Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
1851

PETZL: OPDAGELSESREJSENDE OG VERDEN REKORDINDEHAVER MED OPFINDSOMHED

Saint-Ismier, en malerisk landsby nær Grenoble. Her ved foden af ??de franske alper, den unge Fernand Petzl boede. Bjergene havde det gjort for ham lige siden. Især Dent de Crolles, kvasi lå uden for hoveddøren og har en af ??de mest omfattende grotte systemer komplexesten og i hele Europa. En erkendelse af, at vi er nødt til at takke også den ukuelige ånd opdagelse Petzls. Så tidligt som i 1933 i en alder af blot 20 år, han vovede for første gang i hulen Trou de Glaz. På siden af ??den berømte grotte opdagelsesrejsende Pierre Chevalier Petzl tillid i kølvandet dybere og dybere ind i hulerne af Dent de Crolles, sad med sin dristige nye standarder.

Han præsenterede sig med studiet af 1.122 meter dyb Gouffre Berger grotte i 1956 selv sætte en ny verdensrekord. en mand aldrig blev dybere trængt 1.000 meter ind i en hule. Selvfølgelig Passion også bragt farer, producent af sikkerhedssystemer ikke eksisterede på det tidspunkt. Så Petzl blev selv opfinder og helligede sig til produktion af tovværk til personlig brug - og konnnte stole på sine første Petzl produkter. han endelig begyndte i midten af ??1960'erne med fordelingen af ??kabelklemmer og nedstreger under navnet Fernand Petzl. Kort tid derefter, bragte han den første forlygte til bjergbestigere på markeder og i 1975 grundlagde virksomheden Petzl i Crolles.

PETZL BRINGER LYS IND I MØRKET

Petzl selv vidste selvfølgelig bedst at risikoen klatring i mørke huler. I årevis den speleologist kæmpede mod modgang til, før han kom i den sandeste betydning af ordet "oplysning": en forlygte, som skulle gøre livet i lodret terræn for bjergbestigere og klatrere lettere. I 2000 Petzl Tikka bragte og dermed den første forlygte med LED-teknologi på markedet.

Men ikke kun på dette område, virksomheden forsket på løsninger af høj kvalitet, herunder bælter og andre sikkerhedsanordninger regnet fra da af intervallet fransk. 1991 er udviklet af Petzl GRIGI det første system med blokeringsfri støtte, lige før årtusindeskiftet var den ultrakompakte reb klemme TIBLOC i salget. I 2006 brandmænd den nu internationalt aktiv virksomhed i New York udstyret med et innovativt redningssystem.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1975
 • Grundlægger: Fernand Petzl
 • Headquarters: Crolles, Frankrig
 • Antal Medarbejdere: 700
 • Årsalg: K. A.
 • Websted: petzl.com
 • Sports: Outdoor

3 GODE BEGRUNDELSE TIL PETZL

 • Egen Produktion: Kvalitet har prioritet: Derfor virksomheden fremstiller sine produkter primært i Frankrig.
 • Multi-Funktionalitet: Petzl forlygterne er Multifunktionel: Uanset om sport, camping eller til manuelt arbejde.
 • Teknologi: I mere end 30 år forsket de forlygter pionerer på deres Petzl optimere produkter.

PETZL FORLYGTER I BUTIKKEN PÅ KELLER SPORT

I Petzl Opbevares ved Keller Sport kan du finde et bredt udvalg af forlygter til camping, klatring og bjergbestigning. Med Swift RL Keller Sports for eksempel har den mest kraftfulde forlygte lavet af Petzl. Modellen vejer kun 105 gram, men er det med kraften fra 700 lumen derfor. Swift RL er udstyret med det reaktive Lightning teknologien - en sensor måler den omgivende lysstyrke, og lysstyrken justeres automatisk til kravene i brugeren. Med ladeniveauet har du altid i betragtning, hvor længe forlygten stadig skinner.

Tikka, den langvarige af virksomheden, der er den Petzl Shop på Keller Sports. Forlygten skinner især med sin ekstra bred stråle og den enestående pris - og ikke kun i Petzl salg. Det er den perfekte ledsager til camping og vandreture. Har du står på klassisk design eller har du temmelig dristige farver? Som Petzl forhandler tilbyder vi dig de forlygter af ild i flere forskellige designs. Men en ejendom forbinder alle Petzl forlygter: den fremragende kvalitet.

PETZL PRODUKTER - BÆREDYGTIGHED OG PRODUCERET I FRANKRIG

Bæredygtighed har en særlig høj prioritet for Petzl. "Vi producerer et stort flertal af vores produkter i vores egne fabrikker i Frankrig. Hele produktion og indkøb er bukket under for streng kvalitetskontrol," sagde Tyskland chef Christoph Driever. Materialerne Petzl regner levetid, devisen, at et holdbart produkt er altid en bæredygtig levevis. "Vores hardware-produkter har en ubegrænset levetid, forudsat de passerer den almindelige test." Petzl har sin egen test laboratorium i Crolles og tester sine produkter hævder at være mere udbredt end de foreskrevne standard foreskriver.

PETZL PRODUKTER: FORLYGTER TIL ALLE SITUATIONER

Selvfølgelig, Petzl orienteret med sine forlygter hovedsageligt eventyrere og udendørs sport entusiaster. Til klatring bjerge, selv i dårlig sigtbarhed Petzl partikler er det perfekte lys-giver følgesvend. Afhængigt af den model, du ser på dine ture til over 100 meter bred, brænde tid af Petzl forlygter også udgør mindst 220 og op til 260 timer. Men ikke kun under dine sportslige aktiviteter, du kan du stole på Petzl forlygter - selv ved manuelt arbejde eller camping i naturen forhånd lamper en hjælpsom ledsager.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.