Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
1124

ROSSIGNOL: MERE END ET ÅRHUNDREDE SKI-KNOW-HOW

Abel Rossignol, der blev født i Frankrig i 1882, var en begavet tømrer. Han først ernærede sig primært med træ spindler, som han producerede for tekstilproduktion. 1907 Rossignol kom, men med skiløb i kontakt. at producere ideen egne ski lavet af træ, blev født hurtigt. hurtigt blev Løjtnant Gelinet en militær officer først på ski i tømrer opmærksomhed og købte til sig selv og et par soldater på ski Rossignol. Word spredes hurtigt, at de tømmer specialiserede håndværkere produceret af høj kvalitet ski fra Voiron. I 1909 vandt han selv hans første pris ved en messe i Chamonix. Abels søn, der havde samme fornavn, er vokset op med den samme passion for sporten og bør også varig indflydelse på de formuer af selskabet.

Han blomstrede dig selv med en god skiløber og hans venskab med den tidligere verdensklasse racer Emile Allais viste sig at være et lykketræf for virksomheden. Ved De Olympiske Vinterlege i 1936 tog Allais bronzemedalje på Rossignol ski. Han arbejdede tæt sammen i kølvandet på Abel Rossignol om den videre udvikling af produkterne. Efter sit spil karriere flyttede han Allais til Canada, hvor han hjalp sin ekspertise i opbygningen af ??skiløjper og skilifte, og senere arbejdet som skiinstruktør. Da han vendte tilbage år senere til sit hjem, bragte han sin kammerat Abel Rossignol jr. Ski med hidtil ukendte udlandet. De blev ikke lavet af træ, men af ??metal. En tilgang helt forskellig fra den, der bruges den franske ved deres absolutte træ evergreen, at ski "Olympique 41" og inspireret Rossignol også til andre nyskabelser.

ROSSIGNOL: A COMPANY I OVERHALINGSBANEN

Som med enhver succeshistorie, men det var en tid selv på Rossignol, i de ting er ikke så gik godt. Efter alt, skiene ikke er skyld. Ud over at producere ski den franske havde fortsat med at sætte på produktionen af ??spoler til tekstilindustrien, kollapsede midten af ??1950'erne. Resultatet: betydelige nedgang i salget. Igen Allais kom i spil, som kontaktede iværksætteren Laurent Boix-Vivres, som han havde mødt i opbygningen af ??et skisportssted i Courchevel. Den snu forretningsmand købte Rossignol, skubbede vævning sektor ned, for at fokusere nu på udelukkende på de rentable skiløb.

En beslutning, der viste sig at være helt rigtig. Et par år senere Jean Vuarnet vundet på de første ikke-træ ski fra Rossignol i Squaw Valley allerede downhill guld. Kort tid derefter, den franske introducerede deres første ski lavet af glasfiber. I 1970'erne, Rossignol flyder stadig på den bølge af succes, først solgt over hele verden over en million par ski. Og selv efter vi gik til ski fremstiller udelukkende op ad bakke. Den skistøvler mærke Lange blev købt og senere de bindende producenter ser og flere virksomheder integreret i gruppen. I mellemtiden, Rossignol Group kombinerer elleve sportsmærker under ét tag, og er stadig i overhalingsbanen.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1907
 • Grundlægger: Abel Rossignol
 • Headquarters: Saint-Jean-de-Moirans (Auvergne-Rhône-Alpes), Frankrig
 • Antal Medarbejdere: Omkring 500
 • Årsalg: Ca. 225 mio EUR
 • Websted: rossignol.com
 • Sports: Vintersport

3 GODE BEGRUNDELSE TIL ROSSIGNOL

 • Teknologi: Rossignol ski mærke, der er forsker den længste af nye materialer og teknologier.
 • Faglige Input: Atleter som Thomas Dressen lade deres erfaringer i udviklingen flow ved Rossignol.
 • Til Hobby & Professionel Sport: Rossignol har altid tilbyder en optimal udvælgelse af produkter til amatør løbere og professionelle.

ROSSIGNOL IN KELLER SPORTS

I Rossignol mærke shop på KELLER SPORTS kan du finde kvinders og mænds ski til pisten og freeride og matchende støvler. Hvad enten begynder eller avanceret - for eksempel som en lidenskabelig og teknisk dygtige piste skiløbere - vi har den rigtige ski i Rossignol Salg for dig. For eksempel Hero Elite HP Rossignol, som er optimeret til hastighed orienteret giant slalom fans. Og selv hvis du er på udkig efter den perfekte støvle til din næste exit, vil du finde det i vores butik.

Begge komfortable støvler som disse modeller til mænd og kvinder fra de "alltrack" -serien, højtydende og kraftfulde sko som den "Hero World Cup 110". Sidstnævnte tilbyder takket være dual-core design en dynamisk kraft afkast og optimal styring af Flex - og garanterer kraftfuld masse sjov på pisterne.

ROSSIGNOL OG "BAND AF HEROES"

Hvad sker der, når et brand for over hundrede år af deres sport til de bedste producenter? Hun har sådan et stort ry, at selv hovedpersonerne sætte dette guild på dem og kan lide at bruge deres produkter af høj kvalitet. Rossignols "Band of Heroes" som franskmændene kalder den kollektive deres udsagn, vidner. Den er sammensat af kendte stjerner af scenen sammen: downhill es og Streif vinderen Thomas Dressen sværger bare på Rossignol ski som slalom størrelser Tessa Worley og Henrik Kristoffersen. De indeholder alle de ski ingeniører på Rossignol værdifuld indsigt, der går ind i udviklingen af ??innovative ski og skistøvler og fortsætte med at forbedre deres præstationer.

ROSSIGNOL SKI: "EN ANDEN BEDSTE DAG" FOR ALLE

Over hundrede års innovation og utallige medaljer Rossignol er vokset til den progressive og selvsikker virksomhed, som den er i dag. Under hashtag derfor AnotherBestDay invitere den franske alle skiløbere til hver dag på pisterne til en utrolig oplevelse at være lad. Det betyder ikke noget, hvis du har ambitioner om at deltage i konkurrencer, eller bare bjergene i et roligt exit vil nyde. Skønheden i sport pakker hver, så snart han kan glide brædderne over nyfaldne sne. Den verdensmester til begynderen kommer på Rossignol hver for egen regning. Lidenskaben er selskabet endelig altid i forgrunden.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.