Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
2116

RUDY PROJECT - ALLE TRIN PÅ SUCCES

Uanset om Rudy Barbazza, grundlægger af Rudy Project, en passioneret cyklist er, vi ikke kender. Fra sin kærlighed til det bedste design og høj kvalitet forarbejdede produkter af italienerne på den anden side aldrig lagt skjul. Så det er ingen overraskelse, at han tog hurtigt sin grundlagt i 1985 i Treviso, Italien Company Rudy Project etapesejr til etapesejr og klatrede Olympen for at cykle. Videnskab, teknologi og æstetik er det grundlæggende for Rudy Project produkter siden grundlæggelsen af ??branden. Sikkerhed for øjnene og hovedet resultatet.

RUDY PROJECT - HI-TECH TIL ØJNE OG HOVED

Først, Rudy Barbazza cyklist med høj kvalitet solbriller, udvidede efterfølgende cykelhjelme og beskyttelsesbriller for andre sportsgrene leverede porteføljen af ??italienerne. Altid i fokus her er, at teknologien og materialet. Et bredt synsfelt, ridsefasthed og splintfri linser. Disse enorme stabilitet for maksimal øje sikkerhed og justerbar rem for komfort. Alle del af sporten briller fra Rudy Project. Naturligvis overbevise men også de Bike Hjelme af italienerne. Ud over sin overlegne aerodynamik og den enorme komfort selv den stive og anti-banke struktur, der holder væk energien effekt i tilfælde af et fald fra hovedet, deres opgave opfyldt som muligt.

Længe har virksomheden på verdensplan på grund af brugen hochwertigster materialer i brillestel og innovative teknologier på sit hjelme succes. Italienerne bestemme begivenheder i professionelle cykelløb fra Frankrig til Australien, og også blandt amatør cyklister Rudy Project produkter nyder stor popularitet. Og alligevel ilden resterne på vejen, ikke løfte trods al den succes. Til dato, det er en familie, Rudy Barbazzas sønner Cristiano og Simone, men arbejder i ledende stillinger i virksomheden. Desuden er alle Rudy Project stadig udviklet og produceret i Italien, og mange en revolutionerende idé gjorde hans sikkerhed Treviso fundet vej til cyklister i verden.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1985
 • Grundlægger: Rudy Barbazzo
 • Headquarters: Treviso, Italien
 • Antal Medarbejdere: K. A.
 • Årsalg: K. A.
 • Websted: rudyproject.com/de/de-de/
 • Sports: Cykel

3 GODE BEGRUNDELSE TIL RUDY PROJECT

 • Teknologi: Rudy Project bruger revolutionerende materialer for at sikre sikkerheden for at optimere sine produkter.
 • Faglige Input: Rudy Project produkter er testet af topatleter fra hele verden og gennemført.
 • Egen Produktion: Fra udvikling til produktion: Rudy Project produkter er alle lavet i Italien.

RUDY PROJECT BUTIK I KÆLDEREN SPORTS

Rudy Project Shop på Keller Sport kan du finde mange premium-produkter Rudy Project online. Vi tilbyder vi den innovative mountainbike og racing hjelme og den bedste cykel briller brand. Uanset om Defender, Stratofly de forskellige Tralyx modeller eller Syntrex, alle Cycling briller Rudy Project står for den højeste kvalitet og overlegen design. Således er de yderst funktionelle sports briller udstyret med en lang række tekniske funktioner, der giver sikkerhed og komfort. De dynamiske design giver også et sporty look og formidle energi og humor.

De matchende hjelme er ligesom briller Unisex produkter. De opfylder også de nyeste sikkerhedsstandarder - både med hensyn til de krav, samt mountainbike i bike racing. Dermed overbevise hjelm modeller protera, Sterling, Spectrum og Race Master, vi fører som Rudy Project detailhandler, med videnskabeligt udviklede teknologier såsom, men Hexocrush, MIPS og In Mould. Andre sikkerhedsrelaterede detaljer såsom små reflekser på hjelmen eller den enorme komfort på grund af den tilpasses pasform rundt om Rudy Project fra artikler. Et kig på vores rige Rudy Project Store er værd derfor altid, især da vi tilbyder produkter af høj kvalitet i Rudy Project Salg ofte til attraktive priser.

CHAMPIONS TILLIDSHVERV GLASSES OF TECHNOLOGY RUDY PROJECT

Ingen anden end den legendariske Bernard Hinault det blev cyklet den de første top atlet med Rudy Project sports briller over målstregen i Tour France. At han kunne indtaste sit femte samlede sejr på det tidspunkt, taler også for Rudy Barbazzos Briller: Hinault havde været i stand til at slippe væk fra sådanne kendte konkurrenter som Greg LeMond og Stephen Roche og Rudy Project leverede en introduktion til at måle i cykling elite. Siden da, i 1985, der var utallige Radlegenden blev sat, som var udstyret med Rudy Project artikler: Miguel Indurain, Jan Ullrich, Erik Zabel, Claudio Chiapucchi og Vincenzo Nibali velkendte og tillid til premium-produkter fra Treviso, bekræfter bæredygtig succes af det italienske mærke. Det har længe været den omfattende sponsorat del af den succesfulde markedsføring koncept Rudy Project - endelig er ingen bedre ambassadør end verdens bedste atleter.

IKKE KUN OM LIGHT OPTIMAL: RUDY PROJEKTER BESKYTTELSESFAKTOR

Rudy Project virkelig sætter gang i hjulene til dig en sikker som muligt ledsager til dine cykelture til at være. Siden 1985, drevet af udøvelse af ekspertise og nu udstyret med så meget erfaring, undslipper produktudviklerne i den italienske Fire ingen sikkerhed detalje. Så uanset om det kommer til at holde koncentrationen af ??den højest mulige komfort høj, eller for at give tekniske detaljer for mere sikkerhed, Rudy Project til træning og konkurrence altid bevæge ved den øvre grænse.

For eksempel takket være justerbare næsepuder og templets tip for optimal pasform takket være Vent Controller mod tåge og takket være Graphene kompositkonstruktion for mere stabilitet. Denne liste over teknologiske resultater kunne fortsættes i et stykke tid, selv med sportsbriller. For ikke at nævne hjelmernes ideelle materialegenskaber. Ydeevne solbriller og hjelme sikrer i sidste ende, at cyklister kan koncentrere sig fuldt ud om det vigtigste: at få den bedste ydelse på vejen.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.