• 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

DEN OPTIMALE SKO TIL TENNIS

Vabler på fødderne, ømme knæ eller den svømmende fornemmelse af stående sved i tennisskoene ødelægger glæden ved tennis for enhver spiller. Tennissko af høj kvalitet giver dog ikke sådanne onder en chance. Som grundlag for et godt valg af tennissko findes der forskellige modeller, der giver dig mulighed for at finde den optimale pasform til hver fod, mens specielt indbyggede såler dæmper virkningen af de utallige skridt, når du løber efter bolden. Dæmpnings- og fjederegenskaberne bør vælges i overensstemmelse med kropsvægten for at minimere belastningen på leddene, selv ved højere vægt. Skoens gode greb, som er tilpasset de individuelle kropsforhold og fodformer, mindsker også risikoen for skader. Mod overdreven sveddannelse er Nike tennissko på den anden side designet med fremragende funktioner: Åndbare materialer giver mulighed for luftcirkulation og fjernelse af sved fra indersiden af skoen, mens skoens overflade er designet til at være holdbar med syntetisk læder af høj kvalitet for at reducere slitage på materialet. Ikke desto mindre bør selv sjældne spillere have råd til nye tennissko regelmæssigt for at undgå materialetræthed på bekostning af en øget risiko for skader. Hvert andet til tredje år anbefales det også, at disse spillere køber nye gode Nike-tennissko.

Også sålen for valget af de individuelt egnede Nike tennissko er vigtig: Mens der på nogle indendørs baner ønskes lette og glatte såler uden profil, er det på udendørs området kun profilen, der giver spilleren den optimale støtte, så han med en pike efter bolden igen kan finde fast greb til næste boldskifte. På grund af det særlige design er Nike tennissko altid lettere end klassiske sportssko og reducerer dermed den krævede indsats af atleten under træning og kamp.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.