Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
896

SCARPA: AN INSIDE TIP BLIVER WORLD BUSINESS

Herren Rupert Edward Cecil Guinness, velbeslåede irske forretningsmand, der levede i den italienske Asolo, erkendte tidligt, at i denne region syntes talentfulde Schuster. For at samle den ekstraordinære evner af håndværkerne, han grundlagde i 1938, Società Calzaturieri Asolani Riuniti Pedemontana Anonima, der passende er fremstillet form, hvorfra forkortelsen Scarpa. Det italienske ord for sko. Fire år senere fandt Luigi Parisotto på Scarpa en læreplads. Sammen med sine brødre Francesco og Antonio af italienerne, men søgte at få mere. Den Parisotto familie ønskede at bygge deres egen virksomhed. I 1956 tog trioen over selskabet Scarpa endelig.

17 Master Cobbler bygget fra nu 50 til 60 Scarpa sko om dagen. Selskabet gjorde hurtigt et navn for sig selv med bjergbestigere i området og kort bør opnå anerkendelse ud over grænserne i Veneto tilføjelse. En amerikansk købmand fra Boston blev opmærksom på Scarpa i 1965 og begyndte at eksportere skoene udlandet. Der Også de nød på grund af deres imponerende pasform meget populære. En milepæl for selskabet. Snart 60 procent af indtægterne gennem forsendelse af produkter i alle lande. Scarpa solgt fra Europa til Amerika, fra Mellemøsten til Oceanien - mest værdsatte klatrere og udendørs venner den enorme kvalitet og perfekt håndværk af Scarpa sko.

SCARPA STORE: INGEN STED ER FOR LANGT VÆK

men Parisotto familien hvilede på ingen måde indflydelse på succes. De gjorde af med deres specialister fra at producere stadigt bedre sko og åbne op især andre sportsgrene udover vandreture. Den såkaldte rally båd eksempel for alpint skiløb, blev en permanent hit. Scarpa også udviklet specielle sko til sne og fjeldture i de mest ekstreme vejrforhold. Her modellen Grinta blomstrede andet. Den blev båret af de bedste klatrere i verden, selv i Himalaya eller Nordpolen ekspeditioner.

Trin for trin trængt Scarpa med sine produkter i de mest afsidesliggende steder i verden fra hvad passer perfekt til den nuværende motto af virksomheden: "Ingen sted er for langt væk." I 1980'erne, da de udendørs eksperter også sikret i skiløb sensation. Med Terminator boot italienerne bedøvet med en ny funktion. så de skabte den første gang en skistøvle, som blev fremstillet af kunststof.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1938
 • Grundlægger: Herren Rupert Edward Cecil Guinness
 • Headquarters: Asolo (Italien)
 • Antal Medarbejdere: Omkring 800
 • Årsalg: omkring 100 millioner euro
 • Websted: scarpa-schuhe.de
 • Sports: Outdoor, Vintersport

3 GODE BEGRUNDELSE TIL SCARPA

 • Awards: Den multi-funktionelle sko Ribelle Tech OD ISPO Product of the Year i udendørs.
 • Egen Produktion: Scarpa fortsætter med at producere i Italien for at sikre beskyttelsen af ??knowhow.
 • Til Hobby & Professionel Sport: Med vandrestøvler Scarpa er altid en pioner, datoen med den patenterede Sockfit teknik beviser.

SCARPA SKO MED KELLER SPORTS

I Scarpa butik på KELLER SPORTS kan du finde et bredt udvalg af trekking, vandreture og fritid sko og touring sko til mænd og kvinder. Skoene i den traditionelle italienske selskab ikke kun give den bedste kvalitet til din næste tur i bjergene eller på din næste Abestecher til den stejle væg. Scarpa tilbud har deres moderigtigt design. Så du ikke kun med livsstil sko af Scarpa på vejen og i bymiljøet en god figur og er altid godt klædt og en reel blikfang.

SCARPA ER PÅ BJERGET OG DEN STEJLE WALL HOME

Scarpa tæller i dag den mest kendte producenter til bjergbestigning, klatring og ski touring sko. Derfor italienerne har en række kendte atleter kan se frem til at konkurrere under deres flag. Verdensklasse bjergrytter og -Alpine Runner sværge på grund af den usædvanlige pasform om Scarpa sko. Du kan sætte dig dermed også på den ekspertise, som disse fagfolk forlade når du har fat i din lokale sko shopping til Scarpa sko. Skoene er lavet af en høj kvalitet kombination af læder og innnovativer eneste teknologi, der løfter en særlig lang holdbarhed. For et stort udvalg af Scarpa salg Keller Sports.

THE SOCKFIT TECHNOLOGY: SÅDAN EN ANDEN HUD

Italienerne er mere end 80 år om at give deres kunder med de bedste sko med hensyn til kvalitet og komfort. Scarpa blev senest patenteret oprindelse fra deres eget hjem Sockfit teknologi. Denne konstruktion af elastisk S-Tech væv Schoeller smigrede foden som en anden hud, hvilket sikrer en optimal pasform af skoen. De vandresko leveres og, selvfølgelig, en åndbar vandtæt GoreTex membran. Så er du altid tør mund hjem. Uanset hvor dårlig vejrforholdene kan være.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.