• 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

PEAK PERFORMANCE - ALTID EN IDÉ BEDRE

Peak Performance betyder "toppræstation". Dette varemærke er et løfte til alle kvalitetsbevidste kunder. Hvis du bestiller outdoor-tøj fra Peak Performance, kan du regne med fremragende kvalitet. Da firmaet blev grundlagt i 1986 i Are, satte Christer Matensson og Peter Blom sig høje mål, da de blev grundlagt. De ønskede at revolutionere markedet for sportsmode og forbedre det med deres innovationer - og det lykkedes for de to passionerede skiløbere. De har skabt modeller, der holder usædvanligt længe og som nogle gange stadig bæres årtier senere. Virksomhedens medarbejdere arbejder konstant på tekniske løsninger og innovative designs.

ANSVAR FOR MENNESKER OG NATUR

Intet er vigtigere for skaberne bag Peak Performance end bæredygtighed. Derfor er tøjet ekstraordinært holdbart og modstandsdygtigt over for slid. Når du køber en udendørsjakke, kan du forvente, at den holder i lang tid. Jo længere tøjet er i brug, jo færre ressourcer forbruges der, og jo mere miljøvenligt er et produkt. Desuden er ydeevne og funktionalitet centrale elementer i den kreative proces. Dette omfatter en åndbar, hudvenlig og fugtregulerende overflade, fordi de anvendte højteknologiske materialer er fremstillet af en blanding af syntetiske og naturlige stoffer eller af hurtigtørrende syntetiske fibre.

DESIGNET: TIDLØST OG LIGE SÅ HOLDBART SOM MATERIALERNE

Bæredygtighedsprincippet gælder ikke kun for de valgte råvarer og forarbejdningen, men også for det visuelle udseende. Peak Performance skaber udendørsbeklædning, der ikke mister sin charme selv efter flere år. Klassiske snit og et minimalistisk design uden dikkedarer på et højt niveau sikrer et attraktivt og solidt udseende. Klare farver og snit gør hættetrøjer, pullovers, tanktoppe og bukser til populære basisvarer, som du hurtigt kan kombinere med moderigtigt tilbehør for at skabe et samlet outfit. Du finder dog også originalt designede og til tider meget farverige modeller i sortimentet.

YDERLIGERE FUNKTIONER TIL SÆRLIGE KRAV

Der er nogle ekstraudstyr, som forbedrer komforten i visse situationer. Det drejer sig f.eks. om reflekterende elementer, der sikrer, at du hurtigere bliver set om natten eller i tåge. Forformede knæ øger komforten i de forede vinterbukser. Særlige indsatser og ventilationslynlåse forbedrer luftcirkulationen og giver dig en friskere fornemmelse i varme temperaturer. I køligt vejr vil du være glad for at vide, at jerseystoffet på indersiden af bukserne er børstet. Velcrobånd til justering af linningen og elastiske indsatser fremmer også komforten. Mange jakker er også udstyret med en fugtafvisende belægning og er lige så vandtætte som et telt.

GODE GRUNDE TIL PEAK PERFORMANCE OUTDOOR TØJ

Der er mange gode grunde til at vælge Peak Performance outdoor-tøj. Det omfatter et komfortniveau over gennemsnittet og funktioner, der gør det muligt for dig at deltage aktivt i livet i alle slags vejr. I vores outdoor-sortiment finder du funktionelt tøj til hele familien.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.