• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

SOREL SKO - WORK SOM TESTET SKO

Måske vi alle stræber. Og hvordan perfekt, der rent faktisk lyder. At vi ikke kun arbejde. Derhjemme, på arbejdet, i sport. Men vi mener, at det også indebærer en vis stil: ikke højt og ubehagelig, men afslappet og selvsikker. Det er netop den tilgang af Sorel. Funktionalitet og stil, mener Sorel er intet, der skal udelukkes. For dem, selv noget, der forårsagede hinanden. Det er det credo Sorel siden dens begyndelse. Siden 1962, det fylder selskab med livet. Resultatet er Sorel i Canada, blev de første sko lavet til skovarbejdere.

Stærke mænd, der ønskede at beskytte deres fødder på våde kolde dage i efteråret og i den frysende kulde af den canadiske vintermåneder. Hvor er en sko hårdere hævdede? De Sorel støvler afholdt takket være perfekt håndværk. Mens lumberjacks fik en sko, der lige så betaget over sin funktion ved stil. Den Sorel har banet vejen for senere. Ud af skoven, ind i byen.

SOREL: STILFULDT OG FUNKTIONELT

Sorel har ikke glemt sin oprindelse. Selv i dag, hendes sko er ekstremt vejrbestandigt, robust og optimalt behandlet. I de klassiske modeller er sømmene svejst mellemtiden. Gennem læderet ikke en dråbe vand trænger. Sande klassikere, tidløst og stilfuldt, berige din garderobe. Men Sorel lever ikke af fortiden. Mærket kommer med tiden. Den blanding af dagens samling er unik. De grove lace-up støvler. Den dristige design. Den stilfulde båd. Hvorvidt Instagram eller tidsskrift: Eksperterne er enige om, at du står med skoene af Sorel på højre side.

Sorel sko imponere med deres potentiale. Du kan se på dem tilfældigt i byen. Og lige som du er beskyttet, når du er i den store udendørs under de mest ugunstige forhold på vejen. Årsagen er, at mange af de modeller har en Filt mellemsål. Det isolerer kulden og holde fødderne varme og tørre. Og ydersålen: Den består af vulkaniseret gummi. Med det kan du ikke Slither ud. Med begge ben på jorden. Funktionel og med stil.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1962
 • Grundlægger: Arthur Ratz Kaufmann
 • Headquarters: Portland, Oregon (USA)
 • Antal Medarbejdere: K. A.
 • Årsalg: 228,8 millioner dollars
 • Websted: sorelfootwear.de
 • Sports: Outdoor

3 GODE BEGRUNDELSE TIL SOREL

 • Bevaring: Sorel er en del af standarderne for Manufacturing Practices. Det lægger vægt på bæredygtig produktion.
 • Awards: 2018 Sorel Kinetic Sneak vandt Shape Sneaker Award i kategorien Bedste Gåture Sko.
 • Lang Levetid: Sorel bruger kun de bedste materialer til sine sko - lang levetid bliver en standard.

SOREL TILBUD PÅ KELLER SPORTS

KELLER SPORTS tilbyder et udvalg af vinter sko og støvler fra Sorel. For eksempel Rensdyr Kvinder er vinter sko. Han er blevet kopieret mange gange, han var aldrig nået. Det er vandtæt kult støvler fra Sorel. Forseglede sømme, aftagelig termo plus indendørs støvler lavet af filt - det holder dig varm og tør i de døde af vinteren. Samme overlegne kvalitetsegenskaber gælder for 1964 Pac Nylon for mænd. Men de andre præmie vinterstøvler, vi tilbyder på Keller Sports i Sorel Sale skal gemme sig bag noget eller nogen. Og slet ikke har til hensigt dårligt vejr angst.

SOREL SKO: BARE ROLIG DIRTY AT VÆRE

Sorel skriver om sig selv: "Vores sko er for dem, der ikke er bange for, at deres sko er også tidspunkter beskidt." Skoene med al slags vejr garanti, isbjørnen logo show under de mest vanskelige forhold, som faktisk sætter alt under sin stilfulde beklædning. De robuste materialer og den perfekte finish betaler nemlig hvis og helt ud - eventyrere og udendørs venner til at takke dem. Men Sorel støvler er også tænkt på dem, for den nye generation, der ikke er bange for at gøre deres egen måde at gå. at være kreativ, for at skabe noget ud af ingenting. "Ingen skal være berømt Vær dig selv, og du vil være fint." - siger Sorel.

SOREL SOCIALE ANSVAR: THE HERPROJECT

Men virksomheden ikke kun tror på styrken af ??den enkelte, men også til Fællesskabets. dens betydning og ansvar for at komme til, da et globalt succesfuld virksomhed. Så Sorel engageret netop i de samfund, hvor produktionsfaciliteterne partnere opererer. Her Sorel er hjulpet til sæt HERproject siden i 2009. En langsigtet projekt for velfærd arbejdere i leverandørvirksomheder. Det har til formål i livet for kvinder gennem arbejdspladsen programmer med adgang til uddannelse sundhed og positiv forandring.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.