Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
1720

REUSCH - INNOVATION OG PERFORMANCE

Hvem de højteknologiske produkter til Mikaela Shiffrins hænder ser på hende olympiske sejr i 2018 kan næppe tro, at oprindelsen af ??disse handsker er i den kontemplative Metzingen. I 1934 syede selskab grundlægger Karl Reusch der helt i en kvist hans første modeller af hånden. Det var grundlaget for dagens verden markedsleder i sport handsker. Den store succes kom med posten af ??sin søn Gebhard Reusch virksomheden.

Han bragte i 1972 den første ski handske kollektion ud, som opfyldte kravene i elitesportsudøvere. Et år senere udviklede han i tæt samarbejde med Sepp Maier den første særlige Soft-Grip målmand handske i verden. Selv efter udvidet Reusch resistente over for sit sortiment - blandt andet sin egen ski tøj, skibriller og ski hjelme. Altid med innovative nye andele i bagagen og altid af højeste kvalitet. I modsætning til med den deraf ubetinget ydeevne årtier lange succes i brand er ikke til at forklare.

REUSCH HANDSKER ER I OVER 60 LANDE TILGÆNGELIGE

I dag Reusch omfatter produkter det første valg, når det kommer til kvalitet sport handsker. Udvalgte materialer, fremragende knowhow og innovative teknologier sikrer, at ikke kan ignoreres, især i vintersport segment på Reusch. Virksomhedens hovedkvarter ligger siden 2017 i Bolzano, Sydtyrol, at internationaliseringen af ??branden med vilje videre. Således er både den nye sommer kollektion (målmandshandsker, målmand tøj, beskyttere og tilbehør) og vinterkollektionen (ski handsker og hovedbeklædning) nu solgt i mere end 60 lande verden over. Og selv ved Keller Sports, din personlige Reusch forhandler, vil du modtage præmien produkter online fra Reusch.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1934
 • Grundlægger: Karl Reusch
 • Headquarters: Bolzano, Italien
 • Antal Medarbejdere: 60
 • Årsalg: ikke specificeret
 • Websted: reusch.com
 • Sports: Vintersport

3 GODE BEGRUNDELSE TIL REUSCH

 • Teknologi: Reusch udviklet med R-Tex, R-loftsisolering eller termiske 5 altid proprietære teknologier.
 • Faglige Input: Olympiske mester Mikaela Shiffrin siden begyndelsen sætter sin succesfulde karriere på Reusch produkter.
 • Til Hobby & Professionel Sport: Tro mod sloganet "Elsk din sport" tilbud Reusch i hvert segment beskyttelseshandsker.

REUSCH AT KELLER SPORTS

Succesen med Reusch produkter baseret på sloganet "Love din sport" mærke: Med handsker fra Reusch er både professionelle sportsfolk kan fokusere og amatør atleter på det væsentlige. Uanset hvor frysning kolde omgivelsestemperaturer kan være: Alle destinationer handske modeller giver varme hænder uden sved, selv efter mange timer på pisterne. Brugen af ??får og geder læder gør ski handsker mens ekstra blød og lys. Med de nedskæringer og sporty design Reusch taget altid hensyn til de individuelle behov hos kunderne. Så der er Reusch Store på Keller Sports næste smallere kvinde modeller som Reusch Dominique R-Tex XT, selv stilfulde freeride handsker.

En af dem er Reusch Daron Rahlves R-Tex XT hummer. Denne score med tætsiddende manchet og sofistikeret kno beskyttelse. For sneboldkamp eller vinter gå der opvarmning vanter som de Reusch Alexa Goretex centre. De nuværende modeller slutte den perfekte funktionalitet med intelligente funktioner og den nyeste stof teknologier. Mærket med R-Tex, R-loftsisolering eller termisk udviklede fem proprietære teknologier, der er tilgængelige for forbedret åndbarhed, vandtæt og optimal kold isolering.

DEN MIKAELA SHIFFRIN SIGNATURE MODEL REUSCH

Med så meget ydeevne er det ingen overraskelse, at mange top atleter på Reusch lægge artikler. Så var den regerende olympiske mester, verdensmester og samlede World Cup vinder Mikaela Shiffrin at sæt siden deres karriere begynder at den tyske mark, blot en forlængelse med Reusch kendt. Det er ved siden af ??Marcel Hirscher, Lindsey Vonn, Henrik Kristoffersen, Lara Gut, Alexis Pinturault og Anna Veith en af ??Reusch Matadors. Under dette navn, handsken specialist udvikler signatur-modeller. Af Mikaela Shiffrin og Marcel Hirscher eksempel er også tilgængelige i vores butik Reusch på Keller Sports. Hertil kommer, Reusch er den officielle outfitter af syv af verdens mest succesfulde ski foreninger (Østrig, Schweiz, Frankrig, USA, Norge, Liechtenstein, Slovenien). Og med Gerlinde Kaltenbrunner bekendt et af de mest succesfulde højtliggende klatrere inde i verden Reusch.

REUSCH PRODUKTER OGSÅ I FODBOLD I EFTERSPØRGSEL

Selvfølgelig kan man også indflydelse Reusch på moderne spil ikke kan ignoreres: Sun vandt Sepp Maier, der er udstyret med Reusch målmandshandsker, i 1974 VM. Hans parader fra fortiden være glemt. Siden da syv af de elleve andre VM-vindende målmænd bar også kvaliteten mærket på deres hænder. I dag, i tillæg til etiketter som Samir Handanovi (Inter Milan), Ralf færgemanden (Norwich City) og Diego López (Espanyol) i øjeblikket mere end 220 andre professionelle målmand i verdens top ligaer er på Reusch på kontrakt.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.