Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

MERE INNOVATION, MERE HANDLING

Cykling, skiløb, vintersport og motocross - sikret i alle disse sportsgrene innovationer grundlagt i den amerikanske virksomhed Scott Sports tekniske revolutioner. Uanset om skistave fra aluminium med hvilket firma grundlægger Ed Scott 1958 glemme de tidligere anvendte materialer bambus og stål fremstillet, de første beskyttelsesbriller til motocross ryttere i 1970, eller de første aerodynamiske håndtag til racercykler fra 1989 - milepæle som disse bane virksomhedens historie Scott.

SUCCES ER IKKE NOGEN TILFÆLDIGHED PRODUCT

Ud over alle nyskabelser udviklet Scott mellemtiden leichtesten støvler på markedet og udvidet parallelt sin produktportefølje kontinuerligt: ??Ski hjelme og beskyttelsesbriller, funktionel ski, løb og cykling, sportssko og tasker og rygsække - i øjeblikket selv dem med lavine airbag for omfattende skiture. Hvad mere er, produktionen af ??mountainbikes og racercykler oprettet fra midten af ??1980'erne yderligere potentiale for innovation for etableret i Schweiz siden 1978 sportstøj producent. Så i 1991 udviklet "Unishock" -Federgabel hjulpet de amerikanske Ruthie Matthes til verden titel på en mountainbike.

Kun et år senere, Scott var at bringe verdens første "fuldt", så en fuldt affjedret mountainbike, på markedet, endnu en gang sat en standard for fremtidens cykling. Disse dynamikker afspejler også den nuværende logo af virksomhedens modsiger, at alle produkter fra producenten pryder siden 2010,: Den stiliserede og en downhill rute svarer til "S" er lig hastighed og teknisk know-how symboliserer. Den mission i selskabet forblev i de seneste seks årtier, dog uændret: Scott ønsker alle atleter med sin innovative styrke og de anvendte og meget høj kvalitet materialer muliggøre en bedre ydeevne. De største menneskelige resultater er endelig ikke et produkt af tilfældigheder, men en velfortjent resultat af hårdt arbejde i øjnene af virksomheden.

PÅ ET HURTIGT BLIK

  • Grundlagt: 1958

  • Grundlægger: Ed Scott

  • Headquarters: Givisiez (Schweiz)

  • Antal Medarbejdere: Mere End 600

  • Årsalg: Mere end 400 millioner euro

  • Websted: scott-sports.com

  • Sports: Cykel, Vintersport, Løb

3 GODE BEGRUNDELSE TIL SCOTT

  • Teknologi: Udviklingen af ??Scott sat i de sportsgrene har altid været standarder.

  • Faglige Input: For alle produkter Scott kan trække på ekspertise fra mange professionelle sportsfolk.

  • Fairness: Scott støtter organisationer, der fremmer bæredygtig deltagelse i cykling og udvikle sig.

SCOTT AT KELLER SPORTS

Hos Keller Sport har vi fokus på den tekniske funktion af tøj og Scott fokuserer vores indsats på de områder af skiløb, løb og cykling. I tøj af primært testet af sporty design og den evigt trendy farver Scott Du punk, som du gør en god figur i bymiljøet. Vores tilbud er afsluttet af Scott ski og cykelhjelme, cykelsko, handsker, forskellige sportsgrene briller og sport rygsække og beskyttere for sporten af ??mountainbike. Og selvfølgelig ski poler Scott i vores sortiment må ikke mangle - så endelig succeshistorien af ??virksomheden i Sun Valley Idaho endda begyndt.

PROFESSIONELLE I BRUG I SCOTT SPORTS

picks Selvfølgelig Scott for produkttest og lang frem til viden om erfarne fagfolk i produktudvikling tilbage. var særlig imponerende Tour de France sejr ved US cyklist Greg LeMond i 1989 - med kun otte sekunder foran den knappeste af hele tiden. I den afsluttende enkeltstart kunne han bruge de første aerodynamiske styret fra Scott de nødvendige sekunder ud drev til sejr over hans rival Laurent Fignon. Men selv i dag, atleter og virksomheder stadig befrugte hinanden.

Så Scott racercykler og tøj af atleter i vores egen professionelle racing team "Mitchelton Scott" testes under konkurrencevilkår og udvikles. På cykel sektor bjerget Scott er også afhængig udtalelse fra mange top atleter og også understøtter forskellige ungdomsprojekter for talentfulde unge bilister. Internationale freeridere og freestylere er involveret i udviklingen af ??skiudstyr og også den ekstreme eventyrer Mike Horn bygger otte tusind Heritage skråninger og Antarktis krydsninger på den funktionelle tøj af Scott, der kan modstå selv de mest ekstreme forhold.

INGEN GENVEJE - THE SCOTT FILOSOFI

Med sloganet "Ingen genveje" bringer Scott Sports hans filosofi udtrykt: konsekvent og uden kompromis til altid at gøre, hvad virksomheden anser for at være det eneste rigtige. Uanset om produktdesign, strategiske ledelse af handling eller passion for sporten selv - denne Ånd ønsker Scott legemliggøre hver dag i alle detaljer.