• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

SMARTWOOL: PIONEER IN SOCKS MERINOULD

Fremkomsten af ??Smartwool sprang fra en simpel ønske. En gruppe af skiinstruktører til Peter og Patty Duke fra New England ville bare ophold på pisterne længere uden at få kolde fødder. Selvfølgelig var der dengang normale sokker, men denne filt af mange udendørs entusiaster som alt for hårdt, skratter og ubehageligt. Løsningen blev fundet i en opdagelse i udlandet: ulden af ??Merino får fra New Zealand og Australien.

Denne naturlige fibre, hvilket er meget finere end et menneskehår, viste overvældende Features: Merino uld er yderst behagelige at have på, åndbar og kan 30 procent af sin egen vægt rekord end vand i dampform og forelægger udefra - uden vasketøjet føles våd. Beklædningsgenstande fremstillet af merinould ikke klæber til kroppen fundet er antistatisk og accepterer købet mindre støv end syntetiske fibre. Desuden ulden er lugtresistent og hjælper med at regulere kropstemperaturen. Ikke underligt da, at er Smartwool (grundlagt i 1994 i Steamboat Springs og siden da er placeret på den vestlige skråninger af Rocky Mountains i Colorado) for merinould besluttet. Mere end det, ilden var stadig verdens første selskab, der gjorde alle produkter af merinould - og revolutionerede de udendørs sportsgrene.

SMARTWOOL - FRA TOP TIL TÅ

At sokker fra Smartwool simpelthen hører til de bedste, der findes på markedet, som allerede er certificeret i de første to år efter grundlæggelsen to "Redaktørens Choice Awards" fra kendte udendørs magasiner. Dette markerede gennembruddet for den daværende spirende virksomhed, der blev overtaget af Timberland Company af 2005. Siden da har Smartwool kollektionen vokset støt. Lang Foruden de prisbelønnede strømper talrige ydeevne tøj produceres. Målgruppen er dem, der bevæger sig meget rundt udendørs og ønsker at være klædt varmt. Sortimentet omfatter termoundertøj, funktionelle skjorter, pyjamas, trøjer, handsker, pandebånd, udendørs jakker, fleece tøj, bukser, shorts og leggings - alt fra merino uld.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1994
 • Grundlægger: Peter og Patty Duke
 • Headquarters: Steamboat Springs, Colorado
 • Antal Medarbejdere: Over 100
 • Årsalg: K. A.
 • Websted: smartwool.com
 • Sports: Outdoor, Løb, Vintersport

3 GODE BEGRUNDELSE TIL SMARTWOOL

 • Awards: Smartwool produkter har vundet adskillige priser.
 • Lang Levetid: Nye teknologier gør det muligt Smartwool sokker, der holder mere end 1.000 miles i brug.
 • Bevaring: Smartwool samarbejder med New Zealand Merino Company for bæredygtig uldproduktion

SMARTWOOL AT KELLER SPORTS

Merinould nok, er der også på Keller Sport: I vores butik kan du finde et bredt udvalg af Smartwool produkter online. For ivrig løber, for eksempel, var ph.d.-run serie - bestående af løbe bukser, skjorter og andre produkter Smartwool - udviklet. De ekstremt fine merino blandet stof væger fugt væk fra huden og tørrer hurtigt. Desuden yderligere Mesh for optimal luftcirkulation. Varme kan bedre flygte og dermed Du vil gavne uddannelsen af ??det glædeligt køle af til slitage. De inkorporerede polyesterfibre giver øget holdbarhed og make takket være den lette stræk egenskab af alle dine bevægelser.

Selvfølgelig har vi i vores butik Smartwool de legendariske Udendørs medium besætning sokker til mænd og kvinder i vores sortiment. Stor pasform, komfort og holdbarhed mødes her i et stilfuldt sok. En elastisk indsats garanterer også fremragende svangstøtte. De flade tå sømme forhindrer i kombination med en speciel polstring blå mærker og blærer. Hvad gør anstrengt fod mere? Blandt vores Smartwool tilbud i selve butikken også finde forskellige base-lag til øvre og nedre krop, undertøj og diverse skjorter.

1.000 MILES I EN SOK SMARTWOOL

Bag de smarte funktioner i Smartwool produkter stukket adskillige teknologiske resultater. Fordi altid været innovation er meget vigtig for Smartwool. Så stak alene i ph.d. Pro linje mere end to års udviklingsarbejde. Målet var at udvikle de mest resistente sokker, der nogensinde. For disse "Shred Shield" teknologi, virksomheden arbejdede med Ultra Runner Seth Swanson til lang levetid i tå området til test under ekstreme forhold, og dermed løbende at forbedre. Små nyskabelser sikres ved udgangen af ??denne Swanson var i stand til at gå 1000 miles - det samme par sokker. Teknologien er nu inkluderet i alle Ultralight strømper fra Smartwool.

SMARTWOOL FREMFOERT OM BÆREDYGTIG MILJØFORVALTNING

På trods af den konstante udvikling af produkter, Smartwool forsøgte at holde den økologiske fodaftryk så lille som muligt, og fortsætte med at reducere. Til dette har virksomheden opretholder et tæt partnerskab med New Zealand Merino selskabet siden 2010. Dette giver den forarbejdede merinould til rådighed, og garanterer en omhyggelig og bæredygtig udnyttelse af miljøet, mennesker og dyr. Ulden kan derved spores tilbage til deres fremstillingsproces. Så Smartwool kan garantere sine kunder, at på gårdene af hans uld producenter dyr helt forfærdelige praksis er forbudt. Herunder den sædvanlige "mulesing" falder for eksempel hvor unge Merino lam-små stykker af hud er skåret fra anus område for at forhindre et muligt angreb af spyfluer. En praksis, hvorfra Smartwool udtrykkeligt distancerer.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.