Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
1127

SPYDER SKI MODE: INSPIRATION FRA RACE CIRKUS

David L. Jacobs er en gæv af den amerikanske vintersport scene - allerede 13, kørte han sin første skiløb. Med selskabernes lang Jacobs Ski Boots Inc. " og "Hot Gear" havde Jacobs havde erfaring i udvikling, fremstilling og salg af skistøvler og ski tøj kan opnå. øget interesse for skitøj, da han udtalte i 1971, at der var bare lidt valg inden for børnetøj, og tøjet så grå og kedelig.

Jacobs besluttet at bringe sin egen erfaring til at stå på ski slid at rejse til et nyt niveau. Know-how i vintersport havde han givet sin egen ski racing erfaring som canadisk Downhill Champion (1957) og hans arbejde som cheftræner for den canadiske Alpine Ski Team. Hurtigt succesen var en: De øvre dele af Jacobs' nydannede selskab solgte så godt, at lidt senere fulgt bukser. En særlig skibukser gav navnet på det nye selskab: En blå bukser med gule puder i knæet til hoften. kaldes af mange skiløbere "spider Bukser". Selvom David Jacobs edderkopper ikke kunne lide, lånte han ståhej, "y" af Ferrari Spyder og døbte hans firma "Spyder".

Spyder udvidet sin portefølje til at stå på ski, race bukser, polstrede toppe, solbriller og ski racing tilbehør. Artikler blev bortvist to år fortsætter fra David Jacobs' køkken. Med SpeedWyre udviklet Spyder i 1994 udviklet en teknologi til racing dragter, der skal reducere træk med 40 procent. USA ski racer, der udstyrer mærket siden 1989, takkede lignende. Det regnede medaljer - til det internationale skiforbund, FIS, SpeedWyre 1997 forbud. Teknologien gør det muligt for atleter simpelthen for stor en fordel, er det sagt. Midten af ??2000'erne Spyder blev solgt til den amerikanske Authentic Brands Group LLC, som blandt andet Marilyn Monroe, Elvis Presley og Michael Jackson markedet. (Kilde: Canadisk Ski Hall of Fame & Museum, "David L Jacobs")

SPYDER TILBYDER MERE END SKI JAKKER OG SKIBUKSER

overbevise Spyder ski jakker og ski bukser ikke kun af fremragende materialeegenskaber og funktioner - de skitøj scorer foruden iøjnefaldende design og sporty udseende. Det karakteristiske logo med edderkoppen, som er en fremtrædende plads på jakker og bukser, er mottoet for den amerikanske Skibekleidungsherstellers: "Lev livet Fast." Spyder skitøj er let genkendelig med det meste monokrome stilarter, der er krydses af farverige, nogle lyse elementer. Samlinger af kvinders skitøj, er der ofte forbundet med store former, optimistiske neonfarver og fashionable nedskæringer. Den Spyder herretøj syntes en smule mere støjsvage og mindre iøjnefaldende. Extensible og høj kvalitet blandet stof af polyamid, nylon og spandex med særlige flad-lock sømme sikrer sig Spyder skitøj der perfekt overensstemmelse med din krop.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1978
 • Grundlægger: David L. Jacobs
 • Headquarters: Boulder, USA
 • Antal Medarbejdere: 150
 • Årsalg: omkring 4 millioner euro
 • Websted: spyder.com
 • Sports: Vintersport

3 GODE BEGRUNDELSE TIL SPYDER

 • Bevaring: Spyders hovedkvarter i Boulder bruger 100 procent vindenergi. For at spare papir, sports brand distribuerer sine kataloger udelukkende via internettet. Ud Spyder ser på mulighederne for at spare energi i produktionsprocessen og bruge genbrugsmaterialer.
 • Teknologi: Spyders kunstværker-line er specielt designet til høj ydeevne. Hold dig tør og den naturlige bevægelse af atleter tilpasse sig. Desuden er de materialer, designet til direkte fugt til ydersiden henholdsvis holde.
 • Faglige Input: Spyder produkter kommer fra ski racing og selv i dag er der stadig dybt rodfæstet. Ud over at stå på ski stjerne Julia Mancuso, sports brand Spyder udstyrer de skiløbere Steven Nyman, Julian Carr og hele ski hold af det amerikanske landshold tøj.

SPYDER TILBYDER MERE END SKI JAKKER & PANTS

 • Kvalitet Gore-Tex stof: åndbar vandtæt stof
 • Vandtæt AquaGuard® forreste lynlåse
 • Miljøvenlige, holdbare, PFCec-fri, vandafvisende overflade imprægnering (DWR)
 • Svejsede, vandtæt sømme og sømme
 • Design med reflekterende detaljer for bedre synlighed
 • Underarm ventilation til at reducere transpiration
 • Aftagelig hætte og hjelm-kompatibel
 • Aftagelig sne nederdel
 • 3M Thinsulate, varmeisolering ved patenteret mikrofiber ikke-vævet stof
 • Komfortabel montering stretch indre manchetter
 • Integreret linse rengøring klud til klar vision

MED ATLETER END BLÅSTEMPLING

For at sikre, at du virkelig er pakket kun i den fineste stof, Spyder fungerer den udendørs verden med nogle af de mest prestigefyldte og bedste materiale tinkerers. GORE-TEX® sikrer åndbarhed, vil beskytte dig mod vind og regn. Primaloft efterligner ned, er stadig i bedre form og isolerede du effektivt mod kulden. pakket ind i Spyder du ikke længere, fremkalder så selv tætteste sne og vind intensivster som en overlegen smil.

For at sikre, at det forbliver sådan, ilden arbejder med internationale top atleter, der kører produkterne igen og igen i de hårdeste betingelser. US ski stjerne Julia Mancuso er også en del af Spyder hold som freeridere Owen Leeper, gratis Skierin Amie Engerbreston eller ekstrem skiløber Chris Davenport. Din fordel. Med Spyder få dig fra atleter abgenickte udendørs beklædning skiture eller dag på pisterne - såsom den nye Spyder Tordrillo ski jakke. Selv de unge opgraderet mærket af jer. I omkring David Jacobs kunne være "endnu mere" have betydet.

DIN SPYDER OUTFIT AF KELLER SPORTS

Hightech fra racing verden for dine skråninger erfaringer. Hos Keller Sport kan du finde over 100 forskellige jakker og bukser af mærket med spinning logo. Både begyndere og erfarne skiløbere finde en passende outfit! Hvorvidt groovy tøj i lyse farver eller mere behersket, monokrome jakker og bukser, de forskellige modeller af Spyder Tordrillo, leder eller Solitude overbevisende funktion og trendy design.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.