• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

SMITH OPTICS: SKIBRILLENREVOLUTION SPECIALTANDLÆGE

Øjnene var til Dr. Bob Smith i dagligdags situationer snarere sjælden i fokus. Odontologer behandle kæben linje. Opgørelsen af ??arbejdsliv var så logisk som let. Opstegne Dr. Men Smith sine ski, skiftede fokus. Dårlig sigtbarhed skal ikke for tidligt opsige ikke længere konstant dugget linserne i hans briller sit skiløb dage. Så helligede sig til specialtandlæge området omkring øjnene og præsenterede 1965 den første goggle udstyret med en forseglet termisk linse og åndbar, entlüftendem skum.

En forsmag. For helligede sig med disse briller som grundlag Dr. Smith fra slutningen af 1960'erne med en enestående udsigt over detaljerne i innovation for udendørs sport. Han skabte sit eget mærke, Smith Optics produkter kom til at revolutionere oplevelsen på bjerget, på pisterne og på vejen. Stor løfte. Stor innovation. Faktisk branden skabte-tåge skibriller helt ny, integreret dem i deres egne avancerede hjelme og opvokset her, hele ventilation til et nyt niveau.

SMITH OPTICS: BEDRE UDSEENDE OG MERE INTENSIV BESKYTTELSE

Smith Optics produkter er der til din oplevelse i sneen på vejen og i vandet, ikke kun at berige. De presser dig, du åbner op for nye muligheder, samtidig med at holde naturen i tankerne. Derfor præsenterede mærket den ene side, den mest miljøvenlige briller i verden, revolutionerede teknologier såsom ChromaPopTM anden side polariserede linser. Smith Optics produkter tjente til brand som bøjler på vej til en af ??de vigtigste drivkræfter for innovation i branchen. Virksomheden banebrydende og produkt-portefølje var relativt hurtigt ikke kun ski beskyttelsesbriller sammen. Solbriller blev også tilsættes, såsom hjelme til skråninger og cyklen.

Mens aldrig Smith Optics forstår sine individuelle artikler som en sammenhængende enhed. Men jo mere de samarbejder mere effektivt til at skubbe og beskytte dig. Derfor, ilden, for eksempel udviklet sin unikke AirEvac ventilationssystem, som er både glas og hjelm inkluderet. For korrekt produkt gør MIPS, en hjelm teknologi, der reducerer virkningerne af rotationskræfter på virkningen. Samtidig Smith Optics hjelme absorbere anslagskræfter effektivt og dermed beskytte dit hoved både skiløb og snowboarding samt ture på cykel.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1965
 • Grundlægger: Dr. Bob Smith
 • Headquarters: Portland, Oregon
 • Antal Medarbejdere: 140
 • Årsalg: omkring 70 millioner euro
 • Websted: smithoptics.com
 • Sports: Vintersport, Cykel

3 GODE BEGRUNDELSE TIL SMITH

 • Teknologi: Smith Optics 'MIPS-teknologien beskytter også hovedet fra roterende påvirkninger.
 • Design: Hjelme og -Brillen er konstrueret sådan, at de danner en velfungerende enhed.
 • Bevaring: Smith Optics bragte det største udvalg af miljøvenlige skibriller på markedet.

BESKYTTELSESBRILLER OG HJELME SMITH OPTICS SHOP PÅ KELLER SPORT

at presse dine skibriller, selvfølgelig ikke. Meget svag, bør de sidde, samtidig med at en optimal synlighed og beskytte dine øjne. Præcis spørge Smith Optics produkter sikkert. Takket være deres Responsive-fit system, Goggles affyre dit ansigt passer nøjagtigt til konturerne. Forskelligt formede linser absorberer lys og sikre et klart overblik. Derudover er der den Fox-X linser absorberer fugt og distribuere det over et stort område. Denne proces forhindrer dine briller dugger. Og permanent, fordi teknologien ikke er anvendt, men fast indarbejdet i linsen.

De hjelme af branddragter du bruge Boa-Fit systemet igen præcis på dit hoved og derefter nyde fordelene ved high-end ventilation. Security giver ud over den MIPS-teknologien også Smith Optics 'Koroyd. Tak samtidigt kontraktive i strejker cylindre absorberer stød mere effektivt end andre designs, giver også forbedre ventilationen og sparer stadig vinde vægt. Den Koroyd teknologi, du får både ski samt cykelhjelme af branden - og mange andre produkter af Smith Optics online på Keller Sports. I vores Smith Optics Store kan du finde både skibriller og ski og cykelhjelme af branden. Både kvinder og mænd.

SMITH OPTICS - BEDSTE VISNING OG BEDSTE BESKYTTELSE

Du kan i løbet af kampesten og buede stier topmøde drev, tegne endeløse linjer i uberørt pulver eller rulle ned bjergpas - i SMITH OPITCS Sale du kan finde på noget tidspunkt den rigtige følgesvend for mere sikkerhed og et klart udsyn. Ilden vil støtte dig i hver adrenalinpumpende tur i naturen og gør forskning til intensiv, praktisk og professionel. Fordi Smith Optics får input fra både cykel og ski og snowboard fagfolk, før det gør klar til vejen til Smith Optics distributører af sine produkter. Så freeskier Silvia Bertagna tæller lige så meget et hold som mountainbikere Board rederen eller den tidligere X Games sølvmedaljevinder i halfpipe Elena Højde.

TEKNOLOGI MED PERSPEKTIV - TRE LINSE FORMER FOR DEN BEDSTE UDSIGT

I Smith Optics du vælge mellem tre forskellige linse design: Konisk varianter, hvor linsen tilspidses indefra og udefter at rette det indfaldende lys stråler, således at en endnu bedre udsigt. på den anden side cylindriske linser bøjes omkring den horisontale akse, mens sfæriske modeller både den horisontale og til den lodrette akse beskriver en bue. Det sikrer en høj grad af klart vejr, også bærekomfort og forhindrer dug.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.