Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

PEAK PERFORMANCE SKITØJ - VINTERSPORTSTØJ AF HØJ KVALITET TIL HELE FAMILIEN

"Peak Performance" betyder "toppræstation", og navnet siger det hele. Den svenske virksomhed overbeviser med en over gennemsnittet liggende materialekvalitet, som forlænger tøjets levetid tilsvarende. På den anden side har de enkelte modeller et sporty og tidløst design, som stadig kan ses om få år. Virksomheden, der blev grundlagt af to skientusiaster i vintersportsregionen Are, har siden 1986 imødekommet de særlige ønsker fra friluftsfanatikere. Peter Blom, Christer Martensson og Jonas Ottosson, som senere kom med i firmaet som konkurrencesportsudøver, arbejder stadig sammen med et dedikeret team på nye tekniske løsninger, der revolutionerer markedet for skimode.

TIDLØST DESIGN OG DE BEDSTE MATERIALER

Peak Performance er en virksomhed, der står for bæredygtighed og designer vintersportstøj, der modstår slitage og holder længe takket være et nøje udvalg af materialer. Mange skibukser og parkas har set meget af verden og er i ekstreme tilfælde årtier gamle. Funktionalitet møder tidløst udseende, og Peak Performance skitøj går aldrig af mode, uanset hvor længe det ledsager dig trofast. Virksomheden udviser også en høj grad af ansvarlighed i forbindelse med udvælgelsen af sine råmaterialer. F.eks. bliver ingen fugle plukket levende til Peak Performance dunjakken. Mærket er baseret på klassiske snit og traditionelle materialer, men bruger også innovative teknologier for at give ekstra funktionalitet.

TEKNISK SOFISTIKERET SKITØJ

De nuværende vintersportsmodeller er baseret på gennemtænkte konstruktioner. Alle beklædningsgenstande, lige fra hættetrøjer til skibukser, er særligt lette i vægt og samtidig meget varme, behagelige og åndbare. En materialemix af høj kvalitet af naturlige og syntetiske stoffer sikrer fremragende luftcirkulation. De særlige isolerende materialer lagrer en særlig stor mængde luft, som varmer op og forhindrer kroppen i at køle ned. Mange modeller har også en vand- og vindafvisende membran, der lukker fugten ud, men ikke ind.

PEAK PERFORMANCE HELIUM - DEN ALLROUNDER

En meget speciel skijakke med en bred vifte af anvendelsesmuligheder er Peak Performance Helium-modellen. Jakken med hætte blev lanceret første gang i 2011 og blev oprindeligt skabt til udendørs ekspeditioner. Den er ekstremt let og har et lavt pakkevolumen takket være den høje kompressionskapacitet. Samtidig giver Peak Performance-jakken maksimal varme og beskyttelse mod ydre påvirkninger. Den enkle og funktionelle beklædningsgenstand af nylon er fyldt med naturlige dun og fjer og designet i stil med en japansk militærparka. Den særlige overfladebehandling uden miljøskadeligt fluorcarbon giver modellen dens vandafvisende egenskaber.

FINESSER TIL DEN KØLIGE SÆSON

Takket være deres funktionelle design er Peak Performance's modeller til vintersport perfekte til skiløb og snowboarding samt til længere sneskovandringer gennem de sneklædte bjerge. Afhængigt af designet kan de varme jakker også bæres optimalt i kølige temperaturer i fritiden, så de kan bruges universelt. Takket være deres hverdagsdesign gør nogle modeller også en god figur, når du går rundt i byen, i skolen eller på arbejdet.

FÅ DIT YNDLINGSSKITØJ TIL DE NÆSTE PAR ÅR

Den næste vinter kommer helt sikkert, og der vil komme mange flere. Du har derfor brug for pålideligt tøj, som du kan bruge i lang tid, og som du kan stole på i alle situationer. Derfor finder du skijakker, skibukser, hoodies og meget mere i moderne og samtidig klassiske modeller i vores Peak Performance-sortiment. Takket være et bredt udvalg af farver og designs kan alle finde deres personlige favorit.