• 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

Nike løbesko - den fineste teknologi og en fantastisk stilfaktor

Nike løbesko giver optimal støtte til en aktiv livsstil: ultralette såler, der dæmper dine skridt. Smalle snit uden unødvendige dikkedarer, som klæder din fod optimalt. Derudover har løbeskoene ekstra forstærkninger og indlæg, der beskytter din fod og giver den nødvendige støtte selv under vanskelige opgaver. Nike løbesko giver også optimal støtte til dine muskler under løbeturen, så du kan klare endnu længere distancer uden tryk eller vabler. Uanset om det er eftermiddagsløb på stier eller en let løbetur i parken om morgenen. Med øget dæmpning eller med bedre reaktionsevne. Fra nybegynder til professionel. Der findes næppe et ønske, som Nike løbesko ikke opfylder. Fordelene ved Nike løbesko opsummeret: Afhængigt af dine præferencer tilbyder de forskellige modelrækker i forskellige gradueringer dig præcis den stabilitet, fleksibilitet, dæmpning og lethed, du har brug for.

POPULÆRE NIKE-SERIE

Altid et godt valg til alle løbediscipliner: Nike løbesko

Nike Runners fås til alle løbediscipliner - fra velpolstrede sneakers til begynderløbere til løbesko i carbon til ægte fuldblodsatleter. Fælles for alle Runner-modellerne er, at overmaterialerne er smidige, og at deres lethed ikke er en byrde. Anatomiske indlægssåler støtter harmonisk din fods bue under rullebevægelsen. De fleksible materialer giver også dine fødder plads nok til at udvide sig sideløbende, når du ruller. Remme i hælområdet gør det også lettere at tage løbeskoene på, som ofte også er udstyret med udskiftelige indlægssåler. Vores tip: Ved at skifte indlægssålen regelmæssigt bidrager du aktivt til det perfekte klima i dine Nike løbesko og nyder godt af den ekstra hygiejne.

Banebrydende Nike-teknologier sætter nye rekorder

Nike løbesko overbeviser ikke kun med maksimal stabilitet og absolut førsteklasses kvalitet, men også med smarte teknologier. Disse støtter løberne effektivt og bidrager dermed til øget præstation og hurtigere træningssucces. En af de banebrydende teknologier i Nike løbesko er f.eks. Nike Flyknit-overdelen, som blev udviklet på baggrund af feedback fra løbere i verdensklasse. Resultatet er en unik, let overdel uden unødvendige og irriterende sømme, som stadig giver perfekt støtte og en behagelig pasform. Eller Nike ZoomX Foam - et skum, der har revolutioneret dæmpningen af løbesko på alle relevante områder (beskyttelse mod stød, energiretur, vægt og holdbarhed).

Udstyret med disse funktioner har to banebrydende Nike-konkurrenceløbesko skabt en særlig sensation med det: For det første ZoomX Vaporfly Next, som gentagne gange har vist sig at være den hurtigste sko nogensinde. På den anden side har dens storebror Nike Air Zoom Alphafly Next, som den professionelle atlet Eliud Kipchoge, knækkede den magiske 2 timers markering i maraton. Hemmeligheden bag disse førsteklasses løbesko ligger i kombinationen af Zoom X-skum og en kulfiberplade. En anatomisk formet og stabil kulfiberplade strækker sig over hele skoens længde. Den fungerer som en fjeder under løb og giver en maksimal energigenvinding på 85 procent. Som følge heraf har mange andre mærker efterfølgende udgivet deres egne carbon-racercykler, men Nike kan fejre sig selv som en ægte innovator på dette område.

Kun ægte med "Swoosh": Nike løbesko til mænd og kvinder

Visuelt set har Nike løbesko det klassiske logo - det umiskendelige og karakteristiske Swoosh-logo. Uanset om det er i farvekontrast, tone-i-tone-stil eller diskret integreret i en silhuet, er de ikke originaler uden denne funktion. Ellers er farvespektret fra det legendariske amerikanske sportsmærke også næsten ubegrænset for løbere. Der er helt klassiske Nike-løbesko-modeller i sort og hvid, men også iøjnefaldende varianter med neonfarver eller spændende farveblandinger, som Nike Pegasus Trail. I vores Nike-butik med løbesko kan du give din personlige smag frit løb og vælge den sporty base, der også passer dig bedst rent optisk.

Køb Nike løbesko online: Bare køb det!

Som du kan se, uanset hvilken løberute du har foran dig, uanset hvilket underlag og hvilke vejrforhold der hersker, er Nike-butikken med løbesko hos Keller Sports altid det rette sted for dig. Nike har længe været et af de førende mærker på verdensmarkedet for løb: Løbeskoene tilbyder den perfekte syntese af stil, komfort og bevægelsesglæde og støtter dig optimalt i din løbetræning. Uanset om det er på gaden, på skovstien eller på en skotøjsbane - med Nike løbesko er du godt rustet til alle lejligheder. I Keller Sports Nike-butik med løbesko finder du et bredt udvalg af de mest populære løbesko-modeller og løbesko-serier som Nike Air Zoom Pegasus, Nike Air Zoom Structure, Nike Air Zoom Vomero, Nike ZoomX Invincible Run eller Nike Zoom Fly. Du kan bestille løbeskoene i en lang række forskellige farver online med blot et par klik med musen. Gå ikke glip af vores attraktive og kombinerbare rabataftaler, og vores nyhedsbrev vil holde dig opdateret med de vigtigste nyheder om Nike løbesko til mænd og kvinder. Med dette i tankerne: Just Shop It!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.