Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
1739

STATE OF ELEVENATE: PÅVIRKET WIND

Når vinden blæser nogle gange så stærk, at selv målere opgive spøgelse. Da han opvarmes af Golfstrømmen bringer fugtig hav luft. Men er så stejle nedkørsler, hvis ikke miles lang, at pauser ikke engang finde deres vej ind i debatten, så lidt går om matchende ski tøj. Dette er konklusionen Sara Rönngren og hendes mand Jimmy Odén ikke så længe siden. I årevis havde de i de schweiziske alper og Rocky Mountains langt fra deres hjemland levede, havde deltaget i VM og EM i freeskiing og ski cross (Sara) og udføres som en certificeret bjerg guide folk gennem bjergene (Jimmy).

De to kendte elementer - og de udfordringer, de udgør ski tøj i almindelighed. Så Sara og Jimmy besluttet med sin tilbagevenden til den svenske Åre 2010 at starte deres egen Skibekleidungsbrand: en brand uden kompromiser. Et mærke, der opfylder de Beklædning både hvad angår pasform, som den højeste selv i funktion, stil levetid og krav. Med mindre at State of Elevenate er ikke opfyldt. Især fordi betingelserne tjene som målestok er runde, hvor vindstød nåede hastigheder på allerede 48 meter i sekundet. Med disse ekstremer i tankerne designet Sara Rönngren selv og derved lægge grundlaget for State of Elevenate produkter og skaber ergonomisk og unikke Skiapparel.

STATE OF ELEVENATE - KVALITET MED HENSYN TIL YDEEVNE OG MILJØ

Det handler om den holdning. Sara Rönngren og Jimmy Odén kender bjergene og deres behov ikke kun godt, de sætter dem ind i hjertet af deres lidenskab. De ønsker at bruge deres stat af aktie- poster Elevenate. Materialer af høj kvalitet danner som udgangspunkt. Holdbar bør også være state-of-Elevenate produkter. For at sikre, at ilden vil teste deres kreationer lige uden for hoveddøren: I bjergene omkring er, hvor udstyret mere modstandskraft bevise behov som den ene eller den anden blæseinstrument. Nu kærlighed til naturen fungerer ikke uden beskyttet kun delvist op.

bidrager også til den høje kvalitet af udstyret af det svenske mærke. Jo længere du bære din jakke, bukser, skjorte eller t-shirt, jo længere det tjener tjeneste, jo mindre du er nødt til at re-konkurrenceklausuler handlende vejen til State of Elevenate. Dette er ilden særlig vigtigt - også selvom vidt muligt genvundne materialer.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 2010
 • Grundlægger: Sara Rönngren, Jimmy Odden
 • Headquarters: Åre, Norge
 • Antal Medarbejdere: Omkring 10
 • Årsalg: omkring 1,8 millioner euro (2017)
 • Websted: elevenate.com
 • Sports: Vintersport

3 GODE BEGRUNDELSE TIL STATE OF ELEVENATE

 • Lang Levetid: State of Elevenate elementer er designet til at holde dem så længe som muligt.
 • Egen Produktion: For at imødekomme hans standard, der er udviklet State of Elevenate hans egen shell materiale EPS.
 • Bevaring: Når det er muligt, bluesign® brug genbrugt State of Elevenate certificerede materialer.

HØJ KVALITET SKIAPPAREL I STATE OF ELEVENATE LAGER AF KELLER SPORTS

Siden 2019 State of Elevenate går sine egne veje. Bogstaveligt talt. Fordi i stedet for at stole på leverandører, der er udviklet og brandet er nu producerer sin egen shell materiale. EPS stater og har kun én opgave: Elevenates ydeevne standard (EPS) til mødes. Følgelig, at materialet ikke kun 60 procent genbrugsmaterialer og har et biobaseret membran. På samme EPS har de bedste egenskaber med hensyn til åndbarhed og vandtæt.

Præcis nødvendig brand for deres Skiapparel kommercielt - og State of Elevenate online Du får på Keller Sport, hvor du skal heller ikke give dig tilfreds med de funktionelle jakker og bukser af det svenske mærke. Fordi State of Elevenate også er dedikeret til livet i bjerget og dermed også producerer afslappede skjorter, T-shirts, fleece jakker og kasketter. Alt dette samt dynejakker og funktionel undertøj tror du også i State of Elevenate Store fra Keller Sports.

STATE OF ELEVENATE PRODUKTER - LAVET TIL DINE TURE TIL BJERGENE

I State of Elevenate Sale kan du finde både den normale ski dag og retten til ski tour udstyr. Grundlæggerne Sara Rönngren og Jimmy Oden ved bedst, hvad der er vigtigt i bjergene, og videregive deres erfaringer i Beklædning-formen direkte til dig. Således ski tour jakker kommer ild for eksempel uden yderligere isolering på bagsiden. Der du er iført rygsæk og beskyttere, hvilket igen giver varme selv. Yderligere isolering ville foretrække kun varme akkumulering. Så State of Elevenate. Af erfaring. Bare du gøre dig selv med produkter af mærket fordel, når du begiver dig ud mod bjergene.

NATUR I BLODET OG I BETRAGTNING

Miljøbevidsthed ikke kun spiller en rolle i State of Elevenate når det kommer til at udvikle materialer af høj kvalitet. Allerede i produktionskæden, det flyder med én. Således ilden arbejder også sammen med asiatiske med europæiske virksomheder sammen og søger aktivt måder at blive transporteret så miljøvenlige som muligt State of Elevenate produkter. Ud over at bruge når det er muligt genanvendes, bluesign® certificerede materialer, er opmærksom altid på den højeste kvalitet og opretholde miljøbeskyttelsen i design og skabelse proces til enhver tid på et øjeblik.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.