• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

JUST DEN RIGTIGE SKO TILLADER FØRSTE STORE SCHRIT

Bill Bowerman sagen var blevet anset for længe nok til at vide, at de også regelmæssigt udvekslet visningen. Han vidste perspektivet af atletik trænere. Han vidste perspektivet af skoen sælger. Bedste samvittighed Bowerman fik lov til at slippe af sted med sin dom. Og det var betydeligt. Indtil sent i 1960'erne ind i det, at meget var klart for ham havde atleter ingen matchende sko. Anyway, ingen, der tilbød dem den nødvendige komfort for absolutte resultater.

Så Bowerman slutningen af ??1960'erne sammen med Phil Knight startede sit eget til arbejde. I 1964 havde de to været medstifter Blue Ribbon Sport, solgt med succes med dette selskab sko japanske mærke Onitsuka Tiger i USA. Nu de to tilsammen deres erfaringer, udviklet en sko og bragt i 1972 endelig Cortez til markedet. Blue Ribbon blev født historie Nike. Bæredygtig ville være et første skridt næppe kan fejle. Begynder Nike voksede. Hurtigt. Han blev Giants, nu betragtes som den største sports brand på planeten og Nike sportstøj elementer såsom Cortez er lange kult i dag.

NIKE SPORTSWEAR PRODUKTER TIL IKONER OG LEGENDS

Nike skabte ikoner, var der endda et ikon. Nogle af de mest legendariske sports historie bar og slid Nike Sportswear produkter. Ikke underligt kombinere sneaker og beklædning, men nogle af de mest innovative teknologier i branchen. On Call: The Swoosh. Og spørgsmålet er, hvad der er kendt: Mærke eller logo, logo eller varemærke? For at bestemme den bedre kendt endelige behov det allerede målet foto. Her udformningen af ??Nike koste opad buede bånd dollars, når kun 35th Så meget desto designstuderende Carolyn Davidson blev tildelt for hendes design af Swoosh i 1971. I dag er han pryder alle Nike Sportswear produkter. De sportstøj produkter fra Nike gå bevidst at gå væk fra sporet, fra Domstolen og fra brættet. Sport møder mode - Nike Sportswear dannet athleisure i renkultur.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1964

 • Grundlægger: Bill Bowerman, Phil Knight

 • Headquarters: Beaverton, Oregon

 • Antal Medarbejdere: 73.100 (Total Group Nike)

 • Årsalg: omkring 33 milliarder euro (Total konsolideret Nike)

 • Websted: nike.com/sportswear

 • Sports: Training

3 GODE BEGRUNDELSE TIL NIKE SPORTSWEAR

 • Teknologi: Legendary teknologier såsom luft- eller Air Max dæmpning add værdi til Nike Sportswear produkter.

 • Faglige Input: Nike arbejder tæt sammen med nogle af de største legender i sporten og bruger deres erfaringer.

 • Bevaring: Nike har ambitiøse mål, sin produktion ville gøre helt fri for emissioner til 2050:e

DE NIKE SPORTSWEAR STORE I KÆLDEREN SPORTS

Nike Sportswear betyder mode midler gade stil betyder ikoner. Alt det bedre, at du kan finde Nike Sportswear online. Direkte, helt afslappet med os, for Keller Sports Nike Sportswear er Forhandler. I vores Nike Sportswear Store vil du modtage fra sneaker løbet shorts, sweatpants og strømpebukser, til T-shirt, hættetrøje trøje og alt Nike Sportswear produkter giver. Sko legender som Air Max 1, Blazer, Classic Cortez, Air Force 1 og Air Max 90 er også blandt vores Nike Sportswear tilbud sådanne nye kreationer såsom VaporMax. Alle produkter i Nike Sportswear salg bestå af udvalgte, materialer af høj kvalitet, og komme med banebrydende teknologier som den behagelig blød, og alligevel robust Flyknit-Øvre derfor.

NIKE SPORTSWEAR ARTIKEL: LEGENDS OF SPORT FOR DIG

I basketball. I atletik. Når Løb. I sportens verden Nike Sportswear har sine rødder. Nike endda opgraderet i de seneste årtier gentagne gange bred vifte af sportslige greats fra tidligt opdagede (mode) potentialet i en Michael Jordan, var LeBron James og Kobe Bryant, de matchende sneakers og tøj med Retten og støttet tennis legender som Serena Williams og Rafael Nadal med det rigtige udstyr. Præcis bygger på Nike Sportswear og oversætter erfaringerne fra de professionelle sportsgrene lige ind i street fashion, føre sport legender som Cristiano Ronaldo så igen gå helt egen. Enter. En take - og du også ærgre sig over. Så du skinne med din dynamiske hættetrøje i et møde, finde den rigtige kører korte eller stilistiske kvalitet trænere for en afslappet lounge aften med Nike Sportswear.

EN DESIGN CIRCUIT FOR MERE BÆREDYGTIGE

Selv Nike ønsker at gøre sin sportstøj nu bæredygtigt. Så ilden skabt for eksempel materialer fra genbrugte plastikflasker, selv ved brug mere genbrugt polyester end nogen anden virksomhed i branchen. For at kunne producere så mange bæredygtige produkter som muligt, Nike polerer også altid på sine materialer, har selv udviklet et cirkulære Design Guide. Dette nye design cyklus for at sikre, er, at Nike Sportswear produkter mere holdbare og genanvendelige selv i bedste fald. Som medunderskriver af modebranchen Klima charter klimakommissær af FN, har ilden også forpligtet sig til at reducere deres emissioner i 2030 med 30 procent, og for at være helt fri for emissioner til 2050.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.