ ET HURTIGT BLIK

  • Grundlagt: 1906

  • Grundlægger: William Riley

  • Headquarters: Boston (Massachusetts), USA

  • Antal Medarbejdere: Omkring 5000

  • Årsalg: > 3.6 Mill. EUR

  • Websted: newbalance.com

  • Sports: Løb, Fitness, Tennis

3 GODE BEGRUNDELSE TIL NEW BALANCE

  • Awards: New Balance 2017 vandt Discovery Sport Industry Award - et job som sponsor.

  • Bevaring: Alle sko fra New Balance er fri for PVC, dvs. plast. Et stort bidrag til miljøbeskyttelse.

  • Fairness: New Balance repræsenterer en stor del af egne produkter i Amerika og England. Dette betyder, frem for alt, kortere ruter.

POPULÆRE SERIER

NEW BALANCE - STÅ ALDRIG OPHOLD

New Balance stopper aldrig. Og hvordan efter løbebane, blev vejen og catwalken erobret, det er fodboldbanen i de seneste år. De spillere af FC Liverpool iført trøjer fra New Balance. I dem, og tog det nåede Champions League-finalen på en uforlignelig måde. Mohamed Salah blev en international superstjerne. Og så er der Jürgen Klopp, træner for Reds. Han efterlader en fodbold spil, som er baseret på opholder sig aldrig stå altid at være på farten. Klopp er også over for den aktuelle kampagne. Det hedder "Erklær din uafhængighed". Budskabet: den "opfordring til mere individualitet, selvtillid og fed tænke uden for boksen, for at få mest muligt ud af sig selv."

New Balance understøtter atleter, mænd og kvinder, er behov for at hente den daglige ydeevne. Lige så ambitiøse dagligdags atleter, som ønsker en ny personlig bedste, ønsker at skabe deres første 5-kilometer løb eller blot erhverve en aktiv livsstil. De løbesko og tøj fra New Balance giver dig stil og funktion. Det eneste, du stadig nødt til at gøre: begynde at gå. Hvilket kører begivenhed ville bedre at sige "aldrig stå stille" fit som en maraton? I flere år, New Balance er den officielle leverandør af ASR New York Marathon. Den kørende begivenhed er en af de største af sin art, og tusindvis af løbere ønsker at logge på igen hvert år. New Balance, udstyre disse mænd og kvinder med sin egen samling af det klassiske i farverne i det amerikanske flag, rød, hvid og blå kommer ud. Den NYC Marathon er en med de kørsler i Boston, Chicago, London og Berlin på World Marathon Majors.

Siden 1941 er New Balance sko og tøj for andre sportsgrene som baseball eller tennis siden. I sidstnævnte sport, mærket opnåede stor opmærksomhed på det legendariske Wimbledon-turnering i 2019. Dette er takket være den amerikanske mærke et nondescript navn på en 15-årig teenagepige, Cori Gauff. Den unge tennisspiller fik sent et wild card til den kvalificerende turnering for Wimbledon. Med et imponerende march gennem New Balance atlet var snart den yngste spiller i Open historie, som nåede den vigtigste draw gennem kvalifikationen. Med en anden meget stærke præstationer og en utrolig mental styrke kom hun ned til den sidste seksten. Kun der, de mislykkedes på grund af den senere Wimbledon mester Simona Halep.

Med produkter fra New Balance også amatører får følelsen af at være en pro. Altid innovative produkter har fremragende materiale og en cool stil.