Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
1123

PYUA - GENBRUG HIGH-TECH OVERTØJ FRA KYSTEN

Næsten 1.000 kilometer mellem Kiel og Garmisch-Partenkirchen. Omkring ti timer lang køretur. Direkte naboer er ikke kysten og bjergene i Tyskland virkelig. Endnu PYUA bygger bro. udviklet i Kiel, som er født i bjergene. Så det hele startede. PYUAs grundlæggelsen mål: at glæde den udendørs marked med stilfulde og af høj kvalitet funktionelle tøj. Den primære bekymring var, er og bliver miljøet. Nature Ærbødigst, ressource-beskyttende og kemikaliefri PYUA ønsker at handle og konkluderede i 2009, derfor den første udendørs brand i verden indgået en samarbejdsaftale med et genbrug tekstilvirksomhed. Takket være dette samarbejde med Wenkhaus består PYUA artikler fra genanvendelige materialer 100 procent. Så at branden lagde grunden til deres lukket kredsløb genbrug og sætte en uudtømmelig kredsløb til funktionel beklædning i bevægelse.

PYUA PRODUKTER: PURE. CLEAR. UENDELIGE.

I stedet for at fokusere på begrænsede ressourcer, PYUA skabt et selvkørende system. Denne uendelighed symboliserer skrå Otte af logoet, som modtages sammen med virksomhedens navn, en meningsfuld symbiose. "PYUA" stammer fra det asiatiske og oversætter som ren og klar. Og ligesom ilden ville fortsætte. Bæredygtighed er et topprioritet, natur og leve i harmoni med den, er den drivende kraft for virksomheden. På samme PYUA du ønsker at forberede sig til kamp med elementerne. Du funktionelle tøj frakke, både beskytter du også i bjergene end på havet og i byen fra sne, vind og regn. Således "Mountain Nautic Engineering" giver ilden, der symboliserer den ene side, udøvelse af naturen, på den anden side, den lappeløsninger af funktionelle, innovative produkter.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 2008
 • Grundlægger: Timo Perschke
 • Headquarters: køl
 • Antal Medarbejdere: 14
 • Årsalg: ca. 2 millioner euro
 • Websted: pyua.de
 • Sports: Outdoor, Vintersport

3 GODE BEGRUNDELSE TIL PYUA

 • Teknologi: PYUA kombinerer funktionelle materialer med en minimal økologiske fodaftryk.
 • Faglige Input: PYUA er medlem af Fair Wear Foundation og udelukkende produceret i Europa.
 • Awards: PYUA modtager ISPO Awards og andre priser såsom ECO Award fra DSV regelmæssigt.

PYUA AT KELLER SPORTS

PYUA undersøger rollemodel aktiv. Lagring ressourcer, CO2-emissioner og affaldsproduktion minimeret - alle terningen til ilden. Men Kieler ønsker at levere den samme åndbar, varm, vandtæt og vindtæt funktionelt tøj. En balancegang. Det er netop den funktionelle ofte spørger skadelige kemikalier eller ikke genanvendelige materialer. Derfor udviklede PYUA hans egne præstationer materialer, såsom ClimaLoop laminat. Til skadelige stoffer som FC eller PTFE, virksomheden undværes i produktionen af ??denne innovative materiale.

Til dette er den lavet af genbrugsmaterialer, kan genbruges sig igen, men alligevel åndbar 100 procent vandtæt og vindtæt. Sådanne kombinationer bragte ilden diverse innovation og miljøpriser, og når du PYUA forhandler Keller Sports åbner døren til en bæredygtig, økologisk udendørs slid. I vores butik vil du modtage PYUA ski og snowboard jakker, bukser fungere og tees, plus naturligvis yderst funktionel, alsidig udendørs jakker. I alle PYUA produkter du ud kan der for at være sikker på, at du stil og funktion vereinst med en følelse af miljøet.

PYUA: BÆREDYGTIG STYLE INSPIRERET AF OLYMPIA VINDERE

Naturbeskyttelse for at nyde dem intenst. PYUA ser også selv forankret i havet både i bjergene, end du ønsker, derfor, for hver centimeter, som du lægger tilbage i det åbne, veludstyrede. Den Apparel bør du give frihed til enhver tid at gøre en omvej. Til velkendt at forlade at udforske nye ting. Rodfæstet brand er i vintersport, som du etablerer opvarmning, isolerende og vandafvisende jakker og bukser - de athleisure-tanker, men aldrig mister af syne. Tidløst design mødes stilfulde farver kan således bedst af naturen i byen oversætte. PYUA tilbud er varieret, hvilket også tiltrækker sport berømtheder i kombination med det miljømæssige aspekt. Så i 2008 vandt mærke den tyske skiløb legender Rosi Mittermaier og Christian Neureuther som ambassadør for sig selv. 2016 kom snowboard Oympiasiegerin Nicola Thost Team og arbejdede aktivt i samlingen "I harmoni med naturen".

PYUAS UNIK LUKKET KREDSLØB GENBRUG

Bæredygtige produkter. Du er PYUAs store mål. Det er vigtigt, at de enkelte materialer er så rene som muligt til produktion. Bare så de kan genbruges senere. For det at have et effektivt system til hånd brand udviklede sin unikke lukkede kredsløb genbrug. Hun arbejder med sammen genanvendelse partnere, bruger også eksisterende gamle tøj. Der eller direkte i PYUA butik du kan efterlade din slidte Apparel. Det er derefter sorteret og anvendes til fremstilling af nye produkter. Denne proces reducerer CO2-emissioner fra produktionen af ??PYUA produkter betydeligt. For eksempel emissioner til genvundet polyester, for eksempel ved en femtedel lavere end med traditionelle processer under anvendelse af olie - uden at ofre kvaliteten, naturligvis. En del, såsom en lynlås, er undertiden ikke genanvendes, er downgecycelt.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.