Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
2348

ALLE TVIVL DEFIANCE - HJELME OG SKI BESKYTTELSESBRILLER SLOKKER

Det startede som en revolution i miniature. Fokus var kun på vintersport på solbriller, på det nordlige Italien og dens skisportssteder. Bevidst holdt Slokker sin første kollektion i 1995 små til derefter udvikle skridt for skridt, sin egen udvikling, især fremme vintersport briller. Dette blev efterfulgt af tonede dobbelte ruder, så i 1999 i samarbejde med en producent af Varese skibriller og med det revolutionen. Pludselig blev de briller ikke længere kun tonet, pludselig raffineret polarisering og udsigten gennem brillerne.

Den nye teknologi gav Slokker indtræden i den kollektive bevidsthed - og udvidet ilden. Først i form af portefølje, så geografisk. Ved første hjelm vejen fulgt af Østrig. Katapult plads finish. I løbet af de næste par år fulgt Innovation på innovation. Især Slokker udvidet sin skihjelm 2009 af en visir. Tvivl ledsaget skridt, men tav hurtigt. Ideen arbejdede og pustet en intern innovation løb. Parallel tog beskyttelsesbriller og -Helm stigende niveauer af udvikling og Slokker endelige exit ud af de små.

SLOKKER PRODUKTER: DUET AF ITALIENSK DESIGN OG TEKNOLOGI

Italiensk design som en optisk finjustering for højteknologiske materialer. Til denne duet Slokker emner produceret i omkring 25 år. I mellemtiden forsyner ilden ved siden af ??hjelme, ski og solbriller og hatte, solcreme og tilbehør. Vigtigt: nye teknologier. Så fyre deres klare-hjulet udviklet af polycarbonat, som sikrer, at selv om natten den bedste udsigt.

The Double Lens på sin side har et ventilationssystem, der forhindrer tildugning, medens Slokker produkter med Glacier decentreret Linser er både brudsikre og absorbere UV-stråler helt. Så du har på bjerget, på skråningerne som på turen til enhver tid den bedste udsigt. Alle af hensyn til ideen om enhed. På grund af samspillet mellem beskyttelsesbriller og hjelm Du er nødt til dig efter besøger Slokker handlende ikke at tænke. Du har vælger en hjelm med visir, visuel og hovedbeskyttelse formular en optimal samarbejder enhed.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1995
 • Grundlægger: -
 • Headquarters: Bolzano, Italien
 • Antal Medarbejdere: K. A.
 • Årsalg: K. A.
 • Websted: slokker.it/de
 • Sports: Vintersport

3 GODE BEGRUNDELSE TIL SLOKKER

 • Teknologi: De photchromatischen objektiver fra Slokker justeres automatisk til skiftende lysforhold.
 • Design: Slokkers symbiose mellem hjelm og visir er næsten enestående i skiløb.
 • Lang Levetid: Slokker linser er fremstillet af polycarbonat er derfor særligt robust og ridsefri.

SLOKKER OPBEVARES VED KELLER SPORT

Din stor fordel, når Slokker salg: Den Brand tilbyder dig så mange linser ideer, at du altid får den rigtige grundlag for en klar opfattelse. For eksempel de Polar4 løsninger består af brand af 4-lags filtre. Dette til gengæld hjælper til at filtrere diffust lys og forøgelse kontrast. Er du jævnligt i åben landevej, er der også ridsefast glas.

De er ubrydelig og ridsefast, tåge op fra ikke og har vand. Hos Keller Sports Du får alle disse premium produkter ved Slokker online. I vores Slokker Store kan du finde innovative løsninger roret i det italienske mærke herunder visir og forskellige linse teknologier. Både kvinder og mænd.

KLAR VISION OG INTENST BLIK OM VINTEREN OG PÅ VEJEN

På bjerget. På cyklen. Slokker er i færd sikrer den bedste visning og intensiv beskyttelse. Lige til ski eller snowboard Du vil nyde godt af de smarte løsninger på det italienske mærke. De hjelm systemer beskytter dig i tilfælde af et fald, mens de specielle hjul sikrer, at du altid har sporet, sporet foran dig skarpt øje. Så du undgå forhindringer dygtigt og hjælper med at fjerne, at Slokker hjelm sine evner på prøve skal give.

SLOKKER ARTIKEL: LINSER, DER TILPASSER SIG LYSFORHOLD

Slokker produkter er baseret på to unikke funktioner. Her visirer, der er præcist indarbejdet i hjelmene af branden. Der, deres linser. Især de fotokromiske modeller nyde en særlig rolle. Fordi du tilpasse sig de lysforhold og UV-stråler. Når det bliver lysere, disken utydelige. Retur lysintensiteten, disken er imod den klarere. Så enhver tid har du en klar opfattelse. Især Slokker linser er lavet af polycarbonat og er både robuste og ufølsomt over for dug eller vand.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.