• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

PEAK PERFORMANCE - RØDDER I SKI

Dagtimerne design ideer blev udvekslet i skiliften og arbejder på nye skitser natten og pakkede ordrer. Det virkede: Fra den indledende produktion for familie og venner et velkendt vintersport mærke, der imponerer med en blanding af ydeevne og stil inden for vintersport, udendørs og kører i dag var hurtig.

2 SPØRGSMÅL, 1 LØSNING: PEAK PERFORMANCE

1986 Ingen overlevede de tre skiløbere Stefan Engstörm, Peter Blom og Christer Mårtensson konfronteret med spørgsmålet om, hvorfor faktisk producerer tøj, der passer til deres behov: skibukser og jakker med enestående funktionalitet i et enkelt cool design. også har længe været stort ønske for de tre skiløbere til at tilbringe mere tid i hendes favorit skisportssted Åre. Løsningen: Peak Performance.

Virksomheden var fra starten af, hvad der var præget vigtige grundlæggere. Moderne design, de bedste tekniske løsninger og den højeste kvalitet. Denne strategi udkonkurrerede de tre alt, hvad de selv havde forventet og overvældet den lille posthus i byen. De skiftede deres hovedkvarter til Stockholm og virksomheden lavet på bare 10 år er en populær anløbshavn for høj kvalitet ski tøj.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1986

 • Grundlægger: Stefan Engström, Peter Blom, Christer Mårtensson

 • Headquarters: Stockholm, Sverige

 • Antal Medarbejdere: Om. 300

 • Årsalg: EUR 145 mio

 • Websted: peakperformance.com

 • Sports: Vintersport, Outdoor, Løb

3 GODE BEGRUNDELSE TIL PEAK PERFORMANCE

 • Faglige Input: Rødderne af peak grundlæggerne er på skibakken - det de ved, hvad der er vigtigt med hensyn til funktionalitet.

 • Lang Levetid: Brugen af ??holdbare materialer gør produkterne til mangeårige sport kammerater.

 • Bevaring: er fokus på miljøvenlige produktionsmetoder fra kærlighed til naturen.

PÅ SKI TEAM CRAZY

, Foretrækker at være udenfor end inde ønsket. Så det viser optimalt. Og dette motto lever også Peak Performance Team. Grundlæggerne: En verdensklasse moguler driver, chefredaktør for Sveriges største Skizeitschrift og en alpin skiløber og Ski forhandler. Et design kok står ved mere end 60 dage om året på ski og CFO, en tidligere svensk freestyle mester. Disse fyre er sande originaler. Og det afspejler sig også i udformningen af ??det tøj følte: Tankevækkende, funktionel, ikke for prangende, men med et twist.

PEAK PERFORMANCE: KÆRLIGHED TIL OG NATUR

"Vi vurderer, ressourcer. Vi hader spilde." - Det svenske udendørs selskab har sat sig den opgave at bevare vores miljø for fremtiden og derfor er afhængig af en bæredygtig produktion af deres samlinger. Dette er baseret på den ene hånd på udformningen af ??varige tøj og moderne snit, ville bære dig i lang tid. Og på den anden på ressourcerne anvendes. Her for eksempel, pleje er, at brugen af ??kemikalier i tøjet omhyggeligt overvåges og minimeres. Selv dyrebeskyttelse er i Peak Performance butik i fokus og brugen af ??pels, fjer og dun er under strenge regler.

AF SKRÅNINGER I BYEN - PEAK PERFORMANCE

"Vi opererer i to verdener, mode og sportstøj." Vejledende af dette eksempel, Active indsamling, skræddersyet til dette er at skifte mellem byliv og oplevelser i naturen. Samlingen omfatter produkter til træning, løb og vandreture, som kan bruges hver for sig. Flere og flere forsøgte den skandinaviske mærke med deres produkter, aspekter af det moderne liv dækning. Et liv i et bymiljø. Her peak hold forsøger at få det bedste ud af de tilgængelige muligheder i, at de er forberedt til noget. Hvad enten på pisterne, på vejen, i bjergene eller på vej til arbejde.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.