• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

SHIMANO: FRA TO MÆND TIL WORKSHOPLEDER

1921 selskab med Shozaburo Shimano under navnet Shimano Tekkojo (Shimano Iron Works) i Sakai blev etableret. Sammen repareret med en ven Shozaburo første cykler og senere, friløbsnav med en lånt drejebænk selv siden. Grundlægger Shimano tid allerede store. "Jeg ønsker at nå at Shimano produkter, det bedste er i regionen, og senere i Japan og derefter i hele verden," sigende sagde han engang. Så i det mindste legenden. I årenes løb mere og mere krystalliseret ud, at grundlæggeren på den bedste måde var at opfylde hans store drøm.

Globalisering ven Shozaburo anvender i dag sammen med grundlæggerne af Toyota, Honda og Panasonic af flagskibet i den japanske økonomiske mirakel. I 1956, Shimano foran den første innovative bagskifter. Men den helt store gennembrud kom med den såkaldte Dura-Ace gruppe, en komponent gruppe for professionelle racing hjul, hvis enestående teknologi bruges stadig som grundlag. Mens mange producenter i begyndelsen af ??1980'erne gik glip af bommen rundt om bjerget, eller simpelthen ikke turde tilgang til den komplicerede teknologi, Shimano skubbet dristigt i de niche i og vokse. Næppe nogen ved, at innovation af virksomheden, men har endnu en gang: Shimano begyndte i 1970 med produktion af fiskehjul og fiskestænger. I dag er en sjettedel af omsætningen af ??branden cirka genereret med fiskeprodukter.

SHIMANO: HØJ KVALITET OG STOR PÅLIDELIGHED

Ikke kun slutbrugeren klar over den høje kvalitet af Shimano produkter, herunder cykel forhandlere rundt om i verden sætter pris på pålideligheden af ??den japanske. Dette skyldes den høje tilgængelighed af reservedele og mangfoldighed. Shimano cykel gør det muligt for producenterne at bygge pålidelige hjul for hver pris segmentet. At Shimano har etableret en sådan uden fortilfælde i markedet skyldes primært de oversøiske affinitet Shimano familien.

I USA, de ansvarlige absorberet de vigtigste tendenser cykel og tog dem til Japan, hvor den set blev straks omsat til produkter. "The Ten-Speed ??Circuit her er den absolutte hammer, vil alle amerikanere har det. Ride produktionen høj," anerkendt Shozaburos søn tidligt 1970'erne, da en af ??hans ture. Resultatet: Salget i USA tredoblet i løbet af kort tid. I mellemtiden kan Shimano sine produkter i 13 fabrikker producerer.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1921
 • Grundlægger: Shozaburo Shimano
 • Headquarters: Sakai, Japan
 • Antal Medarbejdere: 13.000
 • Årsalg: omkring 2 milliarder euro
 • Websted: shimano.com/en/
 • Sports: Cykel

3 GODE BEGRUNDELSE TIL SHIMANO

 • Teknologi: Kun Shimano har været i stand til at kombinere individuelle komponenter i et komplekst system.
 • Til Hobby & Professionel Sport: Shimano tilbyder de rigtige cykel sko til både professionelle og amatør cyklister.
 • Faglige Input: Shimano arbejder med udviklingen af ??nye produkter i tæt samarbejde med professionelle cykelryttere.

SHIMANO IN KELLER SPORTS

Shimano har gjort ikke alene med sin høje kvalitet "hardware" et navn, men også giver ekstra høj kvalitet cykel tilbehør. I Shimano Opbevares ved Keller Sport kan du finde et bredt udvalg af cykelsko for road cyklister og mountainbikere. Shimano sko er særligt imponerende med deres pasform, lette vægt, optimal pedal kompatibilitet og høj modstand. Få med Shimano E-SHRP5W unisex en absolut Road Shoe-juvel af japanerne. Du er kær i skoven i stedet for på vejen og leder efter den rigtige sko? Intet problem, i dette tilfælde du Keller Sports tilbyder de rigtige muligheder i Shimano butikken. Gå desuden i Shimano Sale Keller Sports til. Der er mange Shimano cykel sko til meget attraktive priser.

SHIMANO NOED GODT AF BIKE BOOM

Mens stigninger i de seneste år, drøftede de miljømæssige konsekvenser af biler, skibe og fly, oplevede cyklen sin anden fjeder, især i Europa. Gode ??nyheder for Shimano. Fordel japanerne i bakgear, naturligvis, at i mange menneskers miljøbevidsthed er blevet skærpet, og mange forandringer af denne grund på cyklen. Det var også godt Shimano Chief Financial Officer Yoshihiro Hirata. "Hjulet har i samfundet en højere profil end nogensinde før," afslørede han i et interview med WirtschaftsWoche.

"Bevidstheden sundhed øger også som bekymring for miljøet. Men ikke USA eller hjemlandet Japan er de største købere. Shimano gør størstedelen af ??sit salg i Europa." Den japanske brug en cykel kun som en kort-distance transport, amerikanere næsten udelukkende af sport motiver, "siger EU chef Frank Peiffer og skubber til:" Men europæerne vil cykle på enhver lejlighed ".

SHIMANO CYKELSKO BESTIKKELSE TEST

Magasiner såsom mountainbike eller Rennrad test cykel sko regelmæssigt. Produkterne fra Shimano afskåret traditionelt fremragende. Modellen Shimano SH-ME501 for eksempel, som du kan finde i Shimano Store på Keller Sport, blev for nylig tildelt af MountainBike med en samlet score på "meget god". Det redaktionelle var især tydeligt fra komfort i MTB sko ophidset og også understreget farten egenskaber og den innovative lukning. Andre modeller ved dog, at overbevise. "En god investering," står der på SH-XM7. "Sidder ved indsættelse tid meget komfortabel og viser sig i udvidet test for at være ekstremt robust." Biker hjerte, hvad vil du have?

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.