• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

PUMA ONLINE STORE: ATHLEISURE & SPEED

Hele puma, der har erobret verden med storm i de sidste 70 år er, et symbol på, hvad PUMA mærke repræsenterer: styrke, dynamik, atletiske og trendiness. Producenten fra Herzogenaurach kombinerer kølige, urban design med top funktionalitet og høje kvalitetskrav. Hvad enten i den professionelle, på græsrodsniveau eller på farten - den verdensberømte kat ser ikke kun godt, det skubber dig til sportslige topkvalitet. Oplev de trendy sport stilarter i PUMA online butik på Keller Sport og spørg dig selv dit outfit sammen.

PUMA TILBUD: VUGGE SPORTSUDSTYR

Herzogenaurach, en ubestemmelig lille by nær Erlangen: Her var visionen om to brødre, der ændrede verden af ​​sport næsten 100 år siden. Rudolf og Adolf Dassler begyndte i 1920 med produktion af høj kvalitet sportssko og grundlagde sports sko fabrik Dasslers brødre. de to pionerer gik hurtigt derefter hver har deres egne måder. Deres lidenskab forblev dog eksisterer - og så grundlagde Adolf Adidas og Rudolf, kaldet "Puma," selskabet af samme navn.

Især fodbold, havde det gjort til sports-besat schweizerfranc, og så Rudolf oprindeligt specialiseret i fremstilling af klamper fodboldstøvler. Her årene med kollektiv lappeløsninger bidrog Herberger frugter med den legendariske Miracle Bern-træner Sepp. I 1952 har virksomheden revolutioneret verden af ​​fodbold og kastede den "PUMA super atom" i serie på markedet, som lagde grunden til alle nyere modeller.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1948

 • Grundlægger: Rudolf Dassler

 • Headquarters: Herzogenaurach, Tyskland

 • Antal Medarbejdere: Mere End 10.000

 • Årsalg: over 4 milliarder euro

 • Websted: puma.com

 • Sports: Løb, Fitness

3 GODE BEGRUNDELSE TIL PUMA

 • Awards: Selskabet havde i 2017 blandt de fem bedste arbejdsgivere i Tyskland. Ingen tøjfirma klarede sig bedre.

 • Bevaring: Koncernen fokuserer på bæredygtighed: i 2020, har virksomheden afsat ti væsentlige punkter.

 • Fairness: I årtier, sportsudstyr producent involveret med velgørende projekter i Afrika.

PUMA - LACE ATLETER VED WORLD TOP

Hurtig, PUMA blev en af ​​de største sportsforretning producent i verden, Diego Maradona og Lothar Matthäus 's bedste Fodboldspillere udstyret for eksempel med Pele overhovedet, som samledes med sportssko på fødderne begavede flere VM-titler. Som fremsynethed Rudolf Dassler blev allerede tænker i en gennemskåret lidt marketing og reklame æra, viste han på dette tidspunkt. spurgt af en journalist, om PUMA betaler de udpegede af dem spillere, sagde han: "Vi har aktive sportsudøvere som kontaktpersoner reklame er dyrt, og ingen reklamer er dyrere Dette er et gammelt ordsprog ..."

Men ikke kun fodbold opfandt producent som leverandør i flere epoker: Selv i atletik, smedning etableret fra Franken i en reel global aktør. Som det første selskab til at sætte på vulkaniseret såler. Heinz Futterer underbud 1954 i Japan verdensrekord af hidtil betragtet som de bedste Jesse Owens, før den tyske sprint legenden Armin Hary løb til guld ved OL i Rom i 1960 i PUMA. Og så kom den "Lightning Bolt": en flash burst Usain Bolt alle indtil for nylig ufattelige dimensioner på skotskternet spor. Altid iført PUMA løbesko. Han pulveriseret det vigtigste verdensrekorder og var allerede i løbet af sin karriere som en af ​​de største atleter af alle tid i historiebøgerne. Hans mesterværk: de 100 meter i 9,58 sekunder ved 2009 VM i Berlin. Det svarer til h en hastighed på 37,58 km / - men ikke nok til at køre væk til en fuldvoksen kat. Pumas skabe h tophastighed op til 72 km /. Stadig, en verdensrekord for evigheden? Meget muligt.

PUMA STORE - FOREVER HURTIGERE

At professionelle og amatører både sætte ikke underligt mærket med puma, når det kommer til at få mest muligt ud af det. Fordi: De frankerne dækker ud over fodbold og atletik, og alle andre sportsgrene med deres produktsortiment. Under mottoet "Forever Faster", har virksomheden forpligtet sig til i 70 år, "den hurtigste sports brand i verden" at være sammen med de hurtigste atleter. "Forever Hurtigere er altid først, aldrig andet, aldrig tredje." Charles Johnson, global direktør for innovation på PUMA holder sine egne som en innovativ leder på følgende måde: "Den nemme del er drømmer Hvad kunne være Den virkelige arbejde begynder at regne ud, hvordan at få det gjort.". Det er nemt at drømme om en ting, men det egentlige arbejde begynder, hvor det handler om, hvordan du ønsker at opnå sit mål at finde ud af.

Også for 2019 forbliver hastigheden af ​​drivende motiver PUMA: Den sportstøj producent vil designe en fælles Porsche Design Sportstøj kollektion sammen med Porsche Design, den eksklusive blandt andre sportsgrene beklædning, fodtøj og tilbehør vil omfatte og start af et strategisk partnerskab. Den sportstøj linje til en unik kombination af livsstil og ydeevne slid er med funktionelle krav, og exceptionel puristiske stil.

PUMA SPORTSWEAR - TIL STUDIO, UDENDORS & BY

Du er en lidenskabelig danser, og du leder efter de perfekte fit sko, der får dansegulvet til at gløde? Uanset om det er midterste i yoga, træning med aerobic og freeletics eller daglig løbetræning. Hos PUMA finder du overtøj, der sidder som en anden hud, der regulerer varme og fugt optimalt og får dig til at opnå en høj ydeevne. Og ikke kun det - også på farten: kattekatten indstiller fritids-trends, der kombinerer det bedste af funktionalitet og atletik med fed design og umiskendelig, klassisk enkelhed.

Uanset om det er sneakers, casual bukser eller overtøj: sportsmærket PUMA står for livsstil. Ikke mindst fordi det længe etablerede firma altid var i stand til at inspirere populære stilikoner for sig selv. Så megastjerner som Rihanna er under kontrakt, også Selena Gomez eller splinterny supermodel og skuespillerinde Cara Delevigne kan fotograferes i sportssko, toppe eller joggebuk. Den aktuelle kampagne "Gør du", promoteret af Delevigne, sigter mod at formidle kvinder især: Del dine lidenskaber, frygt, dine historier og vis styrke!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.