Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
2333
ON

ON KØRER: DYBDE + ENGINEERING = NATURLIG VARIGHED FEELING

Teknologi er kun så god som sit input. Uden intensiv løbeoplevelse designe en løbesko til den perfekte tur, også bruge af fine teknik er næsten umuligt. At Olivier Bernhard akillessene problemer plaget, derfor kan også forstå en ganske forbandelse og velsignelse. En forbandelse på grund af den multiple Ironman vinder og Duathlon verdensmester kørte bevidst hen imod slutningen af ??sin karriere. En velsignelse fordi han allieret sig med en schweizisk ingeniør, den samme inspiration havde: at designe en sko, der understøtter den naturlige kører bevægelse af foden, de begge absorberer og giver en eksplosiv spark.

Prototypen forsøgte Bernhardt højeste selv, og gav sin akillessene så indlysende, hvad hun havde brug for. Efter et par uger havde betændelse Bernhard bestået sin vej. En måde, at han går sammen med to venner siden 2010. David Allemann og Caspar Coppetti sluttede sig til ham. ON blev født - og ikke kun talte med en lang optakt. Lanceret i januar 2010 i Zürich, ilden allerede indrettet et måned senere med ISPO Brand New Award. Mere mål for posten findes sjældent.

PÅ SKYER MED RINDENDE PÅ AT KØRE

"Som at gå på skyer". ON sætter scenen for intensive og lange ture. var kompas og er altid den ydeevne, de er i spidsen. Spørgsmålet om egnethed som en gade tøj står i baggrunden - og vil fortsat blive besvaret i forbifarten. Fordi uanset design til ON er ikke sikkert. Det følger endda en meget klar hensigt. "Vi har især vil have noget at tage væk fra alle de bling bling, af alt der er ren dekoration uden funktion, og fokus på det essentielle," siger Olivier Bernhard. Så døren vil beslutte i slutningen af ??forestillingen, mens simpelt og stilfuldt design i dagligdagen byliv åben.

ON giver athleisure til aktivt at forfølge uden athleisure. Næsten vige den beskedne logo emblazoned på skoene og stadig får den opmærksomhed, den fortjener. Ikke for ingenting PÅ 2015 blev uddelt for anden gang med ISPO Gold Award for den bedste ydeevne sko. 2016 også valgt, stilrent diskret indvinding kørende tøj blev tilsat til udholdenhed. Hvad der begyndte som et projekt mellem venner i Schweiz i 2010, har etableret sig kun otte år senere, om de vigtigste kørende markeder på planeten, i USA, Japan, Tyskland, og selv i Australien og Brasilien. Et run på skyer ingen beats lige gjort så let.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 2010
 • Grundlægger: Olivier Bernard, David Allemann, Caspar Coppetti
 • Headquarters: Zürich
 • Antal Medarbejdere: Omkring 70
 • Årsalg: omkring 90 millioner euro
 • Websted: on-running.com
 • Sports: Løb

3 GODE BEGRUNDELSE TIL ON

 • Awards: En måned efter grundlæggelsen vundet på ISPO Brand New Award. Der var andre ISPO Gold Awards.
 • Faglige Input: Grundlægger Olivier Bernhard selv var professionel triatlet. I dag på arbejder med professionelle i den kørende scene.
 • Fairness: Ved verdensmesterskaberne i atletik i 2017 opgraderet Flygtningenævnet ON-hold med at løbe tøj og sko.

OM AT KØRE AT KELLER SPORTS

Støt i stedet for modforanstaltninger. ON ønsker ikke at gribe ind for dybt ind i dit løb. til at styre i stedet for walking bevægelser ved hjælp af en stiv sål, til korrekte bevægelser, ONS CloudTec® dæmpning fremmer den naturlige bevægelse af dine skridt. Som en konsekvens af din individuelle løbestil til deres lille hule krop komprimere volumen. skal gennemføres uden sko eller tunge i den ene retning, kan foden rulle naturligt. Derudover du har brug for, mens den kører selvfølgelig, gynge, dæmpningen er at integrere din mund, mens blød, men ikke rock ham til at sove.

Derfor er cloud elementer redde energien af ??virkningen, til hurtigt at fri til at sætte dem på kick igen. Tættere Du kommer sjældent tæt på limbo. Især da du ON for hver kørsel, for stier eller asfalt såvel som lang eller korte afstande er den rigtige sko på vej. En rigtig revolution. Hos Keller Sports Find nye venner slutte sig til hende.

HVORDAN KØRER LØBENE I LØBEN?

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.