• 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

NÅ NYE TOPHASTIGHEDER MED SAUCONY LØBESKO.

Saucony løbesko er værdsat over hele verden for deres særligt omfattende udvalg af avancerede præstationsmodeller. Premium løbeskoene fra Saucony scorer altid med optimal komfort under løb og oven i købet med deres super cool look. Den minimale vægt på disse åndbare løbesko er særlig fordelagtig. Overmaterialet er normalt FORMFIT-konstruktionen - et næsten sømløst og højt udviklet mesh med 3D-printet struktur på strategisk vigtige områder, hvorved skoene passer som en handske og føles lette som en fjer. De stabiliserende overlays på Saucony løbeskoene giver fremragende støtte og et ekstremt sporty look.

Saucony løbesko er især kendt for de konstante forbedringer af de mest populære modeller som "Ride", "Kinvara" og "Triumph". Der tilføjes hele tiden nye funktioner til de nye versioner. Som det absolutte flagskib inden for løb lancerede mærket "Endorphin" med integreret carbonplade i tre forskellige versioner. Her beviser Saucony løbeskoene, at du også kan gå ekstremt hurtigt med en dæmpet sko uden at miste den naturlige løbefornemmelse. Dette er muligt takket være den ultralette PWRRUN-dæmpning, som gør det muligt at opnå en energieffektivitet i nye dimensioner. Trætheden bliver således bevidst bremset, så det føles lettere at løbe i topfart, og målstregen nærmer sig hurtigere.

I øvrigt: Hvis du leder efter en dynamisk løbesko til eventyr uden for asfalterede veje og stier, kan du også finde den hos Saucony - f.eks. med "Peregrin". Stærkt profilerede ydersåler giver dig perfekt greb selv i vanskeligt terræn. Og takket være den integrerede GORE-TEX-membran i det robuste overmateriale er denne trail løbesko ikke kun vandtæt, men også åndbar. Med Saucony løbesko er du altid et skridt foran!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.