Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
2284

NORRÖNA - KVALITET FRA LAND SKOVE OG FJORDE

Norrøna bærer den norske vildmark i sig selv: Branden blev født i landet af fjorde, gletschere og skove - og er stadig familiedrevne ved den fjerde generation af Jørgen Jørgensen. Virksomheden blev grundlagt allerede i 1929. På det tidspunkt, den oldefar af den nuværende ejer også sætte Jørgen Jørgensen, en ung håndværker fundamentet for hvad Norrøna er i dag: en førende leverandør af udstyr og beklædning til udendørs eventyrere. I begyndelsen af ??selskabet historie simple innovationer såsom læderremme, lærred rygsække og bomuldstøj var i fokus. Dette gav allerede tonen for senere succes Norrøna: Målet har altid været at producere overlegen ved hjælp af de bedste tekniske innovationer og kvalitetsmaterialer udendørs produkter.

NORRÖNA UDVIKLEDE DEN FØRSTE EUROPÆISKE GORE-TEX JAKKE

I den norske hjem, havde virksomheden oprettet så i årtier i rækken af ??de førende producenter af rygsække, telte og udendørs tøj, det også sat nogle milepæle. For eksempel, dateres tilbage til det første tunneltelt med for- og bagside indgangen til huset Norrøna. Også den første europæiske prototype af en Gore-Tex jakke blev udviklet af nordmændene 1977:e Talrige artikler Norrøna blev dermed virkelige klassikere: navne som Svalbard, Falketind eller Narvik er udendørs entusiaster et begreb. De er alle blevet udviklet i forhold til virksomhedens design princip "Loaded Minimalisme". Det betyder uden dikkedarer produkter med fede farver og alle de vigtige detaljer til at designe udendørs brug.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1929
 • Grundlægger: : Jørgen Jørgensen
 • Headquarters: Oslo
 • Antal Medarbejdere: 80
 • Årsalg: ikke specificeret
 • Websted: norrona.com
 • Sports: Outdoor

3 GODE BEGRUNDELSE TIL NORRØNA

 • Teknologi: Norrøna designet verdens første tunneltelt med forreste og bageste indgangen.
 • Lang Levetid: Ejer Jørgen Jørgensen siger: "En ti år gammel produkt er endnu bedre end en ny."
 • Multi-Funktionalitet: Uanset om du er klatring, langrend eller snowboard vil - Norrøna tilbyder de rigtige produkter.

NORRÖNA ONLINE: NORRÖNA BUTIK I KÆLDEREN SPORTS

Hvad enten fleece jakker, soft shell bukser eller hardshell jakker i Norröna produkter er altid naturen i forgrunden. Det gælder for alle nyskabelser i ilden som den vigtigste kilde til inspiration. Intet under, at forskellige linjer og samlinger er opkaldt efter europæiske naturområder. Men denne røber meget mere end en rent tilfældig navngivning. Hvert produkt linje har efter det er blevet udpeget en specifik henvisning til området. Desuden blev hun også designet i overensstemmelse hermed og afprøvet under lokale forhold.

Den funktionelle Falketind samling, vi tilbyder blandt andet i Norrøna Opbevares ved Keller Sports er opkaldt for eksempel efter et norsk topmøde, som kan bestiges året rundt. De vandfaste og åndbare jakker og bukser fremstillet af fleece og ned, hård og blød skal er derfor konstrueret til alle årstider. Let nok til sommer og robust nok til vinteren. Og det bedste til sidst: uanset hvad tid på året, hvor Norrøna forhandler tilbyder vi valgte produkter af branden i vores Norrøna salg på særligt attraktive priser.

NORRÖNA UDSTYRER POLARFORSKERE

Med en hardshell jakke eller soft shell bukser fra Norrøna transportøren kan være sikker på, at ingen unødvendig modvægt det er. Fordi mærket udstyrer mange års udfordrende ture i wildesten hjørne af verden. Det være sig ekspeditioner mod nord og Sydpolen, vinter bestigninger i Himalaya eller første nedkørsler afsondret topmøde. I dette tilfælde er pålidelige, holdbare materiale, der kræves. Siger ejer Jørgen Jørgensen om kravet om sine egne produkter: "Et nyt produkt er stor, men en ti-årig produkt er endnu bedre." Ikke underligt, for eksempel, at de eventyrere og polarforsker Børge Ousland årtier hans erfaring i udstyr og begreber introduceret som et brand ambassadør for Norröna produkter opstår. Til dato er han tæt forbundet med den klassiske linje Svalbard.

BUSINESS ANSVAR ER AT NORRØNA TAGET ALVORLIGT

I Norrøna men ikke kun set på robusthed, funktion og design. Emnerne for ansvarlighed og bæredygtighed bliver taget meget alvorligt. Dette starter med udvælgelsen af ??leverandører og går så langt, at der undgås så vidt muligt på lufttransport. Norrøna samarbejder også tæt sammen med sine leverandører og er forpligtet til langsigtede partnerskaber. Factory tests og inspektioner sikre rimelige arbejdsforhold i andre dele af verden. Udgangsmaterialerne, genanvendte produkter er også, når det anvendes. Udover kendte certificeringer såsom Ansvarlig Down & Uld Standard, den norske familie donerer også én procent af det samlede salg af miljømæssigt beskyttende tiltag.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.