• 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

SERGIO TACCHINI - SPORT MØDER ITALIENSK MODEDESIGN

I 1959 spillede Sergio Tacchini for første gang for det italienske udvalgte hold i Davis Cup. I 1960 blev han italiensk mester efter at have besejret Nicola Pietrangoli i finalen. Med Nicola Pietrangoli som partner vandt han yderligere to italienske titler i double. Indtil afslutningen af sin aktive karriere i tennis deltog han i alt syv gange i Davis Cup-slutrunderne. Hans egentlige opstigning til ikonstatus begyndte dog først bagefter. Allerede inden han trak sig tilbage som professionel spiller, grundlagde han et modefirma. Oprindeligt kaldte han det Sandys, men snart blev sports- og designermoden solgt under det berømte navn fra virksomhedens leder. I 1970'erne lykkedes det Sergio Tacchini-mærket at bringe lidt af den italienske modestils glitter og glamour ind i den hidtil ret monokrome hvide tennisverden. Især modet til at indføre nye farver må tilskrives mærket. En lang række store tennispersonligheder og spillere på verdensranglisten har haft sponsoraftaler, herunder Martina Hingis, Gabriela Sabatini, John McEnroe, Pete Sampras og Novak Djokovic.

TIP: Find nedsatte varer fra SERGIO TACCHINI i brand outlet: SERGIO TACCHINI SALE

SERGIO TACCHINI - MELLEM PROFESSIONEL SPORT OG MODERNE STREETWEAR

Sergio Tacchini specialiserede sig ikke kun i tennistøj, men signede også forskellige andre atleter som Formel 1-køreren Ayrton Senna, den professionelle skiløber Marc Giradelli og golfspilleren Ian Woosnam. Desuden bygger modebutikkens præsentation bro mellem en producent af sportstøj og et designermærke. Ud over tøj tilbyder virksomheden også parfumer og tilbehør. Mærket har også mange T-shirts, poloshirts, jakker, shorts og træningsdragter i sit sortiment, som europæerne gerne bruger i fritiden, ikke kun til sport, men også i byen eller på stranden. Du kan bestille forskellige trøjer, shorts og kasketter fra Novak Djokovic-sortimentet her i vores Keller Sports online shop. Et must-have for alle sportslige typer, der elsker farvekombinationer af rød, blå og hvid. Med hensyn til kvalitet er tennistøjet på niveau med andre topmodeller inden for funktionstøj. Tennislinjens præstationsstof giver en behagelig fornemmelse, er åndbart og giver pålidelig UV-beskyttelse. Se selv, og bestil dit high-end tennisudstyr til lave priser i Keller Sports online butik.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.