Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

PATAGONIA: THE ROCK COMPANY

Nogle gange, så han kunne øve klatring, er Yvon Chouinard hejst på godstog. Hemmeligt, som blind passager. Med sine venner ønskede han at komme ud af byen, til den vestlige ende af San Fernando Valley eller sandsten klipper Stony Point, Californien. Det var i halvtredserne. I en af ??sine stigninger mødte han John Salathé, en schweizisk klatrer og Friar, der smedet fra bil resterne egne pitons. Chouinard var imponeret over ham. I mellemtiden Bolte var mere stabil end alt, hvad han havde set hidtil.

Chouinard købt på en skrot værftet en brugt smedning ovn, som han måtte blive fyret med kul, en ambolt, et par tænger og hammer - og smedning lærte sig selv. Han kunne smede to kroge i timen. Han solgte dem for 1,50 dollars hver. Gradvist han skabte pitons for sig selv og andre, klatring entusiaster. Efterspørgslen var så stor, at han har specialiseret sig i de senere år på klatring hardware. I 60'erne, begyndte virksomheden Patagonia også at specialisere sig i tøj til klatrere.

PATAGONIA: CIVIL OG UKENDT PUZZLE

Yvon Chouinard rejst verden rundt. Han opdagede T-shirts i Skotland med en krave, der kunne stoppe klatring, at materialet loop skåret i halsen. Han udviklede pitons, der ikke længere slås ind i klippen og så havde angriffen- naturen, men som der kunne fjernes.

Eget tøj, egne klatring systemer: Chouinard besluttede i 1973 for selskabet navn Patagonien, efter den vilde del af Sydamerika. det er langt væk, interessant, mystisk og ukendt. Patagonia vågnede, var det i den første katalog, tanker "til romantiske billeder af gletschere, der tumler ind i fjorde, robust, vindomsuste toppe, gauchos og kondorer". Mærket logo Patagonien viser omridset af Mount Fitz Roy (højde: 3.405m) i Patagonien, Sydamerika, Chile af Argentina adskiller og er den næststørste gletsjer område af verden.

PÅ ET HURTIGT BLIK

  • Grundlagt: 1973

  • Grundlægger: Yvon Chouinard

  • Headquarters: Ventura, Californien, USA

  • Antal Medarbejdere: Omkring 2000

  • Årsalg: omkring 700 millioner USD

  • Websted: patagonia.com

  • Sports: Outdoor, Vintersport

3 GODE BEGRUNDELSE TIL PATAGONIA

  • Awards: 2017 Patagonien den "Circular Economy Multinationale Award" blev givet - til en reparation center for deres egne produkter.

  • Bevaring: Patagonia donerer en procent af salget til hundredvis af overvejende små miljøgrupper.

  • Fairness: Tøjet af Patagonien kan genbruges.

SUCCES MED ANTI-VÆKST KAMPAGNE

landet med sloganet "Gør ikke købe denne jakke" forudsat Patagonia netop på sort fredag ??i 2011 i USA for en sensationel kampagne. Den udendørs mærke kaldet dine kunder dette, klik for at lade genbrug eller tøj bedre reparation end bare smide væk. Takket være de "Patagonia Retur og reparationer Servicestationer brugere kan skrive defekt tøj og produkter til udvalgte butikker for den gratis reparation. På trods af eller måske på grund af disse anti-vækststrategi formået Patagonia til tredobbelt salget fra 2008 til 2015. Mere end 80 kendte sportsfolk og ekstrem sport er for Patagonien som "ambassadører" på vejen, herunder Steve House, Lynn Hill, Caroline lig eller Tommy Caldwell, men også unge tyske talenter som Alexander Mego.

PATAGONIA PRODUKTER: INNOVATION PÅ ALLE NIVEAUER

Patagonia har en mission pålagt "punkt, det bedste produkt, mens undervisningen på ingen unødvendige skader, at virksomheden brug inspirere andre og implementere løsninger til at løse miljøkrisen." Hvad var sandt i de dage i begyndelsen af ??Patagonien, er stadig det styrende princip: kvalitet produkter af høj, der er lige så imponere med enkelhed og funktionalitet. Siden 1996 er kun økologisk bomuld anvendes til fremstilling af sportstøj. Efter mere end tredive år, er selskabet i stigende grad på udkig efter miljøvenlige materialer, såsom Hamp.

kan videreudvikles Permanente teknologier til atleterne til at levere den højeste kvalitet. I dag er produktsortimentet Patagonia ikke beløbe sig kun sportstøj, men for eksempel også producere jakker til ikke-atleter. Tøjet, hvad enten funktionel undertøj eller softshell jakke; de beskytter dig mod regn og vind. Mens du gør noget for miljøet. Patagonia hjælper dig med at opleve uforglemmelige øjeblikke i naturen: Uanset om mountainbike, surfing, skiløb, snowboarding, fluefiskeri eller Tailrunning. Efter alt, der sagde Yvon Chouinard, i sin biografi, "de fleste af de skader, vi forvolder på planeten er resultatet af vores egen uvidenhed."

PATAGONIA AT KELLER SPORTS

Hos Keller Sport kan du finde et bredt udvalg af Patagonien udendørs og vintersport udstyr. Særligt populære er vores caps, fleece, Ned, softshell og hardshell jakker. Patagonia tøj holder dig varm og beskytter mod kulde, vind og vejr ved moderne materialer som Pertex eller GORE-TEX membran og skåner miljøet gennem bæredygtige forretningsetik.