• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

EN FORNEMMELSE FOR SAFETY

Stefan Ytterborn vidste, hvad hans to drenge ikke kunne vide. Da han så hende fra elevatoren på skråningen, så han sin mission derfor meget foregår. Som en tidligere top skiløbere mistænkt Ytterborn hvordan carving ski, der bare rev markedet under neglen, ville revolutionere sporten på ski. Mere hastighed, flere farer større behov for sikkerhed. Ikke kun hans sønner, men alle skiløbere havde brug for en virksomhed, der har aktivt forsøgt at forbedre sikkerheden på pisterne.

Med POC de fik det i 2005. Allerede på det næste ISPO præsenterede det svenske virksomhedens mission og de første produkter. Her, bare tanken om at reducere de kræfter, der kan fungere i en ulykke på hjernen og kroppen entusiastiske. Den opmærksomhed af scenen var POC sikkert og ankom lidt senere endeligt ind i bevidstheden hos verdens offentlige skifahrenden. Under De Olympiske Lege 2006, Julia Mancuso sikrede guldmedalje i storslalom. På hjelm og beskyttelsesbriller mens prangende tre bogstaver: P. O. C.

PÅ SKI PÅ VEJ - SIKKERHED SKYLD

Tre bogstaver, et mantra: "POC er et svensk selskab med en vigtig mission:. At gøre vores bedste for at redde liv og mindske virkningerne af ulykker af tyngdekraften sport atleter og cyklister" Denne sætning er skrevet med store bogstaver på væggen i hovedkvarteret i Stockholm - og er mere end blot medarbejdernes motivation. Fra skråningerne POC bragt - forkortelsen står for "Piece of Cake" - sin ekspertise i træk på vejen. Ski og snowboard jeg hiked til en mountainbike og landevejscykling.

Målet var altid den samme. Men ikke uden den nødvendige stil til at glemme sikkerhed og ydeevne. Under disse aspekter POC designet sine produkter og arbejder den med absolutte eksperter. Så for at bringe et partnerskab med Volvo nye ideer med hensyn til sikkerhed og design. Gennem deres AVIP kampagne (Attention, Synlighed, Interaktion og beskyttelse) vil også øge mærke sikkerheden af ??vej cyklister. Desuden er POC baseret på viden og erfaring med specialister i sport og forskellige områder inden for videnskab og medicin. Ydeevne møder sikkerhed. Det er POC.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 2005

 • Grundlægger: Stefan Ytterson

 • Headquarters: Stockholm

 • Antal Medarbejdere: 160

 • Årsalg: omkring 32 millioner dollars

 • Websted: pocsports.com

 • Sports: Cykel, Vintersport

3 GODE BEGRUNDELSE TIL POC

 • Awards: Siden grundlæggelsen POC har ryddet mere end 40 internationale sikkerhed, design og Innovation Awards.

 • Faglige Input: POC arbejder tæt sammen med X-spil og olympiske atleter til at optimere sikkerhedsløsninger.

 • Teknologi: POC har sine egne laboratorier, hvor eksperter opretter fra sport og videnskab innovationer.

POC TIL KELLER SPORTS: HJELM, BRILLER OG BESKYTTELSE

Hvis du kan lide åbne din retning bjerge, i naturen, du svinger på din cykel til at gøre kilometer, vil evaluere sikkerheden spille en central, mens også underordnet rolle. Hver gang det skal gives, betyder det ikke giver for meget plads i mit hoved. Derfor er de produkter af POC ene hånd, minimalistisk skandinavisk design, på den anden side reelle tekniske innovationer betjene. Således SPIN puder reducerer hjelmen, den energi effekt på hjernen i et fald, mens Carl Zeiss Clarity diske garanterer ski og snowboard beskyttelsesbriller takket være høj kontrast bedste udsigt.

Den lette, ventileret Protector-vest orienteret efter tur på motorcyklen standarden. Maksimal sikkerhed og maksimal komfort, som du modtager også på Keller Sports. I vores butik kan du finde både hjelme og beskyttelsesbriller og beskyttere af POC. Vi har også let og elegant funktion Bær det svenske brand på tilbud. Andet sportsudstyr såsom trøjer, cykling shorts, Arm & benvarmere, knæ / albue beskyttere og et udvalg af Huer, hætter og strømper fra POC på Keller Sports fuldføre dit outfit.

DET SIKRESTE FOR DEN BEDSTE

En svag hældning til vanvid tilhører, naturligvis, at hvis du professionelt styrter ned mere end 100 km / t isglatte skråninger; når hjulet accelererer h på den åbne landevej ved 70 km /, sneklædte, stenede skråninger som en appetitvækker, snarere end tjene som en advarsel. Kun tager sikkerhed er stadig langt fra en hvilken som helst underordnet rolle. Tværtimod. Den hvide og POC og dermed udveksle meget med X-Games atleter, olympiske atleter og cyklister fra. Snowboarder Jeremy Jones er lige så meget et hold som skiløber Julia Mancuso, cyklist Gustav Larsson eller BMX ryttere Daniel Dhers. En give og tage. POC giver sikkerhed og får input fra sine atleter. Således branden passer altid dine produkter til kravene extremster betingelser. De bedste forhold. For dig også!

PÅ ARBEJDSKRAFT PÅ VEJEN OG SKRÅNINGER

Z-U-F-A-L-L. Seks bogstaver, der ikke har nogen plads i brand essensen af ??POC. Derfor er den svenske virksomhed vælger for sine innovationer i tillæg til den sportslige og den videnskabelige tilgang. I POC LAB eksperter rode fra sporten med trafik og hjerne specialister til mere sikre løsninger til sporet og landevejscykling. Så POC lyser sikkerheden i sport faktisk fra alle synsvinkler. Og fordi det kan være godt sikret fortsætte mere intensivt til grænserne, er dedikeret til POC WATTS projektets resultater og de bedst mulige aerodynamik. Så du kildre ud de sidste tiendedele på cyklen eller skråninger.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.