Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
899

FRA WORKSHOPPEN TIL SKISPORT REVOLUTION

Historien om Salomon begyndte i et lille værksted. Gemt hun var i et forfaldent hus i centrum af Annecy, som ligger i de franske alper. Man kunne se de nøgne vægge, synlige fra den skåret gips. Det var 1947. De tre af dem arbejdede på værkstedet: Mor Jeanne, far og søn François Georges. De blev derefter drevet af et sæt. Georges Salomon sagde: "Jeg er fascineret af, hvad jeg vil gøre i morgen."

Du får den idé at konvertere deres maskiner: Ingen længere producere savklinger, men ski kanter af metal. De lyttede ikke til mere for violin; deres produkter bør trodser naturen, gøre dem mere overskuelige. Resultatet: i 1957 af Salomon sin første egen skibinding med navnet "Le Lift", og revolutionerede den daværende ski scene. Hun havde brug for ikke flere læderremme. Salomon skistøvler én hvilede. Et fundament for hele branchen.

POPULÆRE SALOMON SHOES MODELLER

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1947
 • Grundlægger: François Salomon
 • Headquarters: Annecy
 • Antal Medarbejdere: 2.800
 • Årsalg: EUR 800 mio
 • Websted: salomon.com
 • Sports: Vintersport, Outdoor, Løb

3 GODE BEGRUNDELSE TIL SALOMON

 • Awards: For udviklingen af ??QST 120 Pro Freeride skistøvle Salomon blev tildelt den eftertragtede ISPO Award.
 • Bevaring: boer salget skubbet per én million euro 20 procent mindre kulstof per år.
 • Fairness: Med hvert produkt, der sælges, kan kunden se den respektive miljøvenlighed.

SALOMON TILBUD - SKO & SPORTSWEAR

Fremover har Salomon udviklet sig til en af ??de førende producenter for de udendørs og vintersport. En ski binding med en åbning hæl? Ingen turde. Salomon har udviklet den. I 1972 obligationer af Salomon solgt over en million eksemplarer. Andre obligationer fulgte, der anvendes indtil nu for det lange løb, begyndte de at producere deres egne skistøvler, dine egne ski. Der automatisk tilpasses sin egen trosbekendelse: "Må ikke vente længere Nu er det tid til leg". I begyndelsen af ??1990'erne, at selskabet opdagede andre sportsgrene væk fra ski selv. Med vandresko, det franske mærke, der blev lanceret i 2001 fulgte XA sko til sporet. I mellemtiden, Salomon Sportstøj producerer og kører med stor succes såvel: disse omfatter TrailRunner, vandreture, vandre-og trekking sko og matchende sportstøj.

Trail kører og vandresko er en væsentlig del af de højteknologiske Salomon Contagrip såler fra markedet. Uanset om du ønsker at bestige bjerget i Alperne eller du tilslutter dig selv på en vandretur i skoven med naturen: med performance tøj og sko fra Salomon onlinebutik på Keller Sport Du er perfekt forberedt. Jakker og bukser fra Salomon er vind- og vandafvisende og åndbar. Lad dig ser afslappet funktionelle T-shirts og holde din krop kølig. at lade stress og hastigheden af ??hverdagen bag dig og til sidst give dig den tid udendørs, kan frit være hoved din. Upartisk lege med de regler, der var formålet med mærket.

Under den nyligt lancerede 2013 og Salomon logo re-steg med den store "S" er dette motiv forkortet til "tid til at lege". Hans ry som en pioner i alpine sport er den sportsudstyr producenten Salomon mødes ikke kun på grund af sine tidligere resultater - arbejde in-house forskningsafdeling "S / LAB" i Annecy Design Centre atleter, ingeniører og designere sammen for at nyskabelser som "S / LAB Motion Fit 360 jakke "eller nye trail løbesko såsom" S / LAB SENSE 7 "serien.

De Salomon brand sponsorer af top atleter og sponsor af større løbsarrangementer. Hertil kommer, at traditionelle selskab ekspert i funktionel og teknisk udstyr i skotøjsindustrien er. I dag atleter professionel og ekstrem sport er mere end 120 kendt for Salomon rejser, herunder gratister og skiløbere Cody Townsend (USA), Nicolas Vuiginier (Schweiz) og Alexandre Pittin (Frankrig), samt top løbere i bjerget og trail kører som Kilian Jornet (Spanien), Rickey Gates (USA) eller Ryan Sandes (Sydafrika).

SALOMON PÅ KELLER SPORTS

Hos Keller Sports finder du over 400 forskellige udvalgte sportsartikler fra Salomon i sportsområderne udendørs, vintersport og løb for mænd og kvinder.

 • Vandresko: Find nye perfekte vandrestøvler fra Salomon på nye ture. På krævende ture er mellemhøjde-modeller et godt valg, da de giver støtte og understøtter din ankel. Salomon X Ultra 3 GTX-sko, med nyskabende Salomon GORE-TEX®-ydelse, er let, vandtæt og åndbar.
 • Trekkingsko: Trekkingsko har brug for en høj, stiv skaft for et fast greb. Letvægts Salomon Sports-modeller som XA Pro3D GTX-vandresko fører dig gennem varme luftrum, og hyggeligt, varmt fodtøj beskytter og varmer dine fødder i alpine områder.
 • Udendørs bukser: Let, robust med optimal mobilitet, vandafvisende og lavet af softshell-materiale.
 • Udendørsjakker: Vandtæt, elastisk, multiple membran, vindtæt og udstyret med varmt foring.
 • Løbstøj: funktionelle skjorter, strømpebukser og shorts.
 • Skitøj: Optimeret varmeisolering, vind- og vandafvisende, med ventilationssystemer, aktiv fugtighedsstyring gennem AdvancedSkin ActiveDry-teknologi - til skijakker og skibukser.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.