Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
321

SAUCONY: KØRER, RULLER, MOON WALKING

Kutztown, Pennsylvania, USA, hvor i atmosfæren af ??østkysten, hvor tidligt afgjort tyske indvandrere, flyder også floden Saucony Creek. Hurtigt, 17 miles lang, krystalklart. Passer til en Fabrik afviklet på dens bredder i 1898 ned for særligt hastigheden bør være en elementær følgesvend: Saucony, opkaldt efter floden og nu en verdenskendt og værdsat af løbe eller producent af løbesko. De fire ambitiøse forretningsfolk William Donnoyer, Thomas Levan, Walter Snyder og Benjamin Reider navngivet deres Saucony sko Manufacturing Company med god grund efter floden: Oversat fra sproget i det amerikanske indfødte folk ordet "Saucon" så meget som "hurtigt strømmende flod ".

Forårsaget spin den voksende begejstring havde været manden til at køre. Ved OL i Athen i 1896, maraton tog sig af begejstring, et år senere, den stadig legendariske Boston Marathon fik sin debut. Selve fødslen af ??høj kvalitet løbesko producent var, men fusionen med Saucony skofabrik Abrahams Hyde i 1968. Hyde havde først gjort hyttesko, og senere rullende og bowling sko og militær støvler til den amerikanske hær. Verdensomspændende opmærksomhed, men Hyde havde fået af en meget speciel begivenhed: Astronaut Neil Armstrong havde indgået 1963 i Hyde sko blev den første mand på månen. En historisk begivenhed og en masse produktion ekspertise, der er kommet siden fusionen med navnet Saucony tilsluttet.

DEN INSIDER TIP FOR WORLDWIDE HIP BRAND

Sammenlægningen af ??de to skoproducenter skal snart bærer frugt: Saucony forårsagede en sensation, da dens produkter ved et amerikansk magasin med "Best Quality Award" blev tildelt (1977). Starten på en succeshistorie uden lige. I slutningen af ??1970'erne brød ud en hidtil uset hype om at køre i hele verden. Mange mennesker opdagede jogging og dens sundhedsmæssige fordele som en fritidsaktivitet i sig selv. Mere og mere trænet hårdt selv at deltage i prestigefyldte konkurrencer.

Saucony fra så skrev til flag, til at levere kun det bedste for dette hastigt voksende kundekreds. I 1980'erne, Saucony var uundværlig fra gaderne og skotskternet spor i verden og sportsfolk opnået stor succes i sofistikeret fodtøj brand: 1983 Rod Dixon fortsatte med at tidligere legendariske mål slutspurt i New York Marathon, da han og Saucony løbesko på fødderne hans frontmand kun 400 meter for at overhale forsiden af ??linjen og spurtede til sejr. I dag, har mærket med den eponyme floden i logoet mere end etableret.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1898
 • Grundlægger: William Donnoyer, Thomas Levan, Walter Snyder og Benjamin Reider
 • Headquarters: Waltham, USA
 • Antal Medarbejdere: 4,000 (Saucony Moderselskab Wolverine Worldwide)
 • Årsalg: omkring 600 millioner euro
 • Websted: saucony.com
 • Sports: Løb

3 GODE BEGRUNDELSE TIL SAUCONY

 • Awards: Saucony sko har allerede vundet flere priser: The Best Kvalitetspris 1977 var kun starten på yderligere priser.
 • Teknologi: Saucony sæt tekniske standarder: Flere innovative teknologier tjente konkurrencen som model.
 • Design: Saucony overbevist af farverige, usædvanlige designs som man skiller sig ud, selv i et bymiljø.

LØBESKO AF SAUCONY AT KELLER SPORTS

Du er på udkig efter høj kvalitet og oven i købet til at sende mine løbesko? Så du vil blive overrasket over det store udvalg af Saucony produkter, som Keller Sports tilbud, helt sikkert finde: Vi venter med alle Saucony løbesko til mænd og kvinder og for alle underlag på. For ambitiøse amatør løbere og løbere, der kan lide at prøve på stier eller fra de asfaltveje for fagfolk, der holder næste hurtigste tid i en prestigefyldt maraton i øjet.

Fra tid vinder af det amerikanske selskab, til "Kinvara" exceptionelt designet "Switchback ISO" vi har alt på lager. Og mens den tidligere model til at behage ved særlig god dæmpning og smidighed kender Switchback ISO-apparater som en anden hud over foden og går om aftenen uden problemer som en trendy livsstil model ved.

SAUCONY: MELLEM PRISVINDERNE VINDERE

Som en særlig nyskabende model af selskabets historie Saucony er den "Trainer 80" gælder. Saucony fjerner så den første gang mere stive materialer såsom karton fra sålen og syede den øvre direkte til mellemsålen. Resultatet: En yderst let, komfortabel og på toppen af ??anti-udskridning sko. Den innovative fremstillingsproces af amerikanerne hurtigt fundet efterlignere, sat standarden for løbesko med lav vægt. Saucony fortsat til i dag tendenser og er kendetegnet ved farverige og moderne design, kvalitetsmaterialer og innovative teknologier. Hvad enten stående ved den såkaldte Power Grid dæmpning i hælen og den innovative ProLock snøring eller ISOFIT, til optimal pasform.

VARIGHEDEN AF ??SPORT IN DNA

"En god dag er, når Saucony, hvor vi kan køre. Det er en stor dag, når vi inspieren nogen anden op at køre." , Den selvudråbte manifest er således løbesko specialist fra Saucony Creek. For at tiltrække så mange mennesker som muligt til at køre, er det ikke efterlade Saucony men med prægnante ord. Producenten tager - nu også i Tyskland - og oftere som sponsor på vigtige løbsarrangementer på. For Challenge Roth, verdens opmærksomhed Triathlon i Franken, Saucony indført sin egen model sko siden, og siden 2013 har virksomheden sponsorerer også den populære selskab køre B2Run.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.