Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
905

FRA NEDERLAG TIL SUCCES

Robert Greenberg var ikke fremmed, end han til i 1992 besluttet at gå nye veje og etablere Skechers: Amerikanerne havde forladt sit præg allerede i sportsudstyr producent LA Gear, der specielt havde dedikeret til atletisk produkter til damer. Efter virksomheden har oplevet en enorm vækst i løbet af få år har virksomheden styrtede pludseligt og Robert og hans søn Michael, som også var ansat der, blev vist døren. Greenberg smedet i det følgende år til at designe sig selv og etablere sine egne produkter på sport sko markedet for planen.

Her ville være skarp sans for hvad teenagere & unge på det tidspunkt ville, kan ikke være bedre: En helt at moderne, hofte og producerer fed fritidssko. Hvor tæt Greenberg på forkant var, viste det sig meget snart. Især Skechers model "Chrome Dome", en sko med en solid, chunky sål for mænd og kvinder, der minder om den berømte Converse Chucks grund af sin hvide kasket, blev en flerårig favorit. Den "Chrome Dome" nydt blomstrede især i grunge scene stor popularitet, begyndelsen af ??1990'erne, og takket være bands som Nirvana og Pearl Jam.

SKECHERS - DET FORFREMMET FRA AMERICA

Men Greenberg tænkte større. gøre sko til oprørsk teenager var faktisk charmerende og styrket kendskabet til selskabet i den scene, men Skechers forblev i begyndelsen, men mere af en niche mærke. Grundlægger Greenberg ønskede at bringe ud over sin livsstil og en performance udvalg på markedet, som har specialiseret sig i innovative og især komfortable walking sko til sundhed og modebevidste sportsfolk. Hans ambitiøse projekt: Den globale spiller Nike, Reebok og Adidas angribe. En første utopisk vision, der er blevet virkelighed. I USA, Skechers er den tredje største sports sko producent og har en portefølje på mere end 3.000 modeller til mænd, kvinder og børn. Stor berømmelse ud over grænserne i Amerika også fået virksomheden primært på grund af sin spektakulære design. Når du tænker på Skechers har de farverige, undertiden freaky sko med den karakteristiske sort "S" i tankerne automatisk.

Måske er det derfor Skechers har angrebet Nike med en fed og meget ironisk reklame med sin seneste markedsføringskampagne de gigantiske sport. Med sloganet "Blew Just It" Skechers vendte halv-side reklamer i Wall Street Journal og New York Times - og spillede med displayet på eksploderede Nike sneaker basketball stjerne Zion Williamson. Hovedemnet var en hvid par kondisko, hvor den ydre overflade blev fuldstændig revet åben på den venstre sko. "Skechers Vi vil ikke delt på dig" Underneath var indskriften - som kan oversættes som: 'Vi vil ikke adskille os fra dig' Reaktioner på nettet til var anderledes, mange brugere ser kampagnen med humor, kommenterede eller delt posten.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1992
 • Grundlægger: Robert Greenberg
 • Headquarters: Manhattan Beach, Californien
 • Antal Medarbejdere: Mere End 12.000
 • Årsalg: Mere end 4,5 milliarder euro
 • Websted: skechers.com
 • Sports: Løb, Fitness

3 GODE BEGRUNDELSE TIL SKECHERS

 • Awards: Flere Skechers blev navngivet af magasinet "Footwear Plus" Company of the Year.
 • Faglige Input: MEB Keflezighi - vinder af Boston Marathon - stoler Performance linje fra Skechers.
 • Design: Skechers sko er kendt for deres fødsel i tillæg til høj kvalitet stilfuldt design.

SKECHERS AT KELLER SPORTS

Dine fødder vil have sofistikeret design og bedst mulig kvalitet? Så Keller Sports har de perfekte Skechers for dig! Keller Sports tilbyder dig en bred vifte af Skechers ydeevne sko. Uanset om du er på udkig løbesko eller løbesko, på Keller Sports Du vil helt sikkert finde det. For eksempel kan du bruge Go linje, som kommer i mange variationer og usædvanlige farver, alle vil løbe en reel oplevelse og du endda fange øjet på ruten Kør.

SKECHERS - TILBUD TIL VELGØRENHED

Michael Greenberg, søn af grundlæggeren og nu formand for selskabet, engageret i den seneste tid, flere gange til velgørende formål. 2015 virksomheden doneret mere end 100.000 par sko til jordskælvsofrene i Nepal og om køb af modellen BIR en vis mængde automatisk går til trængende mennesker - eller dyr: I årevis Greenberg understøtter "Best Friends Animal Society" projekt, som hjælper hunde og katte at redde dem fra eutanasi.

Ved hjælp af Skechers for eksempel, blev oprettet i New York en adoption center for dyr. Intet under stjerner, der også og starletter gerne arbejde med Skechers og dukke op igen og igen i stilfulde sneakers af californierne. Disse omfatter ikke kun Vanessa Hudgens og Camilla Cabello også sport giganter som tidligere NFL quarterback Tony Romo eller baseball legende David Ortiz.

GEH RUN! I DINE SKECHERS

Du leder efter kvalitets løbesko til din næste runde af runde eller uddannelse sko til din næste rejse til gymnastik. Så er du på Skechers til det rette sted: De mange modeller af Gowalk- og Gorun serien imponerer med deres åndbare "Luftkølet Memory Foam" eneste indsats og den bekvemme Skech-strik Mech. Desuden er dine knæ godt beskyttet af den innovative støddæmpning løbesko.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.