Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
2148

SAYSKY: DEN STIGENDE STJERNE

Du skal bare have et kig på Lars C. Pedersens kast Instagram profil til at indse, hvad en stor passion for sporten, anvendt den unge mand. Billeder, der viser ham på windsurfing, svømning, løb, kravle gennem mudder, typisk for hans foder. Pedersen er hjernen bag SAYSKY, en frisk etiket fra København, som har specialiseret sig i en særlig, fancy løbetøj. Ideen til at starte sit eget sportstøj selskab, men blev næret af utilfredshed. Utilfredshed med til grundlæggelsen af ??hans selskab på markedet funktionelle tøj til Lars' lidenskab, triathlon.

Kun funktionelle, produkterne var - men det modsatte af trendy. Pedersen søgte fra så bagefter at designe mode, sport ved folk både for at udøve aktiviteter kan bæres såvel som den afslappede spadseretur gennem København. 2013 grundlagde han derfor SAYSKY. Siden begyndelsen af ??slående stjerne for som et varemærke tøj mærke - og med god grund. Logoet skal formidle: Alle er en stjerne. Derfor støbt Pedersen for første fotooptagelse, som blev gennemført af det anerkendte fotograf Bjarke Johansen, også ikke professionelle modeller, men folk fra gaden.

SAYSKY PRODUKTER: LØBENDE FORBEDRINGER TAKKET VÆRE FAGLIGT INPUT

Pedersen har samlet omkring ham ambitiøse mennesker til forhånd til virksomheden. Især arbejder med professionelle atleter som triatlet Sif Bendix Madsen, maratonløber Michael Jeppsen eller det tyske langdistanceløber Phillip Baar kommer nye artikler SAYSKI fordel. I produktudvikling, så en konstant udveksling finder sted til artiklen for at blive forbedret ved indgangen af ??fagfolk ..

Danskerne bruger i fremstillingen af ??sin sportstøj også kun materialer af høj kvalitet og er afhængige af dygtige design og bymæssige farver. Således SAYSKY kombinerer kvalitet og moderne stil til at skabe en unik faglig brand, men også kommer ideel til brug hver dag. Af denne grund, AYSKY 2016 og den eftertragtede ISPO Brand New Award sikret i kategorien "athleisure"

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 2013
 • Grundlægger: Lars C. Pedersen
 • Headquarters: København, Danmark
 • Antal Medarbejdere: K. A.
 • Årsalg: K. A.
 • Websted: saysky.dk
 • Sports: Løb

3 GODE BEGRUNDELSE TIL SAYSKY

 • Awards: SAYSKY produkter vandt i 2016 den prestigefyldte ISPO Award i kategorien "athleisure".
 • Faglige Input: Det tætte samarbejde med fagfolk sikrer en løbende udvikling af produkterne.
 • Design: SAYSKY produkter er afhængige af enkle, moderne design - typisk skandinavisk!

DEN SAYSKY OPBEVARES VED KELLER SPORT

Hos Keller Sport kan du finde den bedste Prosdukte af SAYSKY online: Vores SAYSKY Store har et stort udvalg af funktionelle kører tøj det danske brand. Og alligevel ikke kun kører entusiaster i SAYSKY Sale få deres penge, men også dem, der er bare på udkig efter en stilfuld t-shirt. Så du kan finde os som din personlige SAYSKY handlende såsom Wolf Pack langærmet. En fremstillet specielt til den kolde årstid brik, at du, takket være brugen af ??opvarmning merinould ikke lade dig ned, selv under ugunstige forhold.

Perfekt kombineret er det SAYSKY kører skjorter eller langærmet med en af ??de mange løbende jakker af premium brand, de Keller Sports har også i sit repertoire. På varme dage, du er afhængige af din træning tøj på den anden side forhindres lugt og trækker sved hurtigt til ydersiden. Også her SAYSKY tilbud perfekt matchende produkter som lyse skjorter eller tank toppe for mænd og kvinder. Og hvis du er "topløs" er allerede godt rustet, men stadig på udkig efter en funktionel og komfortabel løbebukser? Intet problem - i SAYSKY Opbevares ved Keller Sports du vil finde det.

SAYSKY: KÆRLIGHEDEN TIL AT KØRE SAMFUND

"Alle ansigter og hastigheder er velkommen", skrev SAYSKY når det kæmpede sammen Kør i München for hans får. Danskerne viste så igen på deres egen, at alle er lige meget hvor magtfulde registreret i samfundet. SAYSKY ser sig selv som en kørende familie, hver af fancy sporten skal være en del af fællesskabet. Danskerne støtter også en række run-fællesskaber, der forår op rundt om i verden fra jorden i mange år. For eksempel bør de bende junkier fra Amsterdam eller Hamburg Tide Runners nævnes her.

SAYSKY: DEN BEDSTE MATERIALER TIL DEN BEDST MULIGE RUN

SAYSKY har ambitioner om at producere produkter af høj kvalitet, der genererer den respektive runner eller løbere den bedst mulige ydelse. Derfor danskerne bruge sammen moderne syntetiske fibre og naturlige materialer såsom merinould. Med Merino Tech serien, for eksempel sætte SAYSKY nye standarder. Den værdifulde råvare har specifikt at tilbyde nogle fordele: garanteret på vinterdage merinould, at kroppens varme lagret mens fugt absorberes. Så du godt forberedt på den kolde årstid. Men selv om sommeren ved, hvordan man overbevise merinould virker som en åndbar og lugt-resistent materiale. Det er specielt udviklet til triathlon og kører tøj SAYSKY ydeevne fiber til den perfekte klimakomfort i varme temperaturer oplevet i den løbende scene meget populære.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.