• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

REEBOK - DET STARTEDE MED SPIKES

En betydningsfuld opfindelse, der ville ændre de grundlæggende elementer i atletik for evigt, blev gjort slutningen af ​​det 19. århundrede over en slikbutik. I den engelske Bolton Joseph William Foster arbejdede omhyggeligt over sin fars forretning på en ny type atletisk sko. Han skrues torne på sålerne at være i stand til mere effektivt at overføres til kraft fra benene, bør vedhæftningen til gulvet forbedres. Begyndelsen af ​​en unik historie. Foster grundlagde et firma, Foster and Sons kaldte deres specielle løbesko spredte sig som en steppebrand.

MED REEBOK SKO FAST SOM GAZELLE

Senere, i 1958, tog Fosters barnebarn over selskabet - og navngivet det til. Dette skyldtes en simpel ordbog, at Joe Foster havde vundet ved en ungdom løb. I det fandt han mens du browser på ordet Reebok - den sydafrikanske Gazelle: hurtig, dygtig og yndefuld - en ideel navn til sin unge og beslutsom selskab. Hurtigt Reebok har vundet i den efterfølgende verden status, ved hjælp af en udvidelse til Amerika i halvfjerdserne og altid på forkant. For eksempel med damens sko Freestyle, sætte 1982 på markedet, som er blevet et ikon for aerobic og fitness aksel og derved blevet en af ​​de bedst sælgende sko af hele tiden.

Reebok sko var kendte modeller pumpe af den legendariske i 80'erne. Luftkamre i skoene kunne udfyldes ved hjælp af en lille pumpe med luft til optimalt at tilpasse sig de sko på dine fødder. Dengang som nu, Reebok vide så præcis, hvad du har brug for at optimalt hente dine bedste præstation. Altid mål for øje at være unik og til at stå fast. Intet bør være i stand til at stoppe eller bare smidt ud af kurs. I det mindste dit materiale. Det bedste eksempel på dette er samarbejdet med virksomheden CrossFit. Som officiel partner i CrossFit Reebok er stadig hans flair for aktuelle tendenser og bygger på en sund krop som udgangspunkt for et langt liv.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1895

 • Grundlægger: Joseph William Foster, Jeff Foster, Joe Foster

 • Headquarters: Canton, USA

 • Antal Medarbejdere: Mere End 650 I Hovedkvarteret

 • Årsalg: 1,84 milliarder euro (2017)

 • Websted: reebok.de

 • Sports: Løb, Fitness

3 GODE BEGRUNDELSE TIL REEBOK

 • Bevaring: Reebok arbejder konstant på at blive mere bæredygtige og designet i 2018 en veganer sportssko.

 • Faglige Input: To gange vandt brand ambassadør Tia-Clair Toomey i Reebok sko titlen "Fittest Woman on Earth".

 • Teknologi: Reebok arbejder konstant på nyskabelser som den Flexwaeve teknologi designet til at forbedre ydeevnen.

REEBOK-ATLETER: MAXIMUM FITNESS

2016 hun gjorde simpelthen både: Hun var ved at forberede sig til OL i Rio, disciplin vægtløftning, og for CrossFit Games. Svømning, løb, vægte løfte: Tia-Clair Toomey kunne ikke stoppes. Hun er nu dobbelt så CrossFit Games mester, vandt i 2017 og 2018 og er siden blevet kendt som "den stærkestes kvinde på jorden". I deres to sejre bar hun tøj af Reebok. Passer til hvad Reebok skriver om sig selv: "Fitness er forankret alle de mennesker i dybet, der ønsker at finde ud af, hvor meget mere de i stand til at udrette er - villige til at gøre noget, og overvinde enhver forhindring."

REEBOK CLASSIC: ER ET SPIL CHANGER

Reebok Delta er grundlaget for virksomhedens succes. Den credo Reebok: være en game changer. Du vil drevet af dit ønske om at finde din helt egen topform, mentalt, socialt eller fysisk. Game changer optimere selv er varige, tillid til deres evner og er beskedne her.

DIT OUTFIT AF REEBOK SPORTS KELLER

Hos Keller Sport kan du finde et bredt udvalg af Reebok fitness og kører artikler. Særligt populære er de sofistikerede kørende bukser og smarte kører skjorter, at du støtter kører i din. I sommeren de holder dig kølig og varm om vinteren. På samme måde kan du finde naturlige produkter med den innovative Reebok teknologi Flexweave på Keller Sport og selvfølgelig løb og løbesko kan til en virksomhed, der startede med innovative sportssko ikke mangle i vores sortiment.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.