• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

OAKLEY - KLAR VISION FOR ALLE

En historie som et paradoks. Ironisk nok, en af ??nutidens mest berømte briller mærker ikke havde oprindelig synlighed. Oakley begyndte i 1975 med en bil, motocross begivenheder og BMX cykler. Den tidligere tog Jim Jannard som Booth, sidstnævnte som en platform for sine produkter og motocross arrangementer tjente som en scene. Der Jannard solgt Grips til BMX styr, så ingen havde set. I stedet for at miste grebet i den våde, de intensiverede deres greb og hurtigt sikret sig en legendarisk status, der fortsætter i dag.

Kun Eke håndtag nu resterende tid i skyggen. gemt godt under hænderne på føreren, bruge dem, men aldrig træde ind i rampelyset. Myten beslutningsproces er sådan en mangel på synlighed i hvert fald nyttigt, omdømmet for et nyetableret selskab, dog mindre. Billedet produkt manglede. Jim Jannard og Oakley havde brug for en anden platform. Så motocross beskyttelsesbriller på livremmen den ikoniske dag Oakley logo emblazoned blev foretaget håndtag i 1980. "O Frame" blev født.

OAKLEY - FRA BMX HÅNDTAG TIL BRILLER REVOLUTION

Det er klart synligt for tilskuere, konkurrenter og sportsfolk, producenten tog så usvigeligt at springe lige ind i offentlighedens opfattelse. Især Oakley også altid på vej mod sin nye vej mod innovation. Allerede i 1984, fulgt med "Factory Pilot" Oakleys næste evolution, det næste skridt ind i en af ??de mest berømte briller mærker af vor tid. Fra slynge var fra en motocross én brille, at ingen anden gik på sine cykelture gennem Frankrig som en tour-de-France legenden Greg LeMond.

Mangel på synlighed havde endelig forsvundet i støvet af historie og Oakley tog den nye opmærksomhed. Dette blev efterfulgt af udskiftelige linse briller, stilfuld, sporty typer, alle klart synlige prydet med den ikoniske lange logo: Kun det ovale O på beslaget gør solbriller faktisk at Oakley. Det futuristiske design giver dig i dag for den umiskendelige stil, som du modtager længes efter ski og snowboard beskyttelsesbriller.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1975
 • Grundlægger: Jim Jannard
 • Headquarters: Foothill Ranch, Californien
 • Antal Medarbejdere: Mere End 4.500
 • Årsalg: 9,1 milliarder (totalt Group Luxottica)
 • Websted: oakley.com
 • Sports: Cykel, Vintersport

3 GODE BEGRUNDELSE TIL OAKLEY

 • Teknologi: Oakley sætter sine briller på hans egne materialer og proprietære fremstillingsmetoder.
 • Til Hobby & Professionel Sport: Det bedste fra begge verdener. Fagfolk som Mikaela Shiffrin test de Oakley produkter til amatører
 • Lang Levetid: Oakley briller er skabt til ekstremerne. Leiden briller endnu en gang, har Oakley udskiftning linser på lager.

OAKLEY: UV OG IMPACT PROTECTION + CLEAR VIEW

Chance har i Oakley filosofi ikke plads. Du får de bedst mulige briller. Til dette er begge briller fremstillet sammen i ét stykke. Således kan polarisationsakse optimalt centreret, der derefter forhindrer paneler. Oakley Plutonite® linser er også beskyttet mod næsten enhver indflydelse. Selv UV-stråling, uanset hvilken bølgelængde ikke finde en vej gennem dine briller fra Oakley.

OAKLEY TIL KELLER SPORTS

Kombinationen af ??stil og teknologi gør Oakley briller unik. Med den udviklet sig fra de nyeste resultater af de højteknologiske optik briller de tjener du som en pålidelig følgesvend, når du vil beskytte dig mod solens stråler eller snavs "den usynlige set." - når det kommer til Oakley, gennem look er altid populært. Bare så du er klar over, selv når heißesten ned ad bakke eller leichtesten Powder mindste forhindringer. Derfor udviklede meget Oakleys High Definition Optics selv, den skarpeste til enhver tid og sikre nøjagtig sigt.

Polariseret for en effektiv anti-glare, de er naturlige. De bedste betingelser for vinteren, cykling og sjov sport. Med slogans som "Se det i Prizm" og "Sutro. Du ved du" viser Oakley krystalklart syn til at håndtere dem for sportsfolk. Oakley er nok de mest efterspurgte mærke når det kommer til vintersport, cykling eller vandsport. Det er derfor, du kan finde unikke Oakley ski og snowboard beskyttelsesbriller og gennemskinnelige nuancer, der ideelt set gør til både cyklen og doven eftermiddag på stranden eller i byen. Oakley Solbriller passer altid.

OAKLEY - SHARP SER SOM STJERNERNE I SKISZENE

at bruge en high-tech Oakley briller kun fritid ville være næsten for godt. Oakley teknologi råb ud til ekstremer; ved snedækket, uberørte skråninger, af smalle bjergpas, glitrende bølger. Derfor Oakley bringer sin ekspertise, hvor det virkelig kommer fra: til ekstreme sportsfolk. Surf pro Filipe Toledo er også en del af det team, briller virtuoser som mountainbike-rytter Nino Schurter eller snowboarder Jamie Anderson. Med Mikaela Shiffrin og Lindsey Vonn også to af de største stjerner i ski kredsløb Oakleys anvende innovative kreationer. Det alene er synonymt med kvalitet. Endelig er de bedste atleter i verden har at gøre næsten dagligt med skiftende forhold og vejrforhold og behov for toppræstationer på alle tidspunkter perfekt udsigt. Ud fra disse erfaringer vil gavne tak til Oakley også dig, hvis du, aufbrichst til Udenfor i bjergene, skovene til havet eller til søen.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.