• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

PHENIX: FORSKERE AMBITION FOR BEDSTE UDENDØRS WEAR

At forsøge at tæmme vinden, vejret og elementer, forudsat ikke for opmuntrende succes. Derfor, for at lukke døre og vinduer for at se naturen kun af beskyttende skiver og afskærmning tage, men det var ikke spørgsmålet. Så Kazuo Tajimi vejede sine muligheder fra - og vidste relativt hurtigt, hvad de skal gøre. En forkærlighed for innovation Tajimi havde altid haft. Så japanerne i 1952 etablerede sit eget mærke for at forfølge en meget specifik bekymring. Da mødet var uundgåelig med elementerne, Tajimi ønskede dem, der kørte hende nysgerrighed komme tilbage udenfor og ind midt i naturen til at tage kontakt i det mindste så behageligt som muligt.

PHENIX bør være den perfekte udstyr til bjergene og i skovene større og mindre eventyrere. Her selv aldrig miste drevet til at forbedre virksomheden på Phenix produkter og i særdeleshed. Dette skabte sammen med Toray den første tekniske sport membran fremstillet af nylon. Som Kazuo Tajimi selv, det nye brand gjorde forskning ved og ved. Nye innovationer kom, nye partnerskaber er blevet dannet. Hvor Tajimi engang havde udviklet folde kajakker og plast ski, PHENIXs drev den evolutionære fremskridt tekstil videre og har således ikke kun udviklet til pålidelig vinter sports brand, men også lig med en uendelig kilde til forskning.

PHENIX PRODUKTER: DOBBELT FRIHED I NATUREN

Frihed har to sider. På den ene side giver det dig, hvis og for at gøre enhver bevægelse, når du kommer til at tænke. På den anden side giver det dig, du ikke fra regn, sne eller vind fra dine udendørs planer om at blive frarådet. PHENIXs produkter vil svare nøjagtigt de to frie parametre. Fri bevægelighed møder beskyttelse. Du skal elske sporten, skiløb, altid nyde snowboarding. Derfor er ilden altid på udkig efter nye måder selv. Igen og igen hun udstyrer hver PHENIX Salg af nye materialer og forarbejdning teknologier.

Intensive tests sikrer, at de nye ideer faktisk gøre det næste skridt. Hovedsagelig dette: kvaliteten. Hver eneste komponent har visse standarder. Kun den garanterede bedste funktionalitet. Dette skaber PHENIXs produkter med "DEOSAM", et materiale, der aktivt modvirker dannelsen af ??kropslugt. Den nødvendige komfort du til gengæld giver "4DM". Gennem teknologi, mener ilden trimning fire-dimensional, og du giver alle derfor nye muligheder.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1952
 • Grundlægger: Kazuo Tajimi
 • Headquarters: Tokyo, Japan
 • Antal Medarbejdere: Næsten 200
 • Årsalg: lidt over 30 millioner euro
 • Websted: phenixski.com/de/
 • Sports: Vintersport

3 GODE BEGRUNDELSE TIL PHENIX

 • Teknologi: Med "Outlast" PHENIX har et materiale fra rummet i porteføljen.
 • Faglige Input: PHENIX får for sine produkter råd fra topatleter såsom Aksel Lund Svindal.
 • Design: Teknologien står for sig selv. PHENIXs produkter forbliver diskret, men alligevel falder positivt.

HIGH-TECH SKITØJ I PHENIX STORE PÅ KELLER SPORT

Teknologi skal også være bærbar. De innovative jakke eller højteknologiske bukser er til megen nytte, hvis du gør temmelig modstræbende überstreifst manglende attraktivt udseende. Derfor specialiserede PHENIXs i tilbageholdende design med harmonisk matchende farver. Så alt passer byen gåtur eller aften i baren. Den passer bedst til dine smykker fra PHENIXs forhandlere, men på landingsbanen. Der de afslører alle deres innovative fordele: de smarte ventilationsanlæg, der giver en livlig udveksling af luft under tekstilerne. Den vandafvisende materiale. De stramtsiddende lynlåse.

De smarte lommer til liftkort, smartphone og skibriller. Den justerbare i buks. I vores PHENIX Store kan du finde både kvinder og mænd innovative, dette godt for bjergene pansrede jakker og skibukser i et diskret design. Det være sig de moderne barbering Arrow Slim skibukser og skijakke til mænd prismet eller Furano ski jakke til damer. Alle disse produkter, kort sagt, det bedste af PHENIX online, du får på Keller Sports - i PHENIXs salg, selv ved særdeles attraktive priser.

PHENIX PRODUKT: EKSPERTRÅDGIVNING FRA AKSEL LUND SVINDAL

Næppe nogen er intensiv i naturen som fagfolk, eventyrere og skiløbere. Træning. Konkurrencer. Ekspeditioner. Alt foregår i det fri. Alt er under indflydelse af elementerne. Derfor dyb er behovet for perfekte udstyr, som er beskyttet, men alligevel komfortable at bære. At PHENIXs produkter, der er i stand til at levere præcis, har for længst spredt. Derfor ilden både skiløbere, herunder Aksel Lund Svindal eller Akira Sasaki udstyrer, og eventyrere ligesom Ken Noguchi - og få nogle tilbage. Atleterne give deres indtryk og oplevelser til ilden, som de i kan slå foder ind i deres nye kreationer.

PHENIX: TEMPERATURREGULERENDE MATERIALE TEKNOLOGI FRA RUMFART

För PHENIX slutar inte utvidgningen av sin egen horisont i stratosfären. Elden ser bokstavligen ut mot stjärnorna. För om du bär en PHENIX-jacka med "Outlast", Bär du också teknik från rymdresor. Det högteknologiska materialet reglerar själva temperaturen. För att alls få sådana innovationer och för att fortsätta utveckla dem, gör varumärket forskning i sina egna forskningscentra fabriker.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.