• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

ATOMIC - BEDSTE CHANCE

Josef Liebhart havde ikke til hensigt at starte en virksomhed, der ville ændre bjergbestigning bæredygtig. Den 8. juli 1935 en München baggård, grundlagde han et datterselskab, for Sa (shakers) og Le (s) Wa (ren). Foto Tasker oprindeligt bragte ham den største indtjening, og han havde rygsække og læder fodbolde sy. Senere udviklede SALEWA skistave fra træet af hassel træ. Den Harbinger.

Den første kontakt med bjergsport kom Hermann Huber, en klatrer fra byen, toget ved Salewa i industriel virksomhed venstre haft. Huber ønskede at bestige Andesbjergene, der er nødvendige for det relevante materiale. Sammen udviklede de unikke Andes rygsæk, der var ligesom lys og robust, og dermed lægge fundamentet for den tematiske specialisering af din virksomhed som producent af høj kvalitet og funktionelt sportsudstyr til udendørs og bjergsport. Senere Huber blev udnævnt til administrerende direktør for Salewa.

BJERGSPORT REVOLUTION

Salewa var ustoppelig fra da af. Innovation fulgte innovation, intet bjerg ukuelig, drevet af Hermann Huber, som havde sin erfaring i bjergsport med flow i produktion. Salewa opfandt de justerbare Classic steigeisen, er fortsat et af de mest succesfulde produkter. Intet mindre end en revolution, opfindelsen af ??Hohleisschraube var. De sætter en ny standard i bjergsport. Ørnen, symbolet på præcision og kraft, er logoet for Salewa. The Great bjergbestigning, Reinhold Messner og Kurt Albert, testede nye ideer SALEWA på deres ekspeditioner. De altid var overbevist.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1935
 • Grundlægger: Josef Liebhart
 • Headquarters: Bolzano, Italien
 • Antal Medarbejdere: Omkring 600
 • Årsalg: omkring 240 Mill. EUR (Oberalp SPA)
 • Websted: salewa.de
 • Sports: Outdoor

3 GODE BEGRUNDELSE TIL SALEWA

 • Awards: 2018 Salewa blev hædret to gange på de internationale sportsudstyr handel Udendørs: for sko model "Wildfire kant" og rygsækken "Apex Wall".
 • Bevaring: Salewa produceret af Ansvarlig Down (RDS) - en af ??de strengeste dyrevelfærd bestemmelser om inddrivelse ned.
 • Fairness: Siden 2017 Salewa "Fair Foundation Leader". Med mere end 97 procent af produktfremstilling, er arbejdsforholdene overvåges.

HØJTEKNOLOGISKE OG TRADITION SAMMEN

Salewa er nu Europas førende bjergsport multi specialist. Salewa kombinerer teknologi og know-how på Everest niveau. De jakker til skrivbare: Du beskytter dig selv, selv i de mest udfordrende øjeblikke - når det storme, piskning af regn eller du kæmper gennem sneen. Dette skyldes det forarbejdede højteknologisk: Nogle af de jakker er udstyret med en membran af Power Tekst Codura®. Det er yderst holdbart, åndbar og holder dig tør. Oven i, at du altid er klædt stilfuldt og elegant.

Det samme gælder for skoene: trekking, klatring og vandreture - altid du har en perfekt og behagelig pasform, de lyse farver ikke kun lade dig på bjerget, men også i byen se godt ud. Du har brug for T-shirts, bukser eller shorts? Intet problem! Salewa ønsker at støtte mennesker "der nyder livet fuldt ud, går til grænser, forfølger drømme, drømmer om større ting: Uanset hvor langt de går - det afgørende er, hvordan de vil."

ALT TIL DIN EVENTYR

Med en rygsæk Salewa du kan stuve komfortabelt alle vigtige og har altid hurtig med din ture adgang til det. Funktionelle detaljer, såsom vedhæftede loops, højdejusterbare låg udgange til hydrering systemer eller fløjter gøre en Salewa rygsæk ideel ledsager til bjergbestigning, trekking og klatring. Selvfølgelig er der ved siden af ??en rygsæk Salewa andre praktiske udstyr såsom soveposer, vandflasker og leggings, leveres komplet med din udendørs udstyr. I Salewa Shop på Keller Sport kan du bestille tøj på nettet og finde det rigtige udstyr til din udendørs eventyr.

SALEWA IN KELLER SPORTS

Uanset om du har en Salewa rygsæk SALEWA sko, en udendørs jakke eller Salewa udendørs bukser. Hos Keller Sport kan du købe SALEWA omhandler online - og ganske praktisk og nemt. Vi tilbyder dig et bredt udvalg af over 300 udvalgte artikler og hjælpe dig med at finde de rigtige produkter i Salewa salg. Drej til eventuelle spørgsmål bare kontakte vores service team - via telefon, via chat eller e-mail.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.