• 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

SALEWA OUTDOOR - TRADITION, UDVIKLING OG ET SÆRLIGT MÅL

Virksomhedens målsætning ændrede sig med udviklingen af Andes-rygsækken i 1955, og Salewa udviklede sig fra at være producent af lædervarer til at blive producent af tilbehør og beklædning til udendørs sport. Dette blev i 1960'erne fulgt op af udviklingen og produktionen af det fuldt justerbare Classic letvægtskrampon. Produktet er stadig et af de mest succesfulde i brandets sortiment i dag. Med opfindelsen af den hule isskrue blev Salewa en international pioner inden for innovation og dermed en af de mest succesfulde leverandører inden for bjergsport.

Ørnen har siden 1979 prydet Salewa Outdoors logo og har lige siden repræsenteret brandets kvalitet og nærhed til naturen. I 1985 udviklede virksomheden nye produkter i samarbejde med Reinhold Messner, som han afprøvede på sine ekspeditioner. I 2003 udvidede den München-baserede virksomhed sit sortiment af udstyr til også at omfatte trekking- og vandrestøvler. Efter mange årtiers traditionsrig virksomhedshistorie holder mærket stadig fast ved sit mål i dag: at opleve naturen og samtidig være udstyret på den bedst mulige måde.

SALEWA SKO - FRA FUNKTIONELT TIL SMART

Det nyeste forretningssegment i den München-baserede virksomhed er udendørs fodtøj. De skelner primært mellem vandre- og trekkingsko. Der findes også specielle sko til klatring eller hurtig vandring. Vandreskoene går normalt over anklen og giver dermed bedre greb på ujævne stier. Salewa trekkingsko er til gengæld ankelhøje, men har samme komfort som vandresko. Skoene er også åndbare og vandtætte. De opfylder således alle de krav, som udendørs ture i bjergene stiller til skoene. Wildfire GTX-modellen er f.eks. en trekkingsko, der er velegnet til lette vandreture, bjergbestigning, klatring og også til fritid. Salewa har på den måde udviklet sin egen stil. De fokuserer på høj funktionalitet, men skoene er også velegnede til fritidsbrug.

VIA SKOEN TIL DET RIGTIGE UDSTYR

Salewa tilbyder ikke kun passende sko, men også dun-, softshell- og regnjakker. Disse er kendetegnet ved høje temperaturområder, åndbarhed og høj bærekomfort. Samtidig er outdoorjakkerne vand- og vindafvisende takket være den gennemprøvede GORE TEX-teknologi. På grund af den høje kvalitet i forarbejdningen af innovative og samtidig robuste materialer er tøjet særligt holdbart. For at fuldende outdoor-tøjet producerer mærket også trekking- og vandrebukser.

SALEWA OUTDOOR TØJ MED MANGE NYTTIGE FUNKTIONER

Takket være de store lommer kan mobiltelefon, tegnebog, kort eller lignende ting nemt gemmes væk. I modsætning til sportsbukser af alle slags tilbyder Salewa vandrebukser mere komfort. De er udstyret med funktionelle materialer af høj kvalitet og er derfor vand- og vindafvisende. Virksomheden bruger flere forskellige materialer til sit outdoor-tøj, f.eks. softshell, hardshell, men også tynde funktionelle stoffer, der er specielt tilpasset til forholdene i bjergene. Derfor er vandre- og trekkingbukser samt outdoorjakker og toppe specielt tilpasset brugernes særlige behov.

MELLEM HØJTEKNOLOGI OG MILJØANSVAR

Salewa-mærket lægger lige så stor vægt på miljøet i sine produkter som på sin virksomhedsfilosofi, på dyrevelfærd i valget af materialer og på produkternes miljøvenlighed. Mærket lægger stor vægt på, at dets produkter kan genbruges. Da miljøbeskyttelse og bevarelse af miljøet ligger Salewa meget på sinde, forsøger mærket at give noget tilbage til miljøet så meget som muligt. På den måde køber du ikke kun førsteklasses outdoor-tøj til dine spændende eventyr i bjergene, men bidrager også til at gøre verden lidt bedre.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.