Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

PEARL IZUMI - PROFESSIONEL CYKEL BEKLÆDNING

En idé om, hvordan hans forhold bør skifte til cykel og tøj i løbet af få år, Kinji Shimizu havde sandsynligvis ikke 1955:e Men han besteg selv rattet, kørte omkring 50 kilometer for at levere hver god 40 kilo tøj. Daily. Ni år senere Kinji Shimizu forlod sparke sin søn Hiro. Hvem deltog i den asiatiske mesterskab og vandt - endda før løbet var endda begyndt. Som teamchef man flyttede fra i alt 15 partier fra hans hjelm, stod Hiro Shimizu navn. Dette vil til gengæld gjorde ham den udvalgte, sætte det var grundlaget for en hel virksomhed.

For mens hans 14 holdkammerater havde mesterskabet bly med de dengang gældende bomuld trøjer, kunne Hiro glide på en skjorte, der udelukkende består af nylon fra Italien. Far Kinji kiggede nærmere og fandt hans passion. Med den italienske trøje som skabelon Kinji Shimizu puslede konstant i de kommende år. Han udviklede nye materialer, så det passer til trøje mere og mere til de bevægelser på cyklen. Perfektion var målet, kun det bedste er godt nok. Så Kinji Shimizu skabt grundlag for Pearl Izumi.

PEARL IZUMI PRODUKTER - JAPANSK FILOSOFI SOM GRUNDLAG

Som med Kinji Shimizu innovation motor og Pearl Izumi tilgang er en meget speciel japansk filosofi er baseret på. Alt er baseret på Kaizen. Dette vil til gengæld er den "tro på, at små daglige forbedringer i det lange løb for meget, afgørende forandringer." Denne tro er ilden siden etableringen i aktion. Pearl Izumi bekymring er at skabe cykel og sportstøj, der ikke føler til tøj. Pearl Izumi produkter er at slutte dine bevægelser så præcist, at du glemmer, at du har noget, du gled overhovedet.

Men uden innovation ingen anden hud. Så Pearl Izumi skabt produkter, der er årtier af højteknologiske og var synonymer for kreativitet i selskabet: De første sublimeret cykeltrøjer. Den første specifikke mountainbike tøj. Den første soft shell til cykling. De første Lobster handsker til vinteren. Den første Aero-suit. Alt, hvad der nu kaldes Pearl Izumi - ægte original.

PÅ ET HURTIGT BLIK

  • Grundlagt: 1950

  • Grundlægger: kinji Shimizu

  • Headquarters: Louisville, CO (USA)

  • Antal Medarbejdere: 200

  • Årsalg: omkring 65 millioner euro

  • Websted: pearlizumi.com

  • Sports: Cykel

3 GODE BEGRUNDELSE TIL PEARL IZUMI

  • Teknologi: De elementer som en udfordring: Pearl Izumi teknologier udstyre dig for modgang.

  • Faglige Input: Pearl Izumi forstår ikke sine atleter som reklame figurer. Teste og optimere produkter.

  • Design: Design møder funktion: Pearl Izumi tager kroppen et benchmark for sine innovative produkter.

PEARL IZUMI ONLINE: DEN PEARL IZUMI BUTIK I KÆLDEREN SPORTS

Nu er alle de innovative resultater betyder ikke fortiden, at Pearl Izumi siger løbet var slut. Udviklet de brandbomber dig i al slags vejr yde beskyttelse. Holder dig PI termisk teknologi, selv i koldt vejr varm og samtidig sikrer en effektiv udveksling af fugt, beskytte dig selv PI Barrier produkter mod vind. Den DWR belægning brand specielt udviklet er vandafvisende og alligevel er de lette stoffer klamrer sig til kroppen.

Du skal blot gøre din hvert skridt. Det Chamois systemet til gengæld lindrer den præcise steder, der udsættes for den mest intense tryk i sadlen. Virksomheden udstyrer dig til lange cykelture, også for ture uden et hjul i naturen - og Pearl Izumi Shop på Keller Sports Sikrer genopfyldning. I vores Pearl Izumi Store Du kan få de innovative cykel bukser Brand, funktionelle skjorter, cykling trøjer, cykel toppe, plus shorts til vandreture og fugtabsorberende Headware. Som Pearl Izumi forhandler, tilbyder vi dig hele viften af ??produkter online.

AF DE EKSTREME ERFARING AF PROFESSIONELLE TIL FORDELE

Praktisk erfaring danne grundlag for Pearl Izumi tilbud. Bare ved Extreme brand får det indtryk, at du har brug for dine produkter til at forbedre mere og mere. At tilpasse det endnu sværere at dine behov. For at Pearl Izumi arbejder tæt sammen med de bedste triatleter, cyklister og løbere i verden sammen, indsamle deres indtryk. Dette flyder direkte ind i udviklingen. Så omfatter f.eks bjerg biker Brian Lopes og triatlet Angela Naeth holdet og dermed sikre, at du vil drage fordel, hvis du køber Pearl Izumi online.

ET PRODUKT. 596 PRØVER. ENHVER KLIMAZONE.

Stresstest af fagfolk alene tilstrækkeligt Pearl Izumi selvfølgelig ikke. Chancen for at være de nyeste sikkerhedsstandarder, hvilket er grunden til hvert produkt er desuden udsat for en grundig test rutine, før han ender i Pearl Izumi salg. I alt 596 testere, virksomheden beskæftiger. De får hvert produkt for at teste det under varierende forhold. Hot. Kold. Feucht. I ekstrem nedbør eller solen. Pearl Izumi produkter kommer til at kende hver klimazone, revideres efter intensiv tilbagemeldinger flere gange. En lang, men effektiv proces. Endelig afgørende er kvaliteten.