• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

ODLO - SÅ DU NOT'RE KOLD

Holmenkollen, Oslo - Wimbledon af det nordiske Sportlarten langrend, skiskydning, skihop og nordisk kombineret. I så meget vintersport metropol Norges Odd Roar Lofterød baserede sen. I 1946 har virksomheden Odlo - en forkortelse af hans første og sidste navn - er og kan være, fremadrettet som han er, beskytte mærke på verdensplan. Nu vil den endelige være let Lofterød ville sætte i lyset af den historiske stiftende sted direkte på ski undertøj. Langt fra det. Med sport har de første produkter, der skal fremstilles i 1947, ikke rigtig at gøre. er syet og solgt første kvinders undertøj.

Inspirationen til sportstøj giver ham med sin søn, Odd Roar junior, som tog i hurtigløb på skøjter ungdomsholdet Norge, lidt senere. Således Filius under træning må ikke fryses, faderen udviklet en uddannelse bukser lavet Helanca fibre, en meget elastisk, teksturerede endeløse polyamid. Bukserne kan lide ikke kun drengen. Selv holdkammerater og professionelle atleter er begejstrede - og også vil have en. Velkommen til sport sektor, Odd Roar Lofterød Sen.!

PERMANENT PROGRESS

Eget pionerånd og behovene hos de atleter er dem, der inspirerer den Lofterød og hans selskab efterfølgende gentagne gange til nye produktideer. I 1973 nordmændene bringe den første fuldsyntetisk sport undertøj Odlo Termisk på markedet. I 1979, hans søn overtager virksomheden ledelse. Mottoet "Altid et skridt foran for at være", men gør denne ændring i ledelsen ikke aftage. Ikke engang jun som Lofterød. bevæger sig med virksomheden til Zürich, innovationer også karakterisere de kommende årtier. Odlo udviklet princippet de tre lag kommer i dag på tværs af producenter, der anvendes. Det nederste lag danner undertøj (Base Layer). Det sikrer optimal fugt.

Mellemlaget virker som et isolerende lag og sikrer styring temperatur (mellemlag), mens den tredje og øverste lag beskytter mod vind og vejr (Shell Layer). Tro mod mottoet "Ingeniører af Active Lag siden 1946" til at overveje de succeser og milepæle fra virksomhedens historie. Så nordmændene udviklede den første funktionelle undertøj med lugt-inhiberende sølvioner eller den prisbelønnede Cubic fiber, som kropstemperatur året rundt brug for, kan undertøj være ideelt justeret. Den seneste Enwticklungen Odlo er fra 2017 og 2018: Ceramicool og Ceramiwool kommer på markedet. Små keramiske partikler, der er inkorporeret i garn, indføre en hurtigere varmeafledning. Resultatet: temperatur huden er reduceret med op til 1 grad.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1946
 • Grundlægger: Odd Roar Lofterød sen.
 • Headquarters: Hünenberg (Canton tog), Schweiz
 • Antal Medarbejdere: Omkring 740
 • Årsalg: Om EUR 140 mio
 • Websted: odlo.com
 • Sports: Løb, Outdoor, Vintersport, Cykel, Fitness

3 GODE BEGRUNDELSE TIL ODLO

 • Til Hobby & Professionel Sport: Både professionelle og amatører fra den innovative kraft Oldo kan gavne nogen.
 • Egen Produktion: Odlo producerer 73% af sine produkter i Europa, mest i sine fabrikker i Portugal og Rumænien.
 • Fairness: Odlo er medlem af Fair Wear Foundation og har til formål at løbende at forbedre arbejdsvilkårene.

ODLO ONLINE AT KELLER SPORTS

ikke selv ved Keller Sport - Rækken af ??Odlo kender næsten ingen grænser. Logisk, har vi den funktionelle undertøj på lager, efter ordre i Odlo hele startede. Der er for dig skjorter, shorts, basislag, mellemlag, sports-bh, der kører shorts og handsker. Selvfølgelig i alle dele sætte en god mængde af innovation og teknologi - så du kan nyde din sport. Uanset hvor og på hvilket niveau du er på.

ODLO STORE: ON TO BIG!

Odlo er endnu ikke 20 år gammel, da den første gang det norske OL-hold med jakkesæt virksomheden konkurrerer på de Winter Games i Innsbruck (1964). Otte år senere, i Sapporo (1972) allerede 22 nationer bære konkurrence tøj fra Odlo. Denne succeshistorie endelig når sit klimaks i 2010, hvor det store flertal af atleter i nordisk skiløb med den yderst funktionel sportsbeklædning ved Odlo i starten.

I øjeblikket Odlo udstyrer bl.a. biathlon hold fra Norge, Frankrig, Japan, Slovenien og Schweiz. Derudover ombord: den nuværende mountainbike verdensmester Kate Courtney, mountainbike olympiske mester Nino Schurter og den schweiziske triatlet Jan van Berkel, hvis erfaring med tøjet altid flyder ind i udviklingen af ??nye produkter.

AKTIV MED ODLO TILBYDES - WINTER LIKE SUMMER

Udover de mange innovationer, der er udviklet det norske selskab i årenes løb, har Odlo udviklet sin portefølje støt. Især er de sommersport i stigende grad blevet genstand. Specialisten til funktionelle tøj tilbud nu fra undertøj til overtøj alt atleter har brug for - uanset årstiden.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.