Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

SCHÖFFEL PRODUKTER - SENSE AF UDENDØRS

Hubert Schöffel fulgte i 1983 sit instinkt. Folk ville allerede have det, han havde planlagt for dem. Som efterkommer af virksomhedens grundlægger Georg Schöffel var sikkert. Så han beordrede svejsning kapacitet til 24.000 jakker. At absolut ingen ordre var modtaget, var han ligeglad. Schöffel betroede sin idé. Og vandt. Blot timer efter partner GORE TEX® havde skiftet sin avis kampagne, blev det første parti af Schöffel Berganoraks allerede udsolgt. Her, kvaliteten jakke, der den vandafvisende, vindtæt membran. Sammen Schöffel og GORE TEX® lavet i de følgende år på mod topmødet.

Lang udendørs og skitøj uden de to store spillere i branchen er svært at forestille sig - hvad firmaets grundlægger Georg Schöffel i 1804 sandsynligvis optrådte helt væk. at tænke på højteknologisk overtøj, ville have været på det tidspunkt formentlig stadig en smule for meget forlangt. Alligevel havde Georg Schöffel derefter placeret i Schwabmünchen det grundlag, at Hubert Schöffel var næsten 200 år senere stole på sine instinkter. Som Schöffel forhandler sokker, strømper, Schwäbische spidse hætter og nightcaps var, han grundlagde sin familievirksomhed, en af ??de mest kendte mærker i den udendørs industrien i dag i Schwabmünchen.

FAMILIE TRADITION OG INNOVATION VÆRKSTED

Fra flyvende handel en tøjforretning, bukserne, vandreture tøj og endelig så unik jethose blev udviklet. Gennem årtier, Schöffel opfundet påny, udvidet, arbejder støt på nye innovationer. Denne konstante tilbage. Til denne dag. Peter Schöffel nu allerede den syvende generation fører familievirksomheden. Virksomheden er baseret? Selvfølgelig stadig i Schwabmünchen. Schöffel ikke kun opfundet jethose, og vendte i begyndelsen med GORE TEX® sammen, men hele tiden søger efter innovationer til sin udendørs i dag tøj. Vigtigt er frem for alt: kunden.

Branden du gerne vil give præcis det udstyr, du har brug for dine udendørs sysler - hvad enten til vandreture eller skiløb. Schöffel beskytter dig mod vind, regn og alligevel giver dig den bevægelsesfrihed, som du har brug for den nødvendige dosis af handling. Til gengæld eller selskab med innovative teknologier såsom GORE TEX Windstopper® serveret. Opladning i naturen, uden at skulle tænke på de frygtsomme elementer. Til dette har virksomheden bygger på enkle, stilfulde design, der gør lige så god på bjerget og i byen. Schöffel kan athleisure.

PÅ ET HURTIGT BLIK

  • Grundlagt: 1804

  • Grundlægger: Georg Schöffel

  • Headquarters: Schwabmünchen

  • Antal Medarbejdere: 220

  • Årsalg: omkring 100 millioner euro

  • Websted: schoeffel.com

  • Sports: Vintersport, Outdoor

3 GODE BEGRUNDELSE TIL SCHÖFFEL

  • Fairness: Schöffel selskab kontrollerer et medlem af Fair Wear Foundation, arbejdsforhold.

  • Bevaring: Schöffel er forpligtet til bæredygtig produktion og siden 2013 Partner i blåt skilt.

  • Lang Levetid: Schöffel producerer høj kvalitet - men det virker brudt, ordne det den Schöffel Factory.

SCHÖFFEL TILBUD PÅ KELLER SPORTS

Som en af ??de mest kendte premium brands i den udendørs verden, hvid Schöffel hvad du har brug for dine eventyr i tætte skove, bugtende stier og endeløse hvide skråninger. Her, funktionen jakke med vandtæt GORE-TEX® membran, hvor hyggelig fleece og jakker med isolerende Primaloft eller varm ned. Også softshell Equipment har Schöffel i porteføljen - og Keller Sports så godt. I vores online shop du klæde dig selv til vandreture eller ski tour komplet med Schöffel højteknologiske jakker, bukser, veste og -shirts og har for vind og vejr derefter kun et venligt smil om.

SCHÖFFEL - INPUT DIREKTE FRA STJERNERNE I SKISZENE

Ikke år, men årtier Schöffel allerede rejser i den udendørs verden. Selvfølgelig kunne den traditionelle familie nu hvile på sine oplevelser, påstand om, at du ved, hvad der gør din udendørs oplevelse rundt. Kunne. Fordi Schöffel ikke kun fungerer uophørligt for hans ski tøj med top atleter sammen. Fagfolk giver permanent fra deres vurderinger, Schöffel reagerede. Mærket udstyrer siden 2009 det østrigske skiforbund, og nogle af de bedste skiløbere i verden som Marcel Hirscher eller Ricarda Haaser fra. Fremtrædende input fra hvilket vil gavne alt for dig.

SCHÖFFEL ER SPONSOR & PARTNER DEN STORE TID

Som samarbejdspartner for det østrigske Ski Schöffel opgraderet siden 2009 fra de alpine sportshold i Alpe republik med fritids- og racing dragter. Den østrigske Olympiske Komité, at selskabet som officiel partner alle på Winter Games atleter, der deltager det rette udstyr. Blandt andet den ekstreme bjergbestiger Gerlinde Kaltenbrunner og Ralf Dujmovits stole på udstyr af deres sponsorer Schoffel. Med udendørs Dog Defy ikke kun fagfolk til vejret. For alle andre vintersportfans de premium brand tilbyder præcis det rigtige.

VENTURI BY SCHÖFFEL: MERE END VANDFAST

Med Venturi Schöffel har skabt et mesterværk af udendørs tøj. Optimale egenskaber garanterer dig maksimal fleksibilitet: Den specielt udviklede sig fra en membran familie kombineret med forskellige ydre stof kvaliteter er Venturi produkter vind- og vandtæt. Vanddamp imidlertid membranen er permeabel, hvilket gør udendørs beklædning af Schöffel åndbart. Den fremragende greb giver blød fornemmelse, selv med robuste regnfrakker. Alt efter behov trelags Schöffel behandler en di- eller laminat i venturien linje. I vurderingen af ??de tekniske karakteristika, virksomheden skaber i sagens natur en høj standard, vandtæt VENTURI produkter holder en vandsøjle på mindst 10.000 mm stativ.

DETALJEREDE SENSE MØDER FOR FAIRNESS

Schöffel søger bredden og er nu hjemme over hele verden. Ikke desto mindre kan du altid forblive tro mod dens rødder - og ikke kun fordi firmaets hovedkvarter stadig er på det sted, hvor alt engang begyndte: Schwabmünchen er centrum af Schöffel-universet. Et center, hvor stadig skræddersy er trænet og hele kollektionen er udviklet. High-tech møder opmærksomhed på detaljer, men det er ikke nok. Som medlem af Fair Wear Foundation er Schöffel også forpligtet til retfærdige arbejdsforhold som Bluesign-systempartner for en bæredygtig produktion af sine tekstiler.

JEG ER UDE. MED MAD I BERGEN

I Schöffels onlinebutik i Keller Sports finder du en lang række udendørs modeprodukter fra Schöffel-mærket til mænd og kvinder. Etiketten producerer udetøj, der holder dig ude og rundt hele året rundt. Sortimentet inkluderer funktionelle skjorter og jakker, flerlags udendørs jakker og dunjakker. Skibukser og jakker afslutter produktporteføljen. Hvis du ikke går på ski, holder de funktionelle udendørsbukser dig varm i andre sportsgrene på benene. Hybride jakker og vinterparker findes også i produktsortimentet. De mange farver og design gør det nemt for dig at finde det perfekte produkt - så kom ud!