Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
2351

OPKALDT EFTER KALDENAVNET PÅ DEN GRUNDLÆGGER - RUKKA

I 1950 Roger Störling grundlægger en familie af udendørs tøj med den uudsigelige navn "AB Sportsbeklädnad Urheiluvaatetus Oy". De første jogging dragter opstå selv i køkkenet i en gammel gård i Kokkola, en lille by på den finske vestkyst. Kort tid efter, virksomheden bevæger betragtning af den succes af sine produkter i et stormagasin i centrum og begynder kommerciel produktion.

Senere tilbuddet til regntæt tøj, primært udvidet for sejlere. Navnet Rukka først vises 1966, så stadig med tilføjelsen "Produkter". Fra 1981, ilden fungerer kun under "Rukka" - kaldenavnet på grundlæggeren, der er også taget op i logoet. Flagene afbildet der er bogstaverne R-U-K-K-A i den internationalt gyldige flag alfabet - en hyldest til sejlsporten, den oprindelige kerneforretning Rukka.

RUKKA SOM EN DEL AF L-FASHION GROUP

Ved at omdøbe familien ved hjælp af sine egne teknologiske resultater i andre divisioner begynder at forvejen og giver flere og flere produkter til Rukka Rukka forhandlere fra. Således får man fra 1980'erne et navn med forrevne motorcykel regn dragter. På den internationale cykel og motorcykel udstilling IFMA i Köln Rukka derefter tilbudt den første tøj producent, vandtæt, men åndbar tekstil dragter for motorcyklister.

Senere, selv divisionen "Rukka Kæledyr" kommer til at tilbyde tøj, seler og snore til hunde i Rukka salg. Rukka selv er siden 1990 en del af L-Fashion Group - med 240 en million års salg og 1.600 ansatte, er en af ??de største modevirksomheder i Skandinavien. Blandt de mærker af gruppen også Icepeak, Luhta, torstai og Sinisalo, som i mange udendørs entusiaster samt golf og snescooter-entusiaster er meget populære.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1950
 • Grundlægger: Roger "Rukka" Störling
 • Headquarters: Lahti, Finland
 • Antal Medarbejdere: 1.600 (L-Fashion Group)
 • Årsalg: 240 millioner euro (L-Fashion Group)
 • Websted: rukka.com
 • Sports: Løb

3 GODE BEGRUNDELSE TIL RUKKA

 • Faglige Input: Rukka er den officielle outfitter for den russiske skiforbund.
 • Lang Levetid: Forud for produktion, er alle materialer testet i den finske ødemark på deres robusthed.
 • Teknologi: Rukka havde produceret den første producent af vandtætte, men alligevel åndbar tekstil jakkesæt.

DEN RUKKA STORE PÅ KELLER SPORT

Takket være erfaring på over 70 år i forbindelse med vejrbestandige udendørs beklædning placeret Rukka har opbygget et ry som en kvalitet producent. Derfor Keller Sports tilbyder premium-produkter fra Rukka online. De nyeste kollektioner af mærket forbinde det ligesom alle Rukka produkter en praktisk funktionalitet og enorm komfort med den højeste grad af sikkerhed. I vores Rukka butik tilbyder vi hovedsagelig kører tøj den finske mærke i Rukka Sale ofte ved særligt attraktive priser. Med de "Jonas" løbetights til mænd Rukka eksempel tilbyder den perfekte kører bukser til den kolde årstid eller på køligere dage.

Den A.W.S stretch med Mesh ved knæene og i trinnet er meget komfortabel og er ved tilsætning af spandex på udsatte områder af fleksibel. Det åndbare termisk materiale tørrer hurtigt og hjælper med at regulere fugtighed ved stor indsats perfekt. Specielle funktioner omfatter de sikkerhedsrelaterede give reflekterende elementer, lynlåse ved anklerne og en praktisk baglomme med lynlås. En elastisk linning med løbegang også sikrer maksimal komfort.

RUKKA MAIKKULA: LET POLSTRET HYBRID VEST TIL LØBETRÆNING

Passer til "Maikkula" Model: En hybrid vest til løb eller til lagdeling, når det kommer kortvarigt i den friske luft, og du ser en smule ekstra varme ønsker. På at køre strækningen på siderne giver en høj grad af bevægelsesfrihed, mens vind- og vandtæt softshell stof effektivt modstår modvind. Delene og bagside er let polstret, men forarbejdes med en løs søm quiltning teknik ikke har nogen pinholes, kunne trænge gennem vandet. Modellen for kvinder, som du også finder i vores Rukka butik, kaldet "Marjaniemi".

RUKKA PRODUKTER: TESTET I DEN FINSKE ØDEMARK

Det, der forener alle produkter Rukka, kravet til altid tilbyde den bedst mulige kvalitet. Så de forskellige materialer er pre-testet mange gange under forskellige vejrforhold i naturen landskab Finland, før landing på Rukka forhandlere. Ved udviklingen af ??prototypen også faglige test hold kommer med mange topatleter, der anvendes som miteinbringen deres erfaringer og forventninger til Rukka produkter. Herunder fungerer som den russiske Ski Association for Rukka som officiel leverandør.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.