Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
314, 273, 281

NIKE LØBESKO: I SEJRSGUDINDENS TEGN

Nike, kultmærket fra Oregon, er kendt for sine fremragende sportssko over hele verden. Da mærket blev grundlagt i 1971, producerede Philip Knight og hans medarbejdere sportssko med en sål, der havde mere slidbane og var betydeligt lettere end konkurrerende modeller. Nike's varemærke "Swoosh" er på hver eneste sko og garanterer en kvalitet, der ligger over gennemsnittet. Internationalt succesfulde løbere er afhængige af deres Nike-sko og bærer dem til det øverste trin på podiet. Innovative teknologier og funktioner hjælper dig med at få det bedste ud af dig selv. Du kan drage fordel af de fremragende funktioner som nybegynder såvel som maratonløber eller professionel atlet.

NIKE SPORTSSKO TIL TOPATLETER

Uanset om det drejer sig om Nike konkurrence- eller træningssko: Den internationale opmærksomhed omkring Nike er baseret på talrige succeser: For eksempel sluttede 5000-meter-løberen Steve Prefontaine på fjerdepladsen ved de olympiske sommerlege i 1972. Langdistanceløberne Kenenisa Bekele, Lelisa Desisa, Eliud Kipchoge og Zersenay Tadese har også løbet i Nike løbesko.

Nike producerer løbesko til høj ydeevne. En af de mest legendariske modeller er Nike Zoom VaporFly 4% Flyknit - en genudgivelse af verdens hurtigste maratonsko fra Nike. Modellen blev lanceret i et begrænset oplag. En anatomisk formet og stabil kulfiberplade strækker sig over hele skoens længde. Det fungerer som en fjeder under løb og giver en maksimal energigenvinding på 85 procent.

SPECIELLE NIKE LØBESKO MODELLER

Nike Air Max er ikke mindre legendarisk. Sportsskoen blev lanceret i 1987 som den første sko med en synlig luftpude i hælen. Air Max har en tyndere mellemsål og større airbags end andre modeller. Stødbeskyttelsen er fremragende.

Nike Air Zoom Pegasus er en løbesko til toppræstationer. Takket være den responsive dæmpning er den velegnet til høje hastigheder. Den stødabsorberende ydersål sikrer en jævn rulning. Epic React Flyknit har en speciel mellemsålsteknologi lavet af slidstærkt letvægtsskum. Skoens dæmpning er ekstremt lydhør, og energiudbyttet er højt udbytte. Overdelen i Flyknit imponerer med et højt niveau af stabilitet, pasform og fleksibilitet.

ANDRE POPULÆRE NIKE LØBESKO

 • Nike Free
 • Nike Metcon
 • Nike Pegasus
 • Nike Miler
 • Nike Vomero

NIKE LØBESKO TIL ALLE TYPER LØBERE

Nikes modeller fås til både landevejsløb og trailrunning på ujævne stier. Du kan vælge at nyde den barfodede løbeoplevelse eller vælge en Nike Free-model med tynd sål. Der findes lette sko til konkurrencer samt neutrale sko med god dæmpning og pronationsmodeller med støtte til siden af foden. Særlige modeller omfatter Run Natural Style-skoene, som skiller sig visuelt ud takket være deres minimalistiske design. Run Easy-skoene giver et blødt skridt takket være ekstra dæmpning. De lette Run Fast Styles-modeller er meget lydhøre. Ligesom Nike-sneakers er løbestilene blevet en populær del af den afslappede mode.

HVAD DU BØR VIDE OM NIKE SKO

Nike løbesko er baseret på en veldesignet konstruktion og tilbyder den bedste funktionalitet, der findes på markedet i øjeblikket. Alle modeller, uanset om de er neutrale sko eller stabilitetssko til overpronatorer, overbeviser med følgende fordele:

 • God pasform
 • Fremragende dæmpning
 • Høj stabilitet
 • Lav vægt
 • Åndbare materialer
 • Fremragende fugthåndtering
 • Optimal acceleration
 • Modeller til forskellige løbestile

AT LØBE I NIKE-SKO - EN GOD FØLELSE

Øg din hastighed med en Nike løbesko, og vælg en model, der passer til dine træningsvaner. Både Nike-skoene til mænd og modellerne til kvinder findes i forskellige stilarter. Nogle løbesko fås endda i børnestørrelser. Find dine næste Nike løbesko!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.