Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
2115

SIDI - TRADITION MØDER INNOVATION

Dino Signori er hjernen bag brandet SIDI (afledt af de respektive første stavelser i hans sidste og fornavn). I 1960, italienerne, de første skridt vovede som iværksætter. Han åbnede i sit hjem et lille værksted i den første var produktionen af ??vandrestøvler i fokus. I ti år produceret Signori og hans personale sko til bjergsport. Så hans passion for motorcykler fået overtaget. Udover sko specialiserede til cykling SIDI er også på motorcykel sko - produceret siden da kvalitet støvler til motoriseret on- og off-road eventyr.

Takket være den enorme viden, som Signori tilegnet over årtier, SIDI er nu en af ??de førende på markedet i disse segmenter. Den konstante drev: at drage fordel af den store erfaring at opfylde kravene i tidsånden. Derfor er innovation team af SIDI forskning urokkelige. Altid på udkig efter den højeste kvalitet materiale og den bedst mulige pasform sine cykelsko - være at miste fokus på altid været klassiske design uden.

SIDI - STYRKE OG FLEKSIBILITET

SIDI allerede gjort sit navn end du lægger bogstaveligt talt stadig i sin vorden. Word spredes hurtigt, at absolutte fagfolk i denne lille fabrik er på arbejde. Ægte håndværkere, der stræber efter at bringe den højeste kvalitet ved fødderne af deres klienter. 14 år efter grundlæggelsen af ??den nydesignede logo af brand bør bidrage til yderligere momentum. Det er meningen, at symbolisere, hvor der SIDI er: styrke og smidighed. For at sikre særpræg, har den enkle bogstaver indarbejdet en rotgehaltenes pinion gear og forsynet med en italiensk flag.

En kvalitetsmærke for alle SIDI artiklen. For at understøtte de høje standarder for brand, Signori besluttet at fortsætte med at gøre sine produkter producerer udelukkende i Italien. Resultatet: SIDI produkter cyklus til verden. Branden udviklede sig til en reel global aktør i cykelsko.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1960
 • Grundlægger: Dino Signori
 • Headquarters: Maser, Italien
 • Antal Medarbejdere: 60
 • Årsalg: omkring 23 millioner euro
 • Websted: sidi.com
 • Sports: Cykel

3 GODE BEGRUNDELSE TIL SIDI

 • Egen Produktion: SIDI giver sin høje kvalitet cykelsko udelukkende siden i Italien.
 • Awards: 2017 SIDI udvalgt af Gran Fondo Magazine "Best Brand" inden for Racing Sko.
 • Til Hobby & Professionel Sport: Talrige topatleter slid SIDI sko og rekreative cyklister er afhængige af deres høje kvalitet.

SIDI SHOP AT KELLER SPORTS

Uanset om du amatør cyklister, ambitiøse Durchstarter eller professionel er: SIDI giver for hver type cyklist høj krævende cykel sko. I SIDI Opbevares ved Keller Sport kan du finde de bedste modeller, hvor sikkert det er også for dig lige der. Alle SIDI SIDI elementer i vores butik, hvad enten racercykel eller alle hjul sko, lavet af de bedste materialer og finish af høj kvalitet. Den Politex anvendte materiale er ikke kun miljøvenlige, men også rive og strække resistente. Den ekstremt stabil CARBON COMPOSITE sål vidne til den enorme kvalitet SIDI artiklen. Selvfølgelig også give andre udviklinger af italienerne som TECNO-3 SYSTEM perfekt komfort for cykelsko.

understøttes af alle den innovative Verschlusstechiken hvori Velcro, spænder eller TECNO 3 anvendes roterende lukke til en perfekt pasform. Alle disse kan tilpasses optimalt til under kørsel på trykpunkter, så det kan omsættes direkte i kapløbet. For at bruge alle disse innovative teknologier i vores SIDI salg For eksempel i de "Genius" modeller for mænd og kvinder. Men med hensyn til design, italienerne ved, ikke så nemt lidt før: Bare bedst sælgende "Alba", en rigtig all-rounder af vores SIDI tilbud, kommer med en stærk karakter layout og farven klassikere sort og hvid derfor.

TOUR-DE-FRANCE CHAMPS FOR CYKLISTER HOBBY FOR ALLE

De bedste atleter i verden kan ikke tage fejl. Flere af de absolutte elite cykelryttere stole på kvaliteten fodtøj fra Italien. Chris Froome, for eksempel i sin fire-tiden Tour de France-vinder, kørte hans prestigefyldte sejre i SIDI sko. Men du er nødt til at være en potentiel Tour de France-, Giro d'Italia-eller mountainbike XC mester til at beslutte dig for SIDI. SIDI tilbyder dig en stilfuldt designet vifte af produkter og tilbud med deres teknisk hohgezüchteten sko den perfekte symbiose mellem rytter og pedaler. Den bedste del: den indbyggede sko sliddele let kan udskiftes. Uanset hvilken kvalitet sko SIDI Du har så beslutte, én ting er sikkert: Du bærer en let, stabil og åndbar sko og kan fokusere dig om det væsentlige. Den hurtige tur på vejen.

SIDI PRODUKTER - OPLEVE NOGET SÆRLIGT

SIDI skaber sine produkter meget speciel, nemlig en ægte cykeloplevelse: I Road område, du altid klogt med top sælger model Genius 7. Stedsegrønne venter på med tørre, miljøvenligt produceret øvre. Skoen er overbevisende tilsætning med sin kulfiberforstærket nylon sål og en behagelig justerbart spænde. For begyndere SIDI har den perfekte ledsager i butikken: Den tilgængelige Alba, for mænd og kvinder, giver det bedst mulige greb og leveres med en aftagelig plastik hæl i hælen området, derfor. Ligesom hinanden tekniske detaljer i de artikler i vores butik SIDI afviger, en ting er altid til stede: den højeste kvalitet håndværk og den italienske passion, som individet i en hvilken som helst sko SIDI smittet.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.